1)Αν κανεις χιουμορ ειναι απλα κρυο
2)Σου ειπα δεν θελω να ασχολησε με εμενα και εσυ τον χαβα σου ασχολεισε συνεχιζοντας να πετας τις παπαριες σου για μενα (και χωρις καποια αιτιολογηση ετσι στο ακυρο).. Τι σημαινει αραγε αυτο ?
1)Αν κανεις χιουμορ ειναι απλα κρυο
χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!Πότε θα σε δώ???
Τα λες τόσο ρομαντικά και δεν είσαι... δεν....χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!
Ε, όσο βλέπω αυτο το κορμί μπρούμητα...μου δημιουργείται τεράστια ανάγκη να σε δω κι εγώ....να περάσω την γλώσσα μου απ'όλο σου το κορμί....
(θα κάνω μια στάση εκεί στη μέση, που είναι η 2 υπέροχες ροζ τρυπούλες σου βεβαια, να τις σαλιώσω καλά)....και μετά ξέρεις...
Σύντομα καύλα μου!
Γιατί; Δέ σοῦ ἀρκεῖ;
Χόρνι....γιατί παιδί μου μου κάνεις λάικ με καρδούλες στο παραπάνω μνμ??? Την Σοφία θα γλείψω...όχι εσένα!!χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!
Ε, όσο βλέπω αυτο το κορμί μπρούμητα...μου δημιουργείται τεράστια ανάγκη να σε δω κι εγώ....να περάσω την γλώσσα μου απ'όλο σου το κορμί....
(θα κάνω μια στάση εκεί στη μέση, που είναι η 2 υπέροχες ροζ τρυπούλες σου βεβαια, να τις σαλιώσω καλά)....και μετά ξέρεις...
Σύντομα καύλα μου!
Δεν...???Τα λες τόσο ρομαντικά και δεν είσαι... δεν....
αχαχαχαχαχαχα.....τρελοί τελείως είμαστε όλοι!Η Σαντρα θα παιξει μπουνιες με τη Γιολαντα? Καταρχήν η Γιολαντα ειναι νταρντανα,σ'εχει! Ασε που αμα σου σκασει καμια κωλια,θα χορευεις ζεϊμπέκικο μια εβδομαδα.
Χόρνι....γιατί παιδί μου μου κάνεις λάικ με καρδούλες στο παραπάνω μνμ??? Την Σοφία θα γλείψω...όχι εσένα!!
Αστειεύομαι....
Εδώ ζήλεψα εγώ...Γιατί ζηλεύω...
Απο την μια εχεις δικιο, απο την αλλη δεν ξερουμε πως ειναι ο οποιοσδηποτε ανθρωπος οταν νευριαζει...Η Σαντρα θα παιξει μπουνιες με τη Γιολαντα? Καταρχήν η Γιολαντα ειναι νταρντανα,σ'εχει! Ασε που αμα σου σκασει καμια κωλια,θα χορευεις ζεϊμπέκικο μια εβδομαδα.
Ο @LION7 ισως ξερει.Απο την μια εχεις δικιο, απο την αλλη δεν ξερουμε πως ειναι ο οποιοσδηποτε ανθρωπος οταν νευριαζει...
Εγω θελω να ρωτησω ενα πραγμα: Το ποσο πιστευω στους "τσακωμους" μεταξυ των κοριτσιων το εχω πει και αλλες φορες.. Ωστοσο @Γιολάντα Magic και @Sandra Magic ο λογος που υπαρχει beef αναμεσα σας ειναι επειδη γουσταρετε η μια την αλλη σεξουαλικα?
Μηπως ζηλευεις @Γιολάντα Magic που η @Sandra Magic εχει δηλωσει οτι την βρισκει με την @ariana.magic ?
Μηπως ζηλευεις @Sandra Magic που η @Γιολάντα Magic την βρισκει με την @Sofia_Magic ?
Υ.Γ. κανω απλα υποθεσεις
Όταν υπάρχει η διάθεση Βαλέρια όλα τα προλαβαίνουν …Βρε πότε προλάβατε να τσακωθείτε,να τα βρείτε,να ξανατσακωθειτε,να μας κραξετε,να μας αγαπήσετε, χαμπάρι δεν πήρα...
Ο Lion ειναι το Wikipedia,τα ξερει ολα.Ο @LION7 εχει βγαλει (λεμε τωρα) συμπερασματα για μενα και μονο
Για τα κοριτσια τωρα δεν ξερω
Να και μια πρόταση …Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερη
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ
Αν ειναι το wikipedia και τα ξερει ολα τοτε με χαρα να μας λυσει την "απορια" γιατι υπαρχει τελικα beef αναμεσα στην @Γιολάντα Magic και @Sandra MagicΟ Lion ειναι το Wikipedia,τα ξερει ολα.
Όταν σου είπα να παντρευτούμε, μου είπες ότι δεν θες παιδιά.Τι είπες μάνα? Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα?
Η φωτογράφος φυσικά, αλλά αποζημιωθηκες από το αποτέλεσμα, αλλά και από το θέαμα!!!Μια ολόκληρη εβδομάδα ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από Μήλο ποιά ίδρωσε νομίζεις??