!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Έτσι, δώσε πόνο!!!Αν τον έχουμε μεγάλο,μπορούμε να βάλουμε τον μισό μέσα; Αλλά από τη μέση και πίσω όμως!!!
Έτσι, δώσε πόνο!!!Αν τον έχουμε μεγάλο,μπορούμε να βάλουμε τον μισό μέσα; Αλλά από τη μέση και πίσω όμως!!!
...μια αυτοψία στο Bill θα δείξει τύπε!!...Βροχη τα μηνυματα!!! τουλαχιστον αυτη δεν πουλαει παραμυθια κατευθειαν στο ψητο
@WHATABOUTFUCK τελειωσαν τα κατερινακια εδω εχουμε φρεσκαδουρα βουρ
Η πισίνα είναι ιδιωτική ή με την ώρα;Καλημέρα δεσποινίς. Είμαι ο Άγιος. Έχω και πισίνα, θα έλθετε για μια βουτιά;
Ιδιωτική.Η πισίνα είναι ιδιωτική ή με την ώρα;
Να ένας καλός πελάτης. Μας έχει γράψει, εγώ σε δωμάτιο λέω να την πάω. Στο σαλέ πάω και διαλογιζομαι. Θέλω ησυχία.Ιδιωτική.
Ελπίζω να είναι θερμενόμενη. Μη μας το πουντιάσεις το κορίτσι ?Ιδιωτική.
σωστός ο παίκτης.....το γραφειο τυπου αργει να δωσει απαντησεις ...
Άστα, υγρή παγωμένη φρίκη τύπε...Ελπίζω να είναι θερμενόμενη. Μη μας το πουντιάσεις το κορίτσι ?
Μ΄ αρέσει που μιλάς με υπονοούμενα...Σε τιμή 120;το κωλαράκι το δουλεύεις;
...αργεί...αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ροή...το γραφειο τυπου αργει να δωσει απαντησεις ...
Τελεια, να περασουμε κατευθειαν με το 50 σκετο νετο, 4,5 εκατοστα δεχεσαι να υποθεσω…Με απο οτι καταλαβα οι επιστημονικοι οροι για να πω αυτα που θελω ειναι: Cif & cim & 2 εκτόνωσεις +50€ το anal σε μικρα μεγεθη δεν νιωθω ακομα ετοιμη για ξεσκισμα απο πισω
ευτηχως ειναι κυριακη ......αργεί...αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ροή...
Αν δεν έρθει η κυρία, να έρθω εγώ για μια βουτιά? Θα κεράσω σουβλάκια και μπύρες!Καλημέρα δεσποινίς. Είμαι ο Άγιος. Έχω και πισίνα, θα έλθετε για μια βουτιά;