Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Στείλε κι από εδώ όποτε έχεις χρόνο
Εγω παντως δεν σου ειπα ουτε οτι θα σε ξεκωλιασω ουτε ζητησα εκπτωση αλλα τηλ δεν πηρα....Το τηλέφωνό μου σου το εστειλα αν εισαι και εσυ απο αυτους που ζητανε εκπτώσεις απο την πρωτη φορα οντως οι προβλέψεις σου ειναι σωστες και δεν θα συναντηθούμε. Στο χερι σου ειναι αν θα βρεθούμε και αυτο ισχυει για ολους.
Μία από τα ίδια τύπε. Στο περίμενε μας αφήνει..Εγω παντως δεν σου ειπα ουτε οτι θα σε ξεκωλιασω ουτε ζητησα εκπτωση αλλα τηλ δεν πηρα....
Γι αυτο να ειστε καλα παιδια οσο αναμενετε αριθμο, και γρηγορα γιατι ανοιγουν αυριο τα πανεπιστημια δια ζώσηςΤηλέφωνο το δίνει μετά την αποστολή μηνύματος στο προφίλ της. Άρα επιλεκτικά. Άρα σε όποιον νταλαβεριντζή θέλει αυτή. Άρα ψάχνει κάποιον συγκεκριμένο. Χμμμμ...
αυτόΤο τηλέφωνό μου σου το εστειλα αν εισαι και εσυ απο αυτους που ζητανε εκπτώσεις απο την πρωτη φορα οντως οι προβλέψεις σου ειναι σωστες και δεν θα συναντηθούμε. Στο χερι σου ειναι αν θα βρεθούμε και αυτο ισχυει για ολους.
Σωστη η τοποθέτηση αυτήΤο τηλέφωνό μου σου το εστειλα αν εισαι και εσυ απο αυτους που ζητανε εκπτώσεις απο την πρωτη φορα οντως οι προβλέψεις σου ειναι σωστες και δεν θα συναντηθούμε. Στο χερι σου ειναι αν θα βρεθούμε και αυτο ισχυει για ολους.
...6 μηνύματα σε 13 χρόνια...Θα ήθελα και εγώ το τηλέφωνο σου
Περιμένουμε....?Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
στο εστειλε με κουριερ παραπονιαρη ...Κανονικα πρεπει πρωτα σ εμενα να δωσει νουμερο η μαγδα γιατι ειμαι κοντο-λαγνος.
Αλλα δεν εστειλα ακομα πμ