Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.791
Γιώργο εσύ?τι, τι?????
Γιώργο εσύ?τι, τι?????
οι άλλες 2 @Γιολάντα Magic + @Sandra Magic ...μας αρρώστησαν πρωινιάτικα!!
Κορμαρα το ΣοφακιΤώρα, μάλιστα!
έχει η πουτάνα, ναι!Κορμαρα το Σοφακι
Μαλάκες για την γυναίκα μου μιλάτε...ηρεμήστε λίγο....έχει η πουτάνα, ναι!
την απόλαυσα (την κορμάρα) πρόσφατα...
Κανονικά έπρεπε να παίρνεις και ποσοστά για την δουλειά που δίνεις για σπιτι !!!!Work work work... me and my Holes
Όπως ξυπνάμε...καφέ και μπου...ρουτίνα πλέον...οι άλλες 2 @Γιολάντα Magic + @Sandra Magic ...μας αρρώστησαν πρωινιάτικα!!
Εσύ @Sofia_Magic θες να μας αρρωστήσεις μεσημεριάτικα πουτανάκι???? Καύλα είσαι μωρό μου!!!!!!!!!!!!!!
Μαλάκες για την γυναίκα μου μιλάτε...ηρεμήστε λίγο....
αυτό έχεις να πεις μόνο??????Όπως ξυπνάμε...καφέ και μπου...ρουτίνα πλέον...
αυτό έχεις να πεις μόνο??????
ε όχι !!!!Γιατί; Δέ σοῦ ἀρκεῖ;
Πότε θα σε δώ???αυτό έχεις να πεις μόνο??????
1)Αν κανεις χιουμορ ειναι απλα κρυο
χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!Πότε θα σε δώ???
Τα λες τόσο ρομαντικά και δεν είσαι... δεν....χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!
Ε, όσο βλέπω αυτο το κορμί μπρούμητα...μου δημιουργείται τεράστια ανάγκη να σε δω κι εγώ....να περάσω την γλώσσα μου απ'όλο σου το κορμί....
(θα κάνω μια στάση εκεί στη μέση, που είναι η 2 υπέροχες ροζ τρυπούλες σου βεβαια, να τις σαλιώσω καλά)....και μετά ξέρεις...
Σύντομα καύλα μου!
Γιατί; Δέ σοῦ ἀρκεῖ;
Χόρνι....γιατί παιδί μου μου κάνεις λάικ με καρδούλες στο παραπάνω μνμ??? Την Σοφία θα γλείψω...όχι εσένα!!χαχαχαχα....τώρα μιλάς σωστά!!
Ε, όσο βλέπω αυτο το κορμί μπρούμητα...μου δημιουργείται τεράστια ανάγκη να σε δω κι εγώ....να περάσω την γλώσσα μου απ'όλο σου το κορμί....
(θα κάνω μια στάση εκεί στη μέση, που είναι η 2 υπέροχες ροζ τρυπούλες σου βεβαια, να τις σαλιώσω καλά)....και μετά ξέρεις...
Σύντομα καύλα μου!
Δεν...???Τα λες τόσο ρομαντικά και δεν είσαι... δεν....
αχαχαχαχαχαχα.....τρελοί τελείως είμαστε όλοι!Η Σαντρα θα παιξει μπουνιες με τη Γιολαντα? Καταρχήν η Γιολαντα ειναι νταρντανα,σ'εχει! Ασε που αμα σου σκασει καμια κωλια,θα χορευεις ζεϊμπέκικο μια εβδομαδα.
Χόρνι....γιατί παιδί μου μου κάνεις λάικ με καρδούλες στο παραπάνω μνμ??? Την Σοφία θα γλείψω...όχι εσένα!!
Αστειεύομαι....