petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Αγάπη μου????????Έκλεψε την διαφήμιση του Λουμιδης η καρια! Γεια σου Αγαπη μου
Αγάπη μου????????Έκλεψε την διαφήμιση του Λουμιδης η καρια! Γεια σου Αγαπη μου
Έκλεψε την διαφήμιση του Λουμιδης η καρια! Γεια σου Αγαπη μου
Έκλεψε την διαφήμιση του Λουμιδης η καρια! Γεια σου Αγαπη μου
Εσενα σε τρωει να φας ξυλο ....Σοφάκι άστα αυτά τώρα εσύ και βάλε μια καλλιτεχνική φωτογραφία για να πάρω την τελική μου απόφαση ...
Μην μού βιάζεσαι.....Μέχρι να βρώ άντρα εδώ θα είμαι...Σοφάκι άστα αυτά τώρα εσύ και βάλε μια καλλιτεχνική φωτογραφία για να πάρω την τελική μου απόφαση ...
Ξυπνάω και δεν είσαι δίπλα μού...με ποια είσαι??Αγάπη μου????????
Εχει και γνησιους εχει και κατι μαιμου ..ξερεις κινεζικους ..αυτους που χαλανε αμέσωςΜην μού βιάζεσαι.....Μέχρι να βρώ άντρα εδώ θα είμαι...
Είμαι στα υπέροχα Τρίκαλα!alone προς το παρόν...Ξυπνάω και δεν είσαι δίπλα μού...με ποια είσαι??
Δηλαδή δεν έχεις βρει ακόμα????Μην μού βιάζεσαι.....Μέχρι να βρώ άντρα εδώ θα είμαι...
Δηλαδή όχι Adidas αλλά Abibas?? Ένα πράγμα...Εχει και γνησιους εχει και κατι μαιμου ..ξερεις κινεζικους ..αυτους που χαλανε αμέσως
Τα χέρια μου αγάπη μού είναι ακόμα χωρίς μονόπετρο....Είμαι στα υπέροχα Τρίκαλα!alone προς το παρόν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή δεν έχεις βρει ακόμα????
SFIKO αντι για SEIKOΔηλαδή όχι Adidas αλλά Abibas?? Ένα πράγμα...
Μην μού βιάζεσαι.....Μέχρι να βρώ άντρα εδώ θα είμαι...
Ακόμα χειρότερα....SFIKO αντι για SEIKO
FOLEX αντι για ROLEX
Θα σε σκαναρει...άστο δεν υποφέρετε...Προσφέρομαι! Νά τό βουλώση καί ἡ μάνα σου
Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο!Δηλαδή όχι Adidas αλλά Abibas?? Ένα πράγμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα χέρια μου αγάπη μού είναι ακόμα χωρίς μονόπετρο....
Τελικά σε κατάφερε ο άτιμος....@jormakka καλημερα ακόμα κοιμάσαι?
Μην μιλάς έτσι για τη μαμά ❤ είναι υπέροχηΘα σε σκαναρει...άστο δεν υποφέρετε...
Να δω πότε θ ξυπνήσω και θ δω και από σένα μια καλημέρα!Τελικά σε κατάφερε ο άτιμος....
Λαγε μου ❤❤❤❤καλημέρα σε όλο το παρεάκι... αφήστε την καυλάντα, πάρτε τα τηλέφωνα και κλείστε τα ραντεβού σας έγκαιρα...τα κορίτσια μας χρειάζονται