gpd
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 334
- Like
- 26.436
- Πόντοι
- 34.717
στην έγλυφα την πατούσααααααααααααΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
στην έγλυφα την πατούσααααααααααααΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Yes baby I like itστην έγλυφα την πατούσαααααααααααα
Ε κάνε λίγο πιο αναλυτική κριτική, πως είναι από εμφάνιση, τι πρόγραμμα κάνει, τι έξτρα έχει, ποια είναι η τιμή του,Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
υποψια αμπελοφιλοσοφικου γιολο μοτο στο τατου, μπισκοτακι μιραντα, μαυρη καλτσουλα σε ροζ πατο σαγιοναρας, που κανει αντιθεση με το λαδι πανδαλονι με γυρισμενο το ρεβερ και καδενα ελγκρεκο απο τα τζαμπο.
Χωρις πλακα..Εκτος απο τις φωτογραφιες των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικες μας εμπειριες απο τα κοριτσιαυποψια φιλοσοφικου γιολο μοτο στο τατου, μπισκοτακι μιραντα, μαυρη καλτσουλα σε ροζ σαγιοναρα που κανει αντιθεση με το λαδι πανδαλονι και καδενα ελγκρεκο απο τα τζαμπο.
παιζεις χοντρη μπαλιτσα, οχι αστεια...
Παλι αγγλικα? Απο footjob πως πας? Ειναι οπως τα αγγλικα σου?Yes baby I like it
Ειναι τοσο ψιλη οσο γραφει στο site?Συνάντηση με Ολγα : όμορφη κοπέλα από κοντά . καλη στα του σεξ . Πολυ καλη στο στοματικό .
Προσοχή : δεν δίνει φιλιά , διορθώθηκε στο site αλλά όταν τη πήρα δεν ήταν διορθωμένο .
ΥΓ ΠΟΛΥ ωραιο κωλο
Χωρις πλακα..Εκτος απο τις φωτογραφιες των κοριτσιων, αλλα και τις προσωπικες μας εμπειριες απο τα κοριτσια
Τα μελη που επισης αξιζει να παρακολουθεις-διαβασεις σε αυτο το νημα ειναι:
1) Εσυ @papaphilips με το χιουμορ σου-ατακες σου ...δεν εχεις αντιπαλο στην ατακα (στο εχω ξαναγραψει και σε αλλο νημα ) ...
2)Μετα τον @papaphilips αξιζει ο @chris drs (ως προς την ατακα-τρολαρισμα)
3)Επισης αξιζει ο @Annapurna ο οποιος μπορει μεν να εχει διεκδικησει την αγαπη μου (@Sofia_Magic ).... αλλα περα απο την πλακα εχει μια σωστη δομη σκεψης σε αυτα που γραφει
Για το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?Όσο αφορά εμένα έχεις πέσει μέσα 100%.
Πράγματι έχω δομημένη σκέψη σε αυτά που γράφω ...
Για το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?
Δεν λεει κουβεντα μαλλον διοτι ξερει οτι εχω δικιο και αισθανεται τυψεις για αυτοΓια το Σοφάκι ούτε κουβέντα ε?
The Rolling Stones _ Anybody seen My BabyΠοιό τραγούδι θες να σου αφιερώσω Σοφάκι μου ?
Δεν λεει κουβεντα μαλλον διοτι ξερει οτι εχω δικιο και αισθανεται τυψεις για αυτο
Αλλα και παλι τον κατσλαβαινω.. δυστυχως κανενας απο εμας τους αντρες δεν παρακουει σχεδον ποτε το κατω κεφαλι
Οποτε συγχωρω τον @Annapurna που σε εχει διεκδικησει
1)Απανταω για να μην σε φερω σε δυσκολη θεσηΕσύ μου αρέσεις πολύ γιατί απαντάς μόνος σου ...
Παρόλο αυτά δεν σκοπεύω να μπω ανάμεσα σε εσένα και την Σοφία εκτός και αν γίνει αυτό που φοβάσαι ...
ακους Rolling Stones??????????The Rolling Stones _ Anybody seen My Baby
Ακούω διαφορά..ακους Rolling Stones??????????
Αν και ακουω ελληνικα το ξερω το κομματι... το οποιο εχει νοημα
δεν σου τοχα...σε εκτιμησα περισσοτέρο τωραΑκούω διαφορά..
Αλλά αυτό είναι ένα από τα Αγαπημένα μού..