Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.576
- Πόντοι
- 28.246
Καλα ρε "τυπε"Ρε τύπε χιουμορ εκανα, δεν με χαλανε εμενα αυτα
Πιστεψε με αν θελησω να παω με καποια, δεν θα μπω σε σειρα προτεραιοτητας
Καλα ρε "τυπε"Ρε τύπε χιουμορ εκανα, δεν με χαλανε εμενα αυτα
Πιστεψε με αν θελησω να παω με καποια, δεν θα μπω σε σειρα προτεραιοτητας
Τελικά Μαγδούλα μόνο με εμένα δεν έχεις μιλήσει στο τηλέφωνο.Θα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?
Μπορείς να το στείλεις και σε μένα παρακαλώ;Μολις σου Απαντησα
ετσι οπως το πανε θα μας ζητησουν και το pin της τραπεζικης καρτας ...Το ότι ασχολούμαστε με μια κοπέλα που για να κλείσεις ραντεβού μαζί της πρέπει να γνωρίζει το nickname του καθενός μόνο ύποπτο είναι.
Μας περνάει ακτινογραφία για το ποιος γράφει καλές κριτικές?
Ή παίζει και τίποτα άλλο?
καλημερα γλυκια μου. δωσε και σε μενα σε παρακαλω αν θες το τηλεφωνο σου για συνεννοηση. ευχαριστωΕιμαι η Μαγδα!
...εσύ τύπε κόβω τον πουτσο μου ότι δεν έχεις κάνει το εμβόλιο...Το ότι ασχολούμαστε με μια κοπέλα που για να κλείσεις ραντεβού μαζί της πρέπει να γνωρίζει το nickname του καθενός μόνο ύποπτο είναι.
Ξεκινά να τον κοβεις γιατί το έχω κανει...εσύ τύπε κόβω τον πουτσο μου ότι δεν έχεις κάνει το εμβόλιο...
εμενα μονο αμκα,Ε9 και ομαδα αιματος δε μου ζητησε,στα υπολοιπα κομπλε.Το ότι ασχολούμαστε με μια κοπέλα που για να κλείσεις ραντεβού μαζί της πρέπει να γνωρίζει το nickname του καθενός μόνο ύποπτο είναι.
...τύπε να δώσεις αντίγραφο του πιστοποιητικού στην Μάγδα...μαζί με ΑΜΚΑ...Ε9...και τι ψήφισες στο δημοψήφισμα του Αλ6...Ξεκινά να τον κοβεις γιατί το έχω κανει
Εμένα μου έστειλε λάθος νούμερο.εμενα μονο αμκα,Ε9 και ομαδα αιματος δε μου ζητησε,στα υπολοιπα κομπλε.
Κάποιοι τα κατάφεραν. Κάπου υπάρχουν και μικρά ρεπορτάζ.Τελικα.... επειδη δεν εχω καταλαβαι.... τουτην εδω την εχει πηδηξει κανεις?
Ή απλα γινεται ο κακος χαμος μονο για το ποιος εχει το τηλεφωνο και ποιος οχι?
Εμενα μου εδωσε λαθος νουμερο και μου ειπε οτι τη λενε Ορέστη στην πραγματικοτητα.Εμένα μου έστειλε λάθος νούμερο.
Το συμπέρασμα σου είναι άτοπο , γιατί. και ραντεβου έχει κάνει και υπαρκτό πρόσωπο είναιΨυλο μουφα τιο βλεπω το θεμα με το κοριτσι ?