Οκ...Ρε συ αυτός θα μας κάνει ρεζίλι ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνε μου μια χάρη.
Σταμάτα να μιλάς ...
Με το παρδόν δηλαδής.
Δεν ξαναγράφω στο παρόν νήμα...
Οκ...Ρε συ αυτός θα μας κάνει ρεζίλι ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνε μου μια χάρη.
Σταμάτα να μιλάς ...
Με το παρδόν δηλαδής.
Όντως ένα κωλαρακιεχρι στιγμής;Για να δούμε κανένα κώλο τώρα.
Πρέπει να βγει το πρόγραμμα της εβδομάδας ...
Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Ι Α ... που είσαστε ???
Καλά έκανες ! Σε καταλαβαίνω για αυτό που ζητάς,Έτσι εκφράστηκα κι εγώ, ελεύθερα .
H Γκαπριελα φαινεται να εχει βυζαρα!@magicgirls.tv αποτι παρατηρησα πριν λιγο στο site σας εχουν ανεβει δυο νεες κοπελες (Ολγα λεγεται η μια, και η αλλη λεγεται Γκαμπριελα)
Ειναι καινουργιες η εχουν ξαναδουλεψει?
Αντικειμενα αν οχι ολα σιγουρα τα περισσοτερα call girl απο τις φωτογραφιες φαινονται δυνατες.. Το θεμα ειναι να ειναι δυνατες και στο θεμα της αποδοσης..H Γκαπριελα φαινεται να εχει βυζαρα!
Σκεφτομαι να βαλω φουμο και να κανω μια καταδρομικη,εαν βγει σε καλο θα μαθετε νεα μου,εαν δεν βγει καλο...να με θυμαστε να ταιζετε το σκυλι μουΑντικειμενα αν οχι ολα σιγουρα τα περισσοτερα call girl απο τις φωτογραφιες φαινονται δυνατες.. Το θεμα ειναι να ειναι δυνατες και στο θεμα της αποδοσης..
Η Γκαμπριελα που λες κατα τα αλλα φαινεται βα εχει βυζαρα
Απο εκει περα εγω ρωτησα κατι συγκεκριμενο το @magicgirls.tv ,αν ειναι δηλαδη καινουργιες η αν εχουν ξαναδουλεψει, απλα και μονο απο περιεργεια
Εξαιρετική πατούσα (για τον κώλο τί να πω που δεν έχει ειπωθεί;)Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Και εκείνος φαντάζομαι...Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ! Με κάλυψες…!!!!Εξαιρετική πατούσα (για τον κώλο τί να πω που δεν έχει ειπωθεί;)
Καταρχας εισαι απο τα call girl που απλα δεν γινεται να μην περασει κανεις καλα (οκ το εχω πει οτι για μενα απο το υπαρχων ροστερ του μαγου περνεις το χαλκινο μεταλλιο , πισω απο την Σοφια και Τειλορ αλλα και παλι εισαι (για μενα παντα) κορυφηΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Έλα τώρα... βγάζω καλύτερες φωτογραφίες...Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Κ με άλλους θα περάσεις αν όχι καλύτερα, μην φανεί εγωιστικό, αλλά εξίσου καλάΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Έξαλλη είμαι...θα μου πάρουν την δουλειά τού φωτογράφου...
Αν βοηθήσειςΚ με άλλους θα περάσεις αν όχι καλύτερα, μην φανεί εγωιστικό, αλλά εξίσου καλά
Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤