The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Λογικό.Α! Από βδομάδα δεν μπορώ,θα καλύπτω ρεπό....
Εκάστη εφ' ω ετάχθη.
Τελευταία τροποποίηση:
Λογικό.Α! Από βδομάδα δεν μπορώ,θα καλύπτω ρεπό....
Αγάπη μου... τα Αγαπημένα μού τραγούδια μου βάζεις...Φιλάκια πολλά
1. Η φιλη σου ειναι η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας by far!!!(Αποψη μου)Εσένα σε αγαπώ. Πρώτον γιατί αγαπάς τη φίλη μου και δεύτερον είσαι άξιος σεβασμού.... Υποκλίνομαι
Καβλα μουυυυΕίναι μαζί μού...μπέρδεψε χοτελ..
There are elsewhere orange trees that produce oranges...Τι απέγινε η Τειλορ guys? Πήρα τηλ να ρωτήσω αν δουλεύει και η τηλεφωνήτρια ήταν σε φάση, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει και ποτε θα γυρίσει, κλπ.
Όχι δεν είναιξερουμε αν η Νικη ειναι η φιλη της τειλορ που ποσταρουν μαζι στο ινστα ?
@Γιολάντα Magic παιζεις βρώμικα και κάνεις χτυπήματα under the belt....@jormakka που είσαι? Μισή ώρα εχω πάρει δωματιο...
Χαχαχαχαχα έκλαψα... Βρε την θέλει και αυτός...1. Η φιλη σου ειναι η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας by far!!!(Αποψη μου)
2. To σεβασμο σου θα τον κερδισω to real life και οχι με οτι γραφω...
Και μολις γινει καλα το ματακι μου θα δοκιμασω να τον κερδισω κουκλι μου...
3. Πες της @Sandra Magic οτι δεν με αφηνει ο @Annapurna να κλεισω ραντεβου...
Mπορει να την αγαπω τρελα...Χαχαχαχαχα έκλαψα... Βρε την θέλει και αυτός...
Δεν ζηλεύει καλέ όλα καλάMπορει να την αγαπω τρελα...
Αλλα αναμεσα σε ζευγαρια δεν μπαινω...
Μα δεν χρειαζεται να μπεις αναμεσα σε ζευγαρια.. Ειναι αμαρτια να μπαινεις αναμεσα σε ζευγαρια...Mπορει να την αγαπω τρελα...
Αλλα αναμεσα σε ζευγαρια δεν μπαινω...
Μπορει να κρυφτουμε καπου διακριτικα...Στο InterContinental ας πουμε...Δεν ζηλεύει καλέ όλα καλά
Όσα πιο λίγα ξέρει κανείς, τόσο πιο πολύ θέλει να τα πει......Λογικό.
Έκαστη εφ' ω ετάχθη.
Θα κάνω πως δεν ξέρωΜπορει να κρυφτουμε καπου διακριτικα...Στο InterContinental ας πουμε...
Η αλήθεια να λέγεται1. Η φιλη σου ειναι η ωραιοτερη γυναικα της Ελλαδας by far!!!(Αποψη μου)
2. To σεβασμο σου θα τον κερδισω to real life και οχι με οτι γραφω...
Και μολις γινει καλα το ματακι μου θα δοκιμασω να τον κερδισω κουκλι μου...
3. Πες της @Sandra Magic οτι δεν με αφηνει ο @Annapurna να κλεισω ραντεβου...
Για το 1 η το 3???Η αλήθεια να λέγεται
Ρε κοπελια ειλικρινά τώρα, γιατί το κουράζεις;Όσα πιο λίγα ξέρει κανείς, τόσο πιο πολύ θέλει να τα πει......
Με αφορμη το ποστ σου θελω να πω κατι το οποιο ισχυει για ολα τα call girl...Ρε κοπελια ειλικρινά τώρα, γιατί το κουράζεις;
Κάναμε ένα ραντεβού, δεν έμεινα ικανοποιημένος, δεν θα είμαι ο πρώτος ούτε κ ο τελευταίος. Σε ολες τις κοπελες του χώρου συμβαίνει.
Από κει και μετά γιατί τρελαίνεσαι; Επειδή είπα ότι η πρώτη εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως είσαι η καθαρίστρια; Αυτό μου ήρθε, τι να κάνουμε τώρα; Η γνώμη μου είναι πως γι αυτήν την δουλειά δεν κανεις, λόγω αντικειμενικών παραγόντων, οπως εγώ πχ δεν μπορώ να κάνω καλλιτεχνικό πατινάζ.
Δεν ασχοληθηκα, πέραν της κριτικής, περισσότερο μαζί σου, δεν υπάρχει λόγος να με προκαλείς κι εσύ. Μήπως λοιπόν να το τελειώσουμε εδώ;
Λένε ότι οι άνθρωποι που πάνε εξωτερικό μαθαίνουν να σέβονται και να έχουν τρόπους, ακόμα και όταν κάτι δεν τούς αρέσει.... Πήγες, ήρθες, πήγες, ήρθες.... τίποτα.... Να θυμηθώ να πω σε αυτόν πού μου είπε ότι τελικά, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό μαθαίνονται οι τρόποι... Η μεγαλώνεις με αυτούς ή μένεις πάντα αγενής. ... Και όπως είπε και ο Αϊνστάιν, "δύο πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι πολύ σίγουρος " Καλό βράδυ!!!Ρε κοπελια ειλικρινά τώρα, γιατί το κουράζεις;
Κάναμε ένα ραντεβού, δεν έμεινα ικανοποιημένος, δεν θα είμαι ο πρώτος ούτε κ ο τελευταίος. Σε ολες τις κοπελες του χώρου συμβαίνει.
Από κει και μετά γιατί τρελαίνεσαι; Επειδή είπα ότι η πρώτη εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως είσαι η καθαρίστρια; Αυτό μου ήρθε, τι να κάνουμε τώρα; Η γνώμη μου είναι πως γι αυτήν την δουλειά δεν κανεις, λόγω αντικειμενικών παραγόντων, οπως εγώ πχ δεν μπορώ να κάνω καλλιτεχνικό πατινάζ.
Δεν ασχοληθηκα, πέραν της κριτικής, περισσότερο μαζί σου, δεν υπάρχει λόγος να με προκαλείς κι εσύ. Μήπως λοιπόν να το τελειώσουμε εδώ;
Καλό σου βράδυ γλυκιά μουΛένε ότι οι άνθρωποι που πάνε εξωτερικό μαθαίνουν να σέβονται και να έχουν τρόπους, ακόμα και όταν κάτι δεν τούς αρέσει.... Πήγες, ήρθες, πήγες, ήρθες.... τίποτα.... Να θυμηθώ να πω σε αυτόν πού μου είπε ότι τελικά, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό μαθαίνονται οι τρόποι... Η μεγαλώνεις με αυτούς ή μένεις πάντα αγενής. ... Και όπως είπε και ο Αϊνστάιν, "δύο πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι πολύ σίγουρος " Καλό βράδυ!!!