greek-lion
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγδα δεν ξέρω πως να σου στείλω πμ, ειμαι καινούργιος εδώ μπορώ να έχω το τηλ σου;
Και άλλες φωτογραφίες θα ανεβάσεις να φανταστώ;Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
τσεκ πμ ευχαριστωΕχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
ποση ωρα για το τηλέφωνο ?απο το πρωι έστειλαΕχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
εγώ τηλέφωνο δεν ζήτησα γιατί δεν είσαι του γούστου μου, σταμάτησα να διαβάζω πολλά πολλά εκεί που έγραψες οτι σου αρέσουν οι αγκαλίτσες,απλά μια συμβουλή,γράψε το τηλέφωνο σου στην υπογραφή σου να γλιτώσεις χρόνο και γράψιμο!Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
Γεια σου maΚαλησπέρα Μάγδα πως σε βρισκω
Πώς γίνεται να σε συναντήσω;Σε μηνύματα που μου λενε γιατι δεν θελεις ξεκωλιασμα ΔΕΝ απανταω
Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
γράψε τηλ εδώ καλύτεραΕχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
Ακόμα δεν είναι έτοιμη να το κάνει αυτό , παίζει λίγο μυστήριο να εξάψει την φαντασία και την αναμονή - προσμονή alpulaεγώ τηλέφωνο δεν ζήτησα γιατί δεν είσαι του γούστου μου, σταμάτησα να διαβάζω πολλά πολλά εκεί που έγραψες οτι σου αρέσουν οι αγκαλίτσες,απλά μια συμβουλή,γράψε το τηλέφωνο σου στην υπογραφή σου να γλιτώσεις χρόνο και γράψιμο!
Σε εμενα παντως που εχω στείλει απο τη μια δεν εχεις απαντήσει κουκλα!Εχω που απανταω στα μηνυματα σας και εδω και στο τηλεφωνο μου
3 ωρες τωρα.
Απανταω σε ολους
Η μηνύματα με καπνό, σαν τους ινδιανουςταχυδρομικο περιστερι ...
Ειμαι 100% ΕλληνιδαΞέρει κανείς από ποιά χώρα των Βαλκανίων είναι η κυρία;
στ'αρχίδια μας!Ειμαι 100% Ελληνιδα
Ξέρει κανείς από ποιά χώρα των Βαλκανίων είναι η κυρία;
Μιλά καλύτερα φίλε, δε χρειάζονται τέτοιου είδους παλικαριες εδώ μέσα. Κανόνας απαράβατος: σεβόμαστε τις γυναίκες.στ'αρχίδια μας!
Ποια ειναι δλδ?Καλορίζικο να είναι το νέο όνομα, καλότυχη πάντα με υγεια.