angelos(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2020
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μόνο στο Πρίαμο σε βολεύει?Πριαμος Παγκράτι
Μόνο στο Πρίαμο σε βολεύει?Πριαμος Παγκράτι
Καλημέρα όχι με βολεύει και σ αλλά ξενοδοχεία, απλά η φοτο είναι στο ΠαγκράτιΜόνο στο Πρίαμο σε βολεύει?
Καλωσόρισες στα μέρη μας κούκλα!Καλημέρα όχι με βολεύει και σ αλλά ξενοδοχεία, απλά η φοτο είναι στο Παγκράτι
Σ ευχαριστώ να είσαι καλάΚαλωσόρισες στα μέρη μας κούκλα!
Σ ευχαριστώ να είσαι καλά
Όχι δυστυχώς δε γνωρίζω κάποιαέχεις κάποια φίλη για τρίο;
θαθελες ομως να εισαι σε τρειο με αλλη κοπελα?Όχι δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια
Καλησπέρα Frank , γενικα όχι μόνο στη δουλειά δε μου αρέσει να κάνω τρίο,παρτούζες και τα σχετικά με άντρες είτε με γυναίκεςθαθελες ομως να εισαι σε τρειο με αλλη κοπελα?
Ε τότε τι κανείςΚαλησπέρα Frank , γενικα όχι μόνο στη δουλειά δε μου αρέσει να κάνω τρίο,παρτούζες και τα σχετικά με άντρες είτε με γυναίκες
Σούπερ πίπες χιχιχιΕ τότε τι κανείς
ακρως ενδιαφερον!Σούπερ πίπες χιχιχι
Άμα είναι super θέλουμε!!!Σούπερ πίπες χιχιχι
Μια χάρη σου ζητώΣούπερ πίπες χιχιχι
Διακρίνω μεγάλα μουνόχειλα η κάνω λάθος;Σούπερ πίπες χιχιχι
OkΌχι δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια
Φίλε και εγώ το είχα πάθει παλιά! Εμπιστεύτηκα κάποιον και τον συστησα σε φίλη και παραλίγο να χάσω και εγώ την φίλη επειδή ήταν μλκς!!!!! Από τότε μόνο σε έμπιστος 4-5 φίλους κάνω πάσα κάποια κοπέλαΤο μπου δεν ειναι εξαιρεση. Μαλακες υπαρχουν παντου.
Εχω δωσει σε πριβε μηνυμα τηλεφωνο σε συναγωνιστη απο αματουρ καβατζα και αντι ο μαλακας να στειλει με συσταση ελεγε κατι μαλακιες για αστυνομιες και τετοια κ τσαμπα γαμησι
Ερωτηση , μεσα στην τιμη 120 εχει και πρωκτικο , στον Πριαμο Μεταμορφωση εχεις προβλημα ??Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
όχι δουλεύουμε!Πολύ ζέστη σήμερα παιδιά , πήγατε για μπάνιο ??