smashingmondays
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα το 46 το εχω και δεν απανταει...μεχρι χθες τουλαχιστον
...43 ηταν και το 2010Επειδή μερικοί περιμένουν με το στόμα ανοιχτό και για να μην έχουμε κανένα ατύχημα...
και επειδή πολλοί έχουν κουραστεί να γραφούν τα ίδια και τα ίδια χωρίς αντίκρισμα...
οπου αστεράκια σεξγρ εννοείται στα αγγλικά
οπου αστεράκια λοβε λιστ εννοείται πάλι στα αγγλικά μια λέξη χωρίς κενό
αντε και καλό βόλι!!
μόνο εμείς μεγαλώνουμε τελικά...οι γυναίκες πάντα ξεχνάνε κάτι με την ηλικία αλλά τις συγχωρούμε...
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα το 46 το εχω και δεν απανταει...μεχρι χθες τουλαχιστον
Μη στραβωνεις τυπε,για να ξεκολλησεις και να ασχοληθεις με αλλο μιλφονι στο λεει..ναι ρε μαν εχεις δικιο , τα 5 ποσταρισματα για μαγια ειναι υπερβολη.....δες ποσα μηνυματα εχω συναλικα και μπορει να σου κοψει
ναι ρε μαν εχεις δικιο , τα 5 ποσταρισματα για μαγια ειναι υπερβολη.....δες ποσα μηνυματα εχω συναλικα και μπορει να σου κοψει
αδελφε εγω το σταματαω εδω αφου προφανως σου κοβει αρκετα....θα μπορουσαμε να το συνεχιζαμε για καιρο...αλλα τις τελευταιες μερες πεφτω πανω σε πολλες και συνεχεις αντιπαραθεσεις μελων....και για καποιον απειρο δεν ειναι ευχαριστο...αφου αλλος ειναι ο σκοπος του σαιτ...ευχαριστω για τις υποδειξεις και να εισαι καλα
δεν είναι με τίποτα τόσο ηλικιωμένη ,ούτε βέβαια 43 που γράφει στις αγγελίες της με τίποτα δεν πρέπει να είναι πάνω από 48,το οποίο δεν φαίνεται πάνω της ούτε φάτσικα ούτε σωματικά. ...50φεύγα είναι πιό κοντά στα 55...κρίνε μόνος σου σε ποιά κατηγορία ταιριάζει...
ετσι ειναι ακριβως...οποιος την εχει γαμησει την Μαγια ξερει και πως ειναι και τι γαμησι κανει... ;) Απο ποτε τα 50 ειναι gilf? Δεν το καταλαβαινω, αλλα παλι πολλα δεν καταλαβαινω εγω...δεν είναι με τίποτα τόσο ηλικιωμένη ,ούτε βέβαια 43 που γράφει στις αγγελίες της με τίποτα δεν πρέπει να είναι πάνω από 48,το οποίο δεν φαίνεται πάνω της ούτε φάτσικα ούτε σωματικά. ...
50+ είναι η Μάγια, για να μη πω 55αρα.. και δε κάνει και κανενα διαστημικό γαμήσι..τουλάχιστον δεν έκανε προ 5ετίαςετσι ειναι ακριβως...οποιος την εχει γαμησει την Μαγια ξερει και πως ειναι και τι γαμησι κανει... ;) Απο ποτε τα 50 ειναι gilf? Δεν το καταλαβαινω, αλλα παλι πολλα δεν καταλαβαινω εγω...
50+ είναι η Μάγια, για να μη πω 55αρα.. και δε κάνει και κανενα διαστημικό γαμήσι..τουλάχιστον δεν έκανε προ 5ετίας
Και γενικά υπερεκτιμημένη για την ταρίφα της.. στην Ελλάδα του '15 ζούμε αν δλδ κάτι τέτοιες θέλουν 50 στα 50+τους κάτι άλλα μπουμπούκια πόσα πρέπει να ζητάνε?+1000 ;)
και πιος μιλαει για διαστημικο γαμησι? Και βεβαια δεν το κανει, αλλα δεν ειναι και φολα...50+ είναι η Μάγια, για να μη πω 55αρα.. και δε κάνει και κανενα διαστημικό γαμήσι..τουλάχιστον δεν έκανε προ 5ετίας
Φόλα φίλε, άτεχνη στην πίπα της, ατσούμπαλη. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για κωλόγερους με όλη τη σημασία της λέξηςκαι πιος μιλαει για διαστημικο γαμησι? Και βεβαια δεν το κανει, αλλα δεν ειναι και φολα...
Και γενικά υπερεκτιμημένη για την ταρίφα της.. στην Ελλάδα του '15 ζούμε αν δλδ κάτι τέτοιες θέλουν 50 στα 50+τους κάτι άλλα μπουμπούκια πόσα πρέπει να ζητάνε?
Ε ναι..μετά από κάποια ηλικία το σκατό δύσκολα ξεκολάει απ τα τοιχώματα..Για μένα άξιζε πριν 2,5 χρόνια που παρτουζωνόταν με την Έλλη (την άλλη Βουλγαρομιλφάρα με τις ελιές, μέτρια γκόμενα μεν - πιό μέτρια από την Μάγια), αλλά έπαιζε ωραίο κώλο-πίπα-άλλο κώλο κλπ...
Τώρα που κόψανε τις όπισθεν δεν λέει...
στην εμφάνιση για την ηλικια της η μαγιά είναι σαφώς πάνω του μετρίου βγείτε μια βόλτα έξω και κοιτάξτε τις συνομήλικες Ελληνίδες δύσκολα θα βρείτε τόσο καλόδιατηρημενη όσο η μαγιά ,συμφωνώ δε ότι οι υπηρεσιες της και το γαμήσια της δεν είναι διαστημικαΓια μένα άξιζε πριν 2,5 χρόνια που παρτουζωνόταν με την Έλλη (την άλλη Βουλγαρομιλφάρα με τις ελιές, μέτρια γκόμενα μεν - πιό μέτρια από την Μάγια), αλλά έπαιζε ωραίο κώλο-πίπα-άλλο κώλο κλπ...
Τώρα που κόψανε τις όπισθεν δεν λέει...