Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
Για το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?Όσο αφορά εμένα έχεις πέσει μέσα 100%.
Πράγματι έχω δομημένη σκέψη σε αυτά που γράφω ...
Για το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?Όσο αφορά εμένα έχεις πέσει μέσα 100%.
Πράγματι έχω δομημένη σκέψη σε αυτά που γράφω ...
Για το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?
Δεν λεει κουβεντα μαλλον διοτι ξερει οτι εχω δικιο και αισθανεται τυψεις για αυτοΓια το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?
The Rolling Stones _ Anybody seen My BabyΠοιό τραγούδι θες να σου αφιερώσω Σοφάκι μου ?
Δεν λεει κουβεντα μαλλον διοτι ξερει οτι εχω δικιο και αισθανεται τυψεις για αυτο
Αλλα και παλι τον κατσλαβαινω.. δυστυχως κανενας απο εμας τους αντρες δεν παρακουει σχεδον ποτε το κατω κεφαλι
Οποτε συγχωρω τον @Annapurna που σε εχει διεκδικησει
1)Απανταω για να μην σε φερω σε δυσκολη θεσηΕσύ μου αρέσεις πολύ γιατί απαντάς μόνος σου ...
Παρόλο αυτά δεν σκοπεύω να μπω ανάμεσα σε εσένα και την Σοφία εκτός και αν γίνει αυτό που φοβάσαι ...
ακους Rolling Stones??????????The Rolling Stones _ Anybody seen My Baby
Ακούω διαφορά..ακους Rolling Stones??????????
Αν και ακουω ελληνικα το ξερω το κομματι... το οποιο εχει νοημα
δεν σου τοχα...σε εκτιμησα περισσοτέρο τωραΑκούω διαφορά..
Αλλά αυτό είναι ένα από τα Αγαπημένα μού..
Κόλαση...Διαθέσιμη από 6:30
Η Όλγα είναι καινούργια η Γκαμπριέλα είχε δουλέψει αλλού@magicgirls.tv αποτι παρατηρησα πριν λιγο στο site σας εχουν ανεβει δυο νεες κοπελες (Ολγα λεγεται η μια, και η αλλη λεγεται Γκαμπριελα)
Ειναι καινουργιες η εχουν ξαναδουλεψει?
Σε ταλαιπώρησε;;Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Μ αρέσει το μαύρισμα σουΔιαθέσιμη από 6:30
Τι ωραίο πουτσομεζεδακι είσαιΚαλημεραααα μωρακιαααΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερηΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Πολύ με προκαλείς κυρία μου ....Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερη
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ