anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
σαν τον ζαβαλο...!!!μια ημερα να μου το θυμηθεις θα τον δουμε ξεβρακωτω να τρεχει στο δρομο
σαν τον ζαβαλο...!!!μια ημερα να μου το θυμηθεις θα τον δουμε ξεβρακωτω να τρεχει στο δρομο
θα ειναι καλα αν ειναι ετσι μην τον δεις να κρυβεται πισω απο τα δεντρασαν τον ζαβαλο...!!!
H να ανεβαίνει πάνω στα δέντρα ;; Και να κάνει την τσίτα ;;θα ειναι καλα αν ειναι ετσι μην τον δεις να κρυβεται πισω απο τα δεντρα
κατι τετοια ατομα σου ειπα τι θελουν...θα ειναι καλα αν ειναι ετσι μην τον δεις να κρυβεται πισω απο τα δεντρα
εγω θα πεταξω τον ιδιον απεναντικατι τετοια ατομα σου ειπα τι θελουν...
πεταμα τα ρουχα τους και ελα να τα παρεις απο απεναντι ...
θα ειμαι σε καρεκλα σκηνοθετη ...
Μπααα, εγώ πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω?) ότι τα έχει κόψει...έλα ρε, όλοι τον ξέρουμε τον "αρχηγό"
μιλάμε για τον mister malaka του forumΜπααα, εγώ πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω?) ότι τα έχει κόψει...
Κρατάω μια πισινή τότεμιλάμε για τον mister malaka του forum
ποιος τον γαμαει αυτον τον μαλακα ...μιλάμε για τον mister malaka του forum
σε παρακαλω πολυ πας σε προσωπικα πραγματα που το ξερεις αληθεια μηπως τον ????ποιος τον γαμαει αυτον τον μαλακα ...
παμε παρακατω εχει κατι φυντανια θα τραβας τα μαλλια σου...
συντομα θα τα δουμε να βγαινουν εδω με στρινκακι και ζαρτιερες ...
Εγω εναν ξερω για αρχηγοΝταξει τον βασικό αργηγο μιασ τέτοιας κλικασ όλοι το ξέρετε ,τι να λέμε επίσης αυτά ομωσ δε τα κάνετε σε γραφεία μόνο σ εμάς
γιατί εσείς μερική δεν καταλαβενετε ότι καλύτερα να έχεις ένα την μέρα με 200 παρά δέκα με 20 η 2 με 100
ΝοήμοναςΟπως ειχε πει και ο μακαριτης ο Αλεφαντος: "απο το να χασεις καλυτερα να ερθεις Χ"
Ασε με ομως λιγο να συνεχισω το σκεπτικο σου:
"Γιατι μερικοι δεν καταλαβαινετε οτι ειναι καλυτερα να εχεις 1 ραντεβου το μηνα με 5.000 ευρω, αντι να εχεις 1.000 ραντεβου με 5 ευρω"
Δεν βλεπω τον λογο γιατι να περιοριστουμε σε τετριμμενες τιμες, ετσι και αλλιως, οπως ειναι γνωστο, μερικες εγκεφαλικες λειτουργιες ειναι μη πεπερασμενες.
Φανταστειτε την καταντια εκει εξω! Να ζηταει ο αλλος απο πουτανα ακαποτο σεξ...!!!Καλησπέρα παιδιά .. .θέλω να το αναφέρω ξανά σας παρακαλώ θερμά σταματήστε να ζητάτε ακαποτο σεξ μην είστε επικίνδυνοι είναι κρίμα για όλους μας
Ακριβώς και δεν είναι ένας καθημερινά γίνεται αυτό..... Τέλος πάντων να έχουμε όλοι μας μια όμορφη εβδομάδα σας φιλώΦανταστειτε την καταντια εκει εξω! Να ζηταει ο αλλος απο πουτανα ακαποτο σεξ...!!!
Βγαλε κι αλλες τετοιεςΗ αγαπημένη μου φωτογραφία
μετά θα μπαίνουν εδώ και θα τις καταγγέλλουν ...Φανταστειτε την καταντια εκει εξω! Να ζηταει ο αλλος απο πουτανα ακαποτο σεξ...!!!