Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.651
Κάρβουνο έγινα...Έχεις δίκιο. Και το χειρότερο είναι ότι πήρε όλη τη δόξα. Ενώ ο αφανής ήρωας ψηνόταν στον ήλιο για χάρη της τέχνης...
Κάρβουνο έγινα...Έχεις δίκιο. Και το χειρότερο είναι ότι πήρε όλη τη δόξα. Ενώ ο αφανής ήρωας ψηνόταν στον ήλιο για χάρη της τέχνης...
Τι λες τώρα κούκλα μου. Και εκείνη μόνο σε ένα βίντεο να κουνάς το πόδι σου. Φίλη να σου πετύχει... Σου έβαζε αντιηλιακο τουλάχιστον?Κάρβουνο έγινα...
Δεν κουνουσα πόδι...της έφτιαξα τοστάκι μα φάει αλλά τράβαγε βίντεο σεξουαλικό...Δεν έχω παράπονο μου έβαζε ...Τι λες τώρα κούκλα μου. Και εκείνη μόνο σε ένα βίντεο να κουνάς το πόδι σου. Φίλη να σου πετύχει... Σου έβαζε αντιηλιακο τουλάχιστον?
Οκ τότε. Μαυρισες λίγο παραπάνω για την κολλητή. Άντε την συγχωρούμε...Δεν κουνουσα πόδι...της έφτιαξα τοστάκι μα φάει αλλά τράβαγε βίντεο σεξουαλικό...Δεν έχω παράπονο μου έβαζε ...
Μια sofi?Δεν κουνουσα πόδι...της έφτιαξα τοστάκι μα φάει αλλά τράβαγε βίντεο σεξουαλικό...Δεν έχω παράπονο μου έβαζε ...
Mis sofi?Μια sofi?
Εργάζομαι σκληρά κ εσύ κοροϊδεύεις....
Πάντα με καλό λόγο στο στόμα εισςα καλέ μου ❤Καταρχας εισαι απο τα call girl που απλα δεν γινεται να μην περασει κανεις καλα (οκ το εχω πει οτι για μενα απο το υπαρχων ροστερ του μαγου περνεις το χαλκινο μεταλλιο , πισω απο την Σοφια και Τειλορ αλλα και παλι εισαι (για μενα παντα) κορυφη
Το να περνατε και εσεις τα call girl καλα σε ενα ραντεβου (εκτος απο εμας ) κανει τα ραντεβου ακομα καλυτερα
Εργάζομαι σκληρά κ εσύ κοροϊδεύεις....
Θα το θυμάμαι..
.
οκ το εχω πει οτι για μενα απο το υπαρχων ροστερ του μαγου περνεις το χαλκινο μεταλλιο , πισω απο την Σοφια και Τειλορ αλλα και παλι εισαι (για μενα παντα) κορυφη
Δεν ειμαι με τον καλο τον λογο στο στομα (εχω γραψει και ασχημες κειτικες και για το εν λογω γραφειο και γενικα για αλλες κοπελες γραφειων).. απλα λεω την αληθεια (και φανταζομαι πως οποιος σε συναντησε απλα δεν θα διαφωνησει μαζι μου)Πάντα με καλό λόγο στο στόμα εισςα καλέ μου ❤
Πού είσαι Αγάπη μου εσύ?
Κατέβηκα Αθήνα λιγες μερες δεν σε είδα...είσαι η καλύτερη..η πιο σεξυΠού είσαι Αγάπη μου εσύ?
Χύσαμε πάλι, νάσαι καλάΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Να μην ασχολησε με καποιον και αυτος να ασχοκειτε μαζι σου ετσι στο ακυρο και χωρις καν να τον ξερεις..
Τουλάχιστον πήρες το μάθημα σου και δεν κάνεις πλέον tag όλο τον κόσμο, μπράβο, τσίμπα μπισκοτάκι
στην έγλυφα την πατούσααααααααααααΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Yes baby I like itστην έγλυφα την πατούσαααααααααααα
Ε κάνε λίγο πιο αναλυτική κριτική, πως είναι από εμφάνιση, τι πρόγραμμα κάνει, τι έξτρα έχει, ποια είναι η τιμή του,Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
υποψια αμπελοφιλοσοφικου γιολο μοτο στο τατου, μπισκοτακι μιραντα, μαυρη καλτσουλα σε ροζ πατο σαγιοναρας, που κανει αντιθεση με το λαδι πανδαλονι με γυρισμενο το ρεβερ και καδενα ελγκρεκο απο τα τζαμπο.
Χωρις πλακα..Εκτος απο τις φωτογραφιες των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικες μας εμπειριες απο τα κοριτσιαυποψια φιλοσοφικου γιολο μοτο στο τατου, μπισκοτακι μιραντα, μαυρη καλτσουλα σε ροζ σαγιοναρα που κανει αντιθεση με το λαδι πανδαλονι και καδενα ελγκρεκο απο τα τζαμπο.
παιζεις χοντρη μπαλιτσα, οχι αστεια...
Παλι αγγλικα? Απο footjob πως πας? Ειναι οπως τα αγγλικα σου?Yes baby I like it
Ειναι τοσο ψιλη οσο γραφει στο site?Συνάντηση με Ολγα : όμορφη κοπέλα από κοντά . καλη στα του σεξ . Πολυ καλη στο στοματικό .
Προσοχή : δεν δίνει φιλιά , διορθώθηκε στο site αλλά όταν τη πήρα δεν ήταν διορθωμένο .
ΥΓ ΠΟΛΥ ωραιο κωλο
Χωρις πλακα..Εκτος απο τις φωτογραφιες των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικες μας εμπειριες απο τα κοριτσια
Τα μελη που επισης αξιζει να παρακολουθεις-διαβασεις σε αυτο το νημα ειναι:
1) Εσυ @papaphilips με το χιουμορ σου-ατακες σου ...δεν εχεις αντιπαλο στην ατακα (στο εχω ξαναγραψει και σε αλλο νημα ) ...
2)Μετα τον @papaphilips αξιζει ο @chris drs (ως προς την ατακα-τρολαρισμα)
3)Επισης αξιζει ο @Annapurna ο οποιος μπορει μεν να εχει διεκδικησει την αγαπη μου (@Sofia_Magic ).... αλλα περα απο την πλακα εχει μια σωστη δομη σκεψης σε αυτα που γραφει