anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
ο φουφουτος ...να ρωτησω κατι ...ποιος θα παει στο τελος
ο φουφουτος ...να ρωτησω κατι ...ποιος θα παει στο τελος
α οκ κουβεντα μπουζουκιο φουφουτος ...
Σε ποιο σχολείο πήγαινες να πάω να τραβήξω το αυτί του δασκαλου;Τι να πω εγω ας μηλησουν η ανωτερη?
WHATABOUTFUCK καταλαβα φαγωθηκε και αυτος ενοχλουσε εεε
δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ποστ μου με το μπαναρισμα....
προφανώς για αυτό μπαναρίστηκε συν ότι είχε κλώνοδεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ποστ μου με το μπαναρισμα....
φιλε αλπουλα ξερεις πολυ καλα οτι ξερω να ξεχωριζω τα κλωναρια το οτι μπαναριστηκε ομως δεν συμφωνω απολυτα απο οτι ξερω το παλιο του προφιλ ειναι και αυτο μπαν εμενα μπορει να με ενοχλουσαν καποια πραγματα που εγραφε ομως εγω δεν ειμαι ολο το φορουμπροφανώς για αυτό μπαναρίστηκε συν ότι είχε κλώνο
ούτε εγώ είμαι το forum απλά με το παλιό του προφίλ είχε ενόχλησει κάποιους με βρισιές(όχι εμένα-δεν είχα σχέσεις)φιλε αλπουλα ξερεις πολυ καλα οτι ξερω να ξεχωριζω τα κλωναρια το οτι μπαναριστηκε ομως δεν συμφωνω απολυτα απο οτι ξερω το παλιο του προφιλ ειναι και αυτο μπαν εμενα μπορει να με ενοχλουσαν καποια πραγματα που εγραφε ομως εγω δεν ειμαι ολο το φορουμ
περσυνά ξινά σταφύλια ...ούτε εγώ είμαι το forum απλά με το παλιό του προφίλ είχε ενόχλησει κάποιους με βρισιές(όχι εμένα-δεν είχα σχέσεις)
Αν και είμαι …φιλε αλπουλα ξερεις πολυ καλα οτι ξερω να ξεχωριζω τα κλωναρια το οτι μπαναριστηκε ομως δεν συμφωνω απολυτα απο οτι ξερω το παλιο του προφιλ ειναι και αυτο μπαν εμενα μπορει να με ενοχλουσαν καποια πραγματα που εγραφε ομως εγω δεν ειμαι ολο το φορουμ
ειναι δυνατον να μην καταλαβαινει καποιος ποτε γραφει σοβαρα και ποτε οχι ...?Αν και είμαι …
Προσωπικά θεωρώ πως το παρατράβηξε με την ανταλλαγή τηλεφώνου με like.
Είναι τελείως διαφορετικό να κάνεις like γιατί γουστάρεις αυτό που γράφει ο άλλος ή υπάρχει συμπάθεια σε κάποιο προφίλ και άλλο να ανταλλάξεις πόντους με τηλέφωνο.
Όπως φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι ανεβάζουν «χαρακτήρα» σε διαδικτυακό παιχνίδι.
Και το γράφω αυτό εγώ που του έκανα like σε αρκετές παραθέσεις του.
Για τα υπόλοιπα ξέρει η διοίκηση. Συγνώμη και πάλι για το σπαμ .
Κατά τη ταπεινή μου άποψη προκύπτει ότι το μπαναρισμένο προφίλ δεν έκανε πλάκα για τα like- μάλιστα έλαβε από ένα μέλος ? σε όλες τις κριτικές του, λίγο μετά. Γενικά μπάχαλο και νομίζω κακή αντιστοιχία τίτλου - αξιοπιστίας. Πάμε παρακάτω!ειναι δυνατον να μην καταλαβαινει καποιος ποτε γραφει σοβαρα και ποτε οχι ...?
με τα like θα εδινε το τηλεφωνο ...?
και ποιος εξυπνος θα ανταλασε το τηλεφωνο με καποια like...?
το ζητας απο την ιδια και κλεινει εκει το εργο ...
αλλα μερικα ατομα δυστηχως θελουν καθοδηγηση στα αυτονοητα ...
πραγματικα φιλε εγω το εγραψα απο την πρωτη στιγμη δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρη κριτικη στο νημα η να υπαρξει γενικος σοβαροτητα ..εγω δεν θα επαιρνα μια κοπελα που ξερει το νικ νειμ μου οσες βαζω κριτικη το μαθαινουν εκ των υστερων οσες δεν βαζω δεν το μαθαινουν ποτεΚατά τη ταπεινή μου άποψη προκύπτει ότι το μπαναρισμένο προφίλ δεν έκανε πλάκα για τα like- μάλιστα έλαβε από ένα μέλος ? σε όλες τις κριτικές του, λίγο μετά. Γενικά μπάχαλο και νομίζω κακή αντιστοιχία τίτλου - αξιοπιστίας. Πάμε παρακάτω!
Και πάλι συγνώμη που έκανα χρήση του νήματος.
ο αερας εχει 8 μποφωρΤελικα πηρε κανεις το κοριτσι ;
στο εξηγησα αναλυτικα δεν νομιζω να μην καταλαβες οτι εκανε τρολαρισμα ο συναδελφος ...Κατά τη ταπεινή μου άποψη προκύπτει ότι το μπαναρισμένο προφίλ δεν έκανε πλάκα για τα like- μάλιστα έλαβε από ένα μέλος ? σε όλες τις κριτικές του, λίγο μετά. Γενικά μπάχαλο και νομίζω κακή αντιστοιχία τίτλου - αξιοπιστίας. Πάμε παρακάτω!
Και πάλι συγνώμη που έκανα χρήση του νήματος.
Toυ μπου?Σε ποιο σχολείο πήγαινες να πάω να τραβήξω το αυτί του δασκαλου;