petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.285
- Πόντοι
- 1.336
Αν είναι ετσι ξεκίνα την γκρίνια από τώρα!Δεν θα το καταλάβεις τα πρώτα 10 χρόνια...Θέλω συνέχεια σεξ...
Αν είναι ετσι ξεκίνα την γκρίνια από τώρα!Δεν θα το καταλάβεις τα πρώτα 10 χρόνια...Θέλω συνέχεια σεξ...
Όχι η σόφι είναι καλύτερηΑμα θέλεις… κάτι θα κάνουμε… «σαν εσένα καμία»!!![]()
Λαγε μου ❤❤❤❤
Καλημερουδια
Δέν ἀμφιβάλλω! Ὅλες οἱ μανάδες ἴδιες εἶναι...
Εγω η θίθθυ...Ὁ Θανασάκης τοῦ Ἁρκᾶ εἶσαι;
1.Δεν έχω κάλλους....Υπέροχοι κάλλοι ❤
Πάντα είχα φαντασίωση μαμά με κόρη ...
Την Σοφι την δοκίμασε...Τώρα θέλει εσένα...Όχι η σόφι είναι καλύτερη
Πωωωω είναι του αρκα ο θανασακης που λατρεύω.....αλλά ππυ να ξέρεις εσύ ❤
Η Σοφία δεν είναι δοκιμή...η Σοφία είναι απόλαυση....Την Σοφι την δοκίμασε...Τώρα θέλει εσένα...
Πωωωω είναι του αρκα ο θανασακης που λατρεύω.....αλλά ππυ να ξέρεις εσύ ❤
Την Σοφι την δοκίμασε...Τώρα θέλει εσένα...
Μού αρέσει η φωτογραφία προφίλ....Είσαι ρομαντικός τελικά...Με Ισοβίτη μεγάλωσα ματάκια μου...
Το «σαν και σένα καμία» το είπε ο φωτογράφος! Εγώ το αναπαράγω…Όχι η σόφι είναι καλύτερη
Δεν θα ξανά πεταχτεί...Έχω μια αδυναμία ρε φίλε.
Πρέπει τώρα εσύ να το κάνεις βούκινο ...
![]()
Θα πεταχτεί τώρα και ο Γιώργος και θα πεί ... "πεθαίνω" για τη Σάντρα ...![]()
Μού αρέσουν τα πιστα αγόριαἘγώ πάντως προτιμῶ ἐσένα γιά Σίσσυ...
Μαζί είμαστε καλύτερες.....Το «σαν και σένα καμία» το είπε ο φωτογράφος! Εγώ το αναπαράγω…
Επίσης, Σοφία δοκίμασα κ είναι η καλύτερη ναι! Εσένα δεν σε έχω δοκιμάσει όποτε δεν ξέρω…
![]()
Χωρις πλακα..Εκτος απο τις φωτογραφιες των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικες μας εμπειριες απο τα κοριτσια
Τα μελη που επισης αξιζει να παρακολουθεις-διαβασεις σε αυτο το νημα ειναι:
1) Εσυ @papaphilips με το χιουμορ σου-ατακες σου ...δεν εχεις αντιπαλο στην ατακα (στο εχω ξαναγραψει και σε αλλο νημα) ...
2)Μετα τον @papaphilips αξιζει ο @chris drs (ως προς την ατακα-τρολαρισμα)
3)Επισης αξιζει ο @Annapurna ο οποιος μπορει μεν να εχει διεκδικησει την αγαπη μου (@Sofia_Magic ).... αλλα περα απο την πλακα εχει μια σωστη δομη σκεψης σε αυτα που γραφει![]()
Φοβάται την μουρμούρα μου αν μας δει μαζί...μπορείς λίγο να τον καταλάβεις τον άνθρωποΜαζί είμαστε καλύτερες.....
Ποια μουρμούρα?Φοβάται την μουρμούρα μου αν μας δει μαζί...μπορείς λίγο να τον καταλάβεις τον άνθρωπο
Μού αρέσουν τα πιστα αγόρια![]()