Νέα

Μ. Ρεπούση: Μετα τα θρησκευτικά ζητά κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Η παιδεια πρεπει να ειναι παγκοσμια,αν μπορει να ειπωθει δοκιμα ετσι. τελειωνοντας το λυκειο εδω, να μπορεις να σπουδασεις και να εργαστεις στο εξωτερικο. εμεις ουτε υπολογιστη ξεραμε να ανοιγουμε. οι φορεις της ειναι δημοσιοι υπαλληλοι της παιδειας που εμεις επιλεξαμε να εχουμε ως εθνικοφρωνες κ περηφανοι ελληνες.

Μια χαρά τα χωράς και με τα Αρχαία αυτά.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Άν πάς στο εξωτερικό να σπουδάσεις ιατρικη , βιολογία, μαθηματικα και οτιδήποτε θα εκπλαγείς απο τα ελληνικα που θα συναντήσεις (αρχαια και νέα)   ;)

Μπορεις να σπουδασεις ιατρικη στο εξωτερικο κ δεν το ξερω?μην μου πεις για Βουλγαρια κ Ρουμανια θα ξερασω.μαντεψε γιατι δεν μας δεχονται για σπουδες. τα μαθηματικα που διδασκομαστε ειναι ανωτερα, αλλα σε τοσο υψηλο επιπεδο που καταντανε ανουσια. Το οτι αρχαιες λεξεις χρησιμοποιουνται στην ιατρικη κ στην βιολογια, δεν τα κανει απαραιτητα να διδασκονται στα σχολεια απο 17χρονα παιδια-μελλοντικους ανεργους.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παντως μεγαλοι ακαδημαικοι διδακτορες ιστοριας ...την βριζουν ασυστολα !!! Σημερα ενας που ξερω ,αυτα ελεγε ....και το βιογραφικο του θα το ζηλευαν 10 ρεπουσηδες!! Μπορει αυτη να λεει τα δικα της , αλλα πλεον εχει ξεφτιλισει τους ιστορικους ακαδημαικους και δεν το πανε ευκολα κατω ........
Να την βριζουν γιατι ?
Ενω στα σχολεια η ιστορια ειναι αφηγηματκη χωρις δηλ αναλυση και ελληνοκεντρικη στα πανεπιστημια
η κατασταση ειναι αλλιως ακολουθειται η αναλυση των ιστορικων γεγονοτων συμφωνα με τις μεθοδους της γαλλικης κυριως ιστοριογραφιας Braudel  κα.

Δεν ξερω το βιβλιο της Ρεπουση αλλα οταν δεχοτανε επιθεσεις απο ιστορικους τυπου Καρατζαφερη καθηγητες οπως η Κουλουρη βγηκαν και την υποστηριξαν.

Δεν ξερω γιατι κατηγορειται ακριβως η Ρεπουση?

γιατι εισηγγαγε στα σχολεια την κριτικη και αναλυτικη ιστοριογραφια
στην θεση της απλης αφηγηματικης
η
για τις διατυπωσεις οπως συνωστισμος η και αλλες ισως.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η παιδεια πρεπει να ειναι παγκοσμια,αν μπορει να ειπωθει δοκιμα ετσι. τελειωνοντας το λυκειο εδω, να μπορεις να σπουδασεις και να εργαστεις στο εξωτερικο. εμεις ουτε υπολογιστη ξεραμε να ανοιγουμε. οι φορεις της ειναι δημοσιοι υπαλληλοι της παιδειας που εμεις επιλεξαμε να εχουμε ως εθνικοφρωνες κ περηφανοι ελληνες.

είσαι πολίτης αυτής της χώρας δεν είσαι πολίτης του κόσμου (και να εύχεσαι να μην γίνεις ποτέ κατά την γνώμη μου)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Οχι αγαπητε, δεν ειμαι ΧΑ.
Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες εσού και των ομοίων σου θολοκουλτουριαρηδων να με κανετε.
Το ιδιο φυραμα ειστε.

ποιοι ειμαστε εμεις?ο γραπτος σου λογος θυμιζει φιλολογο βγαλμενο απο το χρονοντουλαπο.δεν πιστευω να κανεις ιδιαιτερα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπορεις να σπουδασεις ιατρικη στο εξωτερικο κ δεν το ξερω?μην μου πεις για Βουλγαρια κ Ρουμανια θα ξερασω.μαντεψε γιατι δεν μας δεχονται για σπουδες. τα μαθηματικα που διδασκομαστε ειναι ανωτερα, αλλα σε τοσο υψηλο επιπεδο που καταντανε ανουσια. Το οτι αρχαιες λεξεις χρησιμοποιουνται στην ιατρικη κ στην βιολογια, δεν τα κανει απαραιτητα να διδασκονται στα σχολεια απο 17χρονα παιδια-μελλοντικους ανεργους.
Μολια καταργησουμε τα αρχαια θα βρισκουν αμεσως δουλεια οι 17χρονοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ποιοι ειμαστε εμεις?ο γραπτος σου λογος θυμιζει φιλολογο βγαλμενο απο το χρονοντουλαπο.δεν πιστευω να κανεις ιδιαιτερα?
Εσείς οι αριστεροί.
Ντρεπεσαι να πεις τι πρεσβευεις?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εσείς οι αριστεροί.
Ντρεπεσαι να πεις τι πρεσβευεις?

τον εαυτο μου.χωρισες τις πλευρες η μου φανηκε?το εχεις ξανακανει στο πανεπιστημιο που πηγες να σπουδασεις,ελα πες μου μην ντρεπεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τον εαυτο μου.χωρισες τις πλευρες η μου φανηκε?το εχεις ξανακανει στο πανεπιστημιο που πηγες να σπουδασεις,ελα πες μου μην ντρεπεσαι.
Οκ. Ντρεπεσαι οντως να πεις τι πρεσβευεις.
Δικαιωμα σου.
Δεν σε κανει πιο αξιοπιστο βεβαια αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγουρα ΔΕΝ θα βρουν δουλεια με τα αρχαια.με καμια ξενη γλωσσα, ισως, μπορει, καποτε, καπου.
Μα ναι, βεβαια, απο το 1 εκατομμυριο ανεργους, κανενας δεν ξερει ξενη γλωσσα, γι αυτο δεν βρισκουν δουλεια. Συνεχισε, εχει πλακα.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Άν θες να σπουδάσεις εξωτερικό ιατρικη συνήθως δίνεις εξετασεις  GCE ALevel γι Αγγλία και GRE για Αμερική. Οι υπόλοιπες χώρες σε Ευρώπη κτλ σε δέχονται φτάνει να έχεις εν καλο πιστοποιητικό γλώσσας άριστο απολυτήριο με τα αντίστοιχα μαθήματα και να περνάς τ μαθήματα για να μην σε διώξουν.

Όσο γι τα αρχαια, αποτέλεσαν την βαση οχι μόνο για τα ελληνικα αλλα και για πολλες άλλες γλώσσες, Επίσης ένας Χημικός καθηγητής μου στο πΑνεπιστημιο μας είπε πως τα αρχαια θα έπρεπε να ειναι
Θετική επιστήμη γιατι εξασκεί το μυαλο σε μεγάλο βαθμο.

Βασικα νομίζω πως ο μοναδικός που το βλέπει κομματικά και οχι με την λογικη εδώ είσαι εσύ. Και αυτο ειναι λύπητερο.  :(

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
σε ενα site για πουτανες και μπουρδελα, η αξιοπιστια μου ειναι το Α κ το Ω, προσεχε πως μιλας.οι ανεργοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν,αλλα δεν μπορουν να απορροφηθουν κ να προτιμηθουν στην ευρωπαικη αγορα.θα το αφησω σε σενα να μου πεις το γιατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άν θες να σπουδάσεις εξωτερικό ιατρικη συνήθως δίνεις εξετασεις  GCE ALevel γι Αγγλία και GRE για Αμερική. Οι υπόλοιπες χώρες σε Ευρώπη κτλ σε δέχονται φτάνει να έχεις εν καλο πιστοποιητικό γλώσσας άριστο απολυτήριο με τα αντίστοιχα μαθήματα και να περνάς τ μαθήματα για να μην σε διώξουν.

Όσο γι τα αρχαια, αποτέλεσαν την βαση οχι μόνο για τα ελληνικα αλλα και για πολλες άλλες γλώσσες, Επίσης ένας Χημικός καθηγητής μου στο πΑνεπιστημιο μας είπε πως τα αρχαια θα έπρεπε να ειναι

Βασικα νομίζω πως ο μοναδικός που το βλέπει κομματικά και οχι με την λογικη εδώ είσαι εσύ. Και αυτο ειναι λύπητερο.  :(
Να αγιασει το πληκτρολογιο σου. Λιγη κοινη λογικη επιτελους.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

αυτο το πιστοποιητικο απο που το παιρνεις?πες μου κανα φροντιστηριο να παω να γραφτω.μαζι μιλαμε κ χωρια τρεις χορευουν. Αμερικη ΔΕΝ μπορεις να σπουδασεις ιατρικη οπως κ Αγλλια,ελαχιστες εξαιρεσεις. αυτοι οι καθηγητες στα πανεπιστημια ειναι κ κατα των ιδιωτικων η μου φαινεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σε ενα site για πουτανες και μπουρδελα, η αξιοπιστια μου ειναι το Α κ το Ω, προσεχε πως μιλας.οι ανεργοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν,αλλα δεν μπορουν να απορροφηθουν κ να προτιμηθουν στην ευρωπαικη αγορα.θα το αφησω σε σενα να μου πεις το γιατι.
Γιατι επί χρονια επικρατουσαν οι λογικες της ησσονος προσπαθειας, που υποστηριζεις με φανατισμο.
Και φυσικα φτιαξαμε μεσα απο εναν ορυμαγδό καταληψεων, διεκδικησεων του κώλου, προοδευτισμών τύπου Ρεπούση και συνδικαλιστικών ονειρώξεων, ενα σωρό ανεκπαίδευτα και ανειδίκευτα ουσιαστικά παιδιά.
Και ως λυση τωρα βεβαια, προκρινεις το να κανουμε τα πραγματα ακομη χειροτερα.
Χαιρομαι που ηδη αυτοαναιρεθηκες, λεγοντας οτι δεν αρκει τελικα μονο η ξενη γλωσσα.
Θετικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom