Red hab125
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 736
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα Μάγδα για ραντεβου πως σε βρίσκουμε
...σιχαίνομαι τις ουρές τύπε...τυχερε...
κοιτα να βρεις διαθεσιμη μερα για ραντεβου ...
μην πεσεις σε sold out ...
Καλησπέρα Μάγδα πως σε βρισκωΕχω 3-4η στηθος πολυ ομορφο προσωπο
Οποιος θελει να του δωσω τον αριθμο μου να μου στειλει μηνυμα εδω
Απο δω δεν εχεις απαντησει παντως...Στειλτε μου μηνυμα εδω και θα σου απαντήσω με το τηλεφωνο μου
Και για το χταποδι ετσι πιστευαμε τυπε αλλα τελικα θελει λιγο «χτυπημα για να μαλακωσει»ηρεμα παιδια,ακομα δε μπηκε το κοριτσι στο σαιτ!!θα μας λακησει&θα το χασουμε το κορμι πατριωτες!!!με το μαλακο?????
τελικα ειναι&τα δυο μαλακα,γιαυτο θελουν λιγα χτυπηματα!!!????Και για το χταποδι ετσι πιστευαμε τυπε αλλα τελικα θελει λιγο «χτυπημα για να μαλακωσει»
Σουβλάκια και μπύρες σε γέρο άνθρωπο με πίεση, ουρικό, διαβήτη τριπλό by pass και 5 εγκεφαλικά;;;Αν δεν έρθει η κυρία, να έρθω εγώ για μια βουτιά? Θα κεράσω σουβλάκια και μπύρες!
...δώσε λίγο κωλο σε κανέναν φοιτητή της φιλοσοφικής...να σου φτιάχνει λίγο τα μηνύματα...θα ηθελα να φτιαξω thread εδω με το ονομα μου Magda19
Οπα υπάρχουν κ τέτοια εδώ γτ με ενδιαφέρει κ. εμένα η κοπέλαΤηλέφωνο το δίνει μετά την αποστολή μηνύματος στο προφίλ της. Άρα επιλεκτικά. Άρα σε όποιον νταλαβεριντζή θέλει αυτή. Άρα ψάχνει κάποιον συγκεκριμένο. Χμμμμ...
Να με βγάλεις καμια φωτοΤηλέφωνο το δίνει μετά την αποστολή μηνύματος στο προφίλ της. Άρα επιλεκτικά. Άρα σε όποιον νταλαβεριντζή θέλει αυτή. Άρα ψάχνει κάποιον συγκεκριμένο. Χμμμμ...
Να με βγαλεις φωτο εσυ...δώσε λίγο κωλο σε κανέναν φοιτητή της φιλοσοφικής...να σου φτιάχνει λίγο τα μηνύματα...
...και φωτογράφο θα χρειαστείς ρε καβλα...
...θα έρθει η ώρα που θα χρειάζεται λεφτά η Katrina, και θα βαράς μύγες στο νήμα σου!...
Χου νόουζ...Οπα υπάρχουν κ τέτοια εδώ γτ με ενδιαφέρει κ. εμένα η κοπέλα
Ναι, αλλά όταν προσφέρει η παρτενέρ κώλο τα ξεχνάς όλαΣουβλάκια και μπύρες σε γέρο άνθρωπο με πίεση, ουρικό, διαβήτη τριπλό by pass και 5 εγκεφαλικά;;;
Θέλετε να με στείλετε πριν την ώρα μου;
Σε μηνύματα που μου λενε γιατι δεν θελεις ξεκωλιασμα ΔΕΝ απανταω
Φωτογράφο ψάχνεις;;Να με βγάλεις καμια φωτο
Να με βγαλεις φωτο εσυ
Θα απαντήσει ίσως έχει πείσει όλο το σαιτ πάνω δεν εξηγείται αλλιως..Φωτογράφο ψάχνεις;;
Παρών!!
Για τσέκαρε λίγο καλύτερα τα πμ ?
...εγώ καβλα θα αναλάβω το promo στο νήμα σου...ειμαι γνωστός προμότορας...Να με βγάλεις καμια φωτο
Να με βγαλεις φωτο εσυ