barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.225
- Πόντοι
- 5.506
Και δε χαιρεσαι που σου εδωσε λαθος νουμερο ρε τυπε;Εμενα μου εδωσε λαθος νουμερο και μου ειπε οτι τη λενε Ορέστη στην πραγματικοτητα.
Και δε χαιρεσαι που σου εδωσε λαθος νουμερο ρε τυπε;Εμενα μου εδωσε λαθος νουμερο και μου ειπε οτι τη λενε Ορέστη στην πραγματικοτητα.
τι μαλακια και αυτο το ''τυπε'' στο bourdela.Και δε χαιρεσαι που σου εδωσε λαθος νουμερο ρε τυπε;
Σωστό και αυτό...ΑΝ ειναι η ιδια πισω απο το προφιλ ...
Δεν χρειαζετε να παρω εγω ευχαριστω παρε εσυ …εχει τοσες μουναρες να γαμησω που χω χασει την μπαλα?φιλαρακι Αμα την γαμησης εσυ αυτην γραψεμουΚάτσε ρε τυπε εσύ βγάζεις πόρισμα ότι είναι μουφα χωρίς να έχεις πάρει , έβγαλα και εγώ πόρισμα ότι μπορεί να έχεις μυωπία ,δοκτορ Σεσκουλας .
Σωστό και αυτό...
Διακρίνω μια μικρή απελπισία? απόγνωση?Μάγδαααααα στείλε τηλ, ?
? Είπα και εγώ να ταυτιστώ με την ψυχολογία του νήματος…Διακρίνω μια μικρή απελπισία? απόγνωση?
οτι γινοτανε στις λιζας το ιδιο και εδω ...Διακρίνω μια μικρή απελπισία? απόγνωση?
Που να σουν και κοντολάγνος δηλαδή? Είπα και εγώ να ταυτιστώ με την ψυχολογία του νήματος…
Ναι αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.αυτο με τα στειλε p.m να σου δωσω τηλ δωσε και το δικο σου σε αγνωστους δεν απαντω μου δινει τροφη για τρολαρισμα ...
το ποσο εξαρτημενη ανεξαρτητη ειναι μην το συζητησουμε ...
εγώ δεν θα το έλεγα μόνο τρολαρισμα, αλλά φακέλωμα.αυτο με τα στειλε p.m να σου δωσω τηλ δωσε και το δικο σου σε αγνωστους δεν απαντω μου δινει τροφη για τρολαρισμα ...
το ποσο εξαρτημενη ανεξαρτητη ειναι μην το συζητησουμε ...
Οταν μεγαλωσει τι θα γινει;Διακρίνω μια μικρή απελπισία? απόγνωση?
μεχρι ενα σημειο οκ εχει βασει ...εγώ δεν θα το έλεγα μόνο τρολαρισμα, αλλά φακέλωμα.
Δεν βρίσκω κάποιο θετικό λόγο να ταυτίζεις ένα τηλέφωνο με κάποιο χρήστη του φορουμ, ότι μου έρχεται σαν σκέψη είναι αρνητικός ο λόγος.
Δεν κατάλαβα Χριστό από το παράδειγμα!μεχρι ενα σημειο οκ εχει βασει ...
{φιλε με βρηκες απο το φορουμ θελω να ξερω ποιος εισαι} ...
απο εκει και περα ειναι καθαρα φακελωμα ...
το ιντερνετ ειναι απροσωπο ...
θα σου πω ενα παραδειγμα πως μπορει να την πατησει η ιδια και οποιοσδηποτε αλλος ...
μιλαμε μεταξυ μας δινεις το δικο μου τηλ και εγω το δικο σου τηλ αφου το εχουμε ζητησει και οι 2 απο την εργαζομενη τραβηγμενο αλλα υπαρκτο παραδειγμα ...
καλο ειναι να ισχυουν για ολες οι ιδιοι κανονες ...
τι δεν καταλαβες να στοπ εξηγησω ...Δεν κατάλαβα Χριστό από το παράδειγμα!
να στο κανω ποιο κατανοητο ...Αυτό το πάρε-δώσε με τα τηλέφωνα. Λείπουν και τα κόμματα ρε συ...
να ρωτησω κατι ...ποιος θα παει στο τελοςνα στο κανω ποιο κατανοητο ...
εχεις εσυ το τηλεφωνο και στελνεις εμενα στην θεση σου ...
εχω εγω το τηλεφωνο και στελνω εσενα στην θεση μου ...
τωρα το καταλαβες ...?