greek-lion
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σου και εγώ θα ήθελα το τηλέφωνο σου αν είναι εύκολο.
Δεν βλεπω καμια κριτικη ωμος μπρο?Το συμπέρασμα σου είναι άτοπο , γιατί. και ραντεβου έχει κάνει και υπαρκτό πρόσωπο είναι
...στα 14 χρόνια...εσύ έχεις γράψει καμία τύπε?....Δεν βλεπω καμια κριτικη ωμος μπρο?
Μαγδα ακόμα περιμένω!!!!Ειμαι εδω πραγματικα 5 ωρες και απανταω μονο σε μηνυματα
οποτε κατι εκανα σημερα
Τι σχεσει εχει αυτο ..δεν γραφω κριτικες μονο σχολια κανω αν χρειαστη ?και βοηθαω κανα μελος με pm μπρο ,,...στα 14 χρόνια...εσύ έχεις γράψει καμία τύπε?....
Ωραιος ευχαριστω?Εχω διαβάσει μια κριτική και για να βοηθήσω είναι στη σελίδα 22 του νήματος από το χρήστη τεστερ (να είναι καλά ).
δεν κανει πλακα η μικρη.ξερει τι κανει και πως το κανει.33 σελιδες αλλοι τι κανουν?εδω σε θελω καβουρα ,πως τα πηδαν τα καψαλα.33 σελίδες αέρας κοπανιστός, μάλλον πλάκα κάνει η κυρια
Ναι αδερφε αυτο ειναι το σωστο…ειδαμε και τι κριτικες που γραφουν αλλοι ? κορμαρα μουναρα βυζαρες και τα σχετικα και σκανε κατι ξεδοντιαρες ?μονο λιγα παληκαρια λενε την αληθεια και τους εμπιστευομαι?να είσαι καλά φίλε ττεον (καλά κανείς και βοηθάς τα υπόλοιπα παιδιά στο φόρουμ .Αυτό είναι το σημαντικότερο ).
δεν κανει πλακα η μικρη.ξερει τι κανει και πως το κανει.33 σελιδες αλλοι τι κανουν?εδω σε θελω καβουρα ,πως τα πηδαν τα καψαλα.
Ωπ !!! Ενταξει πασο.... Οτι πει ο φιλος Tester ειναι γκαραντι που λενε και στο χωριο μουΦίλε καντηλαναφτη έχει μια κριτική στην σελίδα 22 (δες εκεί ).Το ανέφερα και πιο πάνω .
περίεργο αυτο έχεις πρόβλημα μυωπίας ? γιατι υπάρχουν μεσα στο νημα 2-3 άτομα που έχουν γράψει κριτικές εδω δεν χρειάζεται να ανοικτή καρτέλα!Δεν βλεπω καμια κριτικη ωμος μπρο?
Ναι οκ τα διαβασα ευχαριστω..τωρα ειρωνεια και μυοπειες και αηδιες δεν τα καταλαβενω φιλε?περίεργο αυτο έχεις πρόβλημα μυωπίας ? γιατι υπάρχουν μεσα στο νημα 2-3 άτομα που έχουν γράψει κριτικές εδω δεν χρειάζεται να ανοικτή καρτέλα!
...και το τηλέφωνο της να του στείλεις...πάλι θα κλαψωμουνιάσει ότι δεν του απάντησε κατευθείαν η τύπισσα!!...περίεργο αυτο έχεις πρόβλημα μυωπίας ? γιατι υπάρχουν μεσα στο νημα 2-3 άτομα που έχουν γράψει κριτικές εδω δεν χρειάζεται να ανοικτή καρτέλα!
Μόνο ο TheTester αξιώθηκε να γράψει δυο κουβέντες. Λες και δεν κατάφερε να σμίξει άλλος μαζί της.περίεργο αυτο έχεις πρόβλημα μυωπίας ? γιατι υπάρχουν μεσα στο νημα 2-3 άτομα που έχουν γράψει κριτικές εδω δεν χρειάζεται να ανοικτή καρτέλα!
...την είδα και εγώ...είναι σαφές αυτό...Μόνο ο TheTester αξιώθηκε να γράψει δυο κουβέντες. Λες και δεν κατάφερε να σμίξει άλλος μαζί της.