Vaggelis pitsirikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παίζει να κάνει και κάτι σε αυταρχικό αλλά οικονομικά ; (Είμαι φοιτητής για αυτό ρωτάω)αξιζει
παίζει να κάνει και κάτι σε αυταρχικό αλλά οικονομικά ; (Είμαι φοιτητής για αυτό ρωτάω)αξιζει
πήγαινε στην μάγια κ θα την βρεις την άκρη...παίζει να κάνει και κάτι σε αυταρχικό αλλά οικονομικά ; (Είμαι φοιτητής για αυτό ρωτάω)
άμα έχεις πάει στείλε μου pmπήγαινε στην μάγια κ θα την βρεις την άκρη...
κανει τα παντα ολα.....οταν σου λεω πηγαινε, να με εμπιστευεσαι!παίζει να κάνει και κάτι σε αυταρχικό αλλά οικονομικά ; (Είμαι φοιτητής για αυτό ρωτάω)
κανε μια βόλτα κ θα δεις τα έχει κρεμασμένα στο υπνοδωμάτιο πάρε οποίο θές έχει διαφορά εκεί καλά θα περάσεις.. Αντέ καλο μηνά..παίζει να κάνει και κάτι σε αυταρχικό αλλά οικονομικά ; (Είμαι φοιτητής για αυτό ρωτάω)
Εγω που πήγα πριν 20 μερες περίπου κ την ρώτησα , μου ειπε οτι δεν εχει φιλη για δυάδα .Ξερει κανεις αν η μαγια κανει δυαδα με αλλη milf?
ευχαριστω
τι ειναι "δυαδα" φιλε?Ξερει κανεις αν η μαγια κανει δυαδα με αλλη milf?
ευχαριστω
σε παιρνω τηλεφωνο....σηκωσε το τιμημενο ρε.....Ζεις ;;;;;;;;
και δεν είσαι ο μόνος που προσπαθεί τις τελευταίες μέρες..σε παιρνω τηλεφωνο....σηκωσε το τιμημενο ρε.....
οριστε? παιρνεις και εσυ τον προεδρο τηλεφωνο? δεν στο σηκωνει ο σκορπιος? Ασε θα του το πω εγω....μολις τωρα μιλουσαμε....και δεν είσαι ο μόνος που προσπαθεί τις τελευταίες μέρες..
Ποιος ? ο προεδρος ? καλα ειναιΡε μάγκες τι κάνει αυτό το κορμί? Που χάθηκε?
Ποιος ? ο προεδρος ? καλα ειναι
Α εσυ είσαι πολύ αστείοςΠοιος ? ο προεδρος ? καλα ειναι
Πρίν από κανένα χρόνο , ίσως και λίγο παραπάνω την είχα πάρει στον χώρο της μαζί με μια άλλη milfoμούναΞερει κανεις αν η μαγια κανει δυαδα με αλλη milf?
ευχαριστω