Νέα

Λουκέτο στην ΟΑ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ως φορολογούμενοι (οι περισσότεροι) πιο πιστεύετε θα ήταν το καλύτερο

• Να κλείσει τελείως!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να μην κλείσει, να συνεχίσει ως έχει!

• Να γίνει αναδιάρθρωση και να λειτουργήσει ακόμα και με άλλο όνομα!

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να ιδιωτικοποιηθεί!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είπε τέτοιο πράγμα ο Χατζηδάκης;Είχε βρει και τον αγοραστή;Ποιος θα αγοράσει την εταιρεία και τα χρέη της;Διάβαζα πριν ένα μήνα ότι η Qatar θέλει να την πάρει,αλλά καθαρή από χρέη.Όπως έλεγε και ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ!Καθαρή την παίρνω κι εγώ μάγκες!!!!!!!!
Ναι το είχε αναφέρει.Όσο για τα χρέη της θα έβρισκαν τρόπο να τα καθαρίσουν.Αφου σου είπα ότι τα μουνόσκυλα οι σθυνδικαλιστές θέλουν και αυτοί να τους πάρει μαζί.Εκεί τα χάλασαν.Είναι απλό θα έκαναν περικοπές τρελές και το πολύ σε 1 χρόνο 2 θα τα είχαν καθαρίσει.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Περικοπές τρελές;Από πού;Από το προσωπικό μόνο;Να απέλυε προσωπικό να έκοβε δρομολόγια κλπ;Φίλε μου,τα χρέη του το κράτος θα τα επιστρέψει;Εκεί είναι το θέμα.4 χρόνια ΝΔ τώρα,το μόνο που κάνει είναι να ξεπουλάει.Και η περιβόητη μείωση των Ελλειμμάτων είναι για τα μάτια του κόσμου.Και αυτό διότι το Έλλειμμα σε χρηματικές μονάδες έχει αυξηθεί...

Επισκέπτης
Ο Χατζηδάκης τους είπε ξεκάθαρα η θα με αφήσετε να την πουλήσω η θα την κλείσω.Οι συνδικαλιστές τα μουνιά και όλοι αυτή δεν θέλουν να την πουλήσουν εκτός αν η νέα εταιρία τους αγοράσει.Το οποίο σημένει παραμένουν στις θέσεις τους με τα ίδια λεφτά και όλα τα υπόλοιπα.Ας πάρουν τον μπούλο τώρα.Μακάρι να την πουλήσουν μήπως πάρουν κανένα φράγκο.Θα τα φάνε βέβαια αλλά κάτι θα μείνη και για εμάς.
και την ΔΕΗ στην ουσία την πούλησαν και τώρα με της αυξήσεις είδες η ΔΕΗ?

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
1)Και οι θαλάσσιες άγονες γραμμές επιδοτούνται,αλλά οι μεγάλοι εφοπλιστές στέλνουν σαπιοκάραβα που κάνουν 30 ώρες...Αν το κράτος όμως έδινε τις επιδοτήσεις που χρωστάει στην Ο.Α,και ένα σωρό άλλα χρέη,θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.Από το 2004-Επί Καραμανλή...-η Ο.Α δεν έχει καταβάλλει ΙΚΑ και τέλη.Και μετά λέει ο Καραμανλής ότι τα ταμεία είναι προβληματικά.Ας μας πει ότι θέλει να τα διαλύσει όλα στη χώρα να τελειώνουμε.Ο.Α,ταμεία,όλα στους φίλους του τους ιδιώτες...

2)Αν απολυθείς από τη δουλειά σου,επειδή η εταιρεία δε θα πηγαίνει καλά οικονομικά,να είσαι σίγουρος ότι το χεράκι τους-άθελά τους-θα το έχουν βάλει και οι απολυμένοι εργαζόμενοι της Ο.Α.Μην νομίζεις ότι θα σωθείς αν απολυθούν.Το αντίθετο,θα πρέπει να ανησυχείς...

1. Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Επίσης, ο νόμος για την ακτοπλοϊα που προσδιορίζει ποια καράβια επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται δεν έχει καμμία σχέση με τους νόμους που διέπουν την (υποχρεωτικά) διεθνή νομοθεσία περί πτήσεων.

2. Λυπάμαι αλλα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις εδω. Επίσης, δε μπορώ να βρω καμμία ομοιότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στους εργαζόμενους της Ολυμπιακής.Εσυ έχεις ιδέα πόσος κόσμος υποαπασχολείται, απολύεται ή εργάζεται χωρίς ένσημα; Αυτό δεν είναι θέμα; Θυμάσαι τι έγινε με την Palco που έμεινε τόσος κοσμος στο δρόμο; Ενδιαφέρθηκε κανείς;

Αρκετά πληρώνουμε υπηρεσίες μιας εταιρίας που δε χρησιμοποιούμε. Τον πούλο.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
1. Τα πάντα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Επίσης, ο νόμος για την ακτοπλοϊα που προσδιορίζει ποια καράβια επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται δεν έχει καμμία σχέση με τους νόμους που διέπουν την (υποχρεωτικά) διεθνή νομοθεσία περί πτήσεων.

2. Λυπάμαι αλλα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις εδω. Επίσης, δε μπορώ να βρω καμμία ομοιότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στους εργαζόμενους της Ολυμπιακής.Εσυ έχεις ιδέα πόσος κόσμος υποαπασχολείται, απολύεται ή εργάζεται χωρίς ένσημα; Αυτό δεν είναι θέμα; Θυμάσαι τι έγινε με την Palco που έμεινε τόσος κοσμος στο δρόμο; Ενδιαφέρθηκε κανείς;

Αρκετά πληρώνουμε υπηρεσίες μιας εταιρίας που δε χρησιμοποιούμε. Τον πούλο.

1)Και την HELIOS οι διεθνείς νόμοι την κάλυπταν,αλλά από οικονομία σκότωσαν τόσους ανθρώπους.Και στη θάλασσα,πρέπει το πλοίο να έχει περάσει από ελέγχους από νηογνώμενες,αλλά έχουμε δει την κατάντια.
2)Η οικονομία είναι αλυσίδα.Το ιδανικό για μια καλή κοινωνία είναι να υπάρχει 0% ανεργία,ώστε όλοι να μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγονται.Αν υπάρχουν άνεργοι,μεσομακροπρόθεσμα-όταν τελειώσουν αποταμιεύσεις και δανεικά-θα σταματήσουν να αγοράζουν,και δε θα είσαι χρήσιμος στον επιχειρηματία ούτε εσύ.Ότι υπάρχει πολύς κόσμος που είναι άνεργος-παρόλες τις κορόνες του Κωστάκη για μείωση της ανεργίας-ή που υποαπασχολείται,δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνουν και άλλοι άνεργοι για να...τους κάνουν παρέα στον ΟΑΕΔ.

Εσύ μπορεί να μην τη χρησιμοποιείς την Ο.Α.Εγώ και εκατοντάδες άλλοι τη χρησιμοποιούν.Και όσο πετάει αυτή προτιμάω για τα ταξίδια μου.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης και στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ είχαν μείνει στο δρόμο κόσμος.Και στα λιπάσματα έχουν μείνει άνεργοι.Στενοχωρήθηκες;Και ναι για την Palco ξέρω διότι εργαζόταν μια θεία μου εκεί.Είπε κανείς ότι δεν ήταν κακό;Και να ξέρεις ότι και αυτή η εταιρεία όπως και δεκάδες άλλες,με τις επιδοτήσεις του κράτους και τους αναπτυξιακούς νόμους ζούσαν.

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
1)Και την HELIOS οι διεθνείς νόμοι την κάλυπταν,αλλά από οικονομία σκότωσαν τόσους ανθρώπους.Και στη θάλασσα,πρέπει το πλοίο να έχει περάσει από ελέγχους από νηογνώμενες,αλλά έχουμε δει την κατάντια.
2)Η οικονομία είναι αλυσίδα.Το ιδανικό για μια καλή κοινωνία είναι να υπάρχει 0% ανεργία,ώστε όλοι να μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγονται.Αν υπάρχουν άνεργοι,μεσομακροπρόθεσμα-όταν τελειώσουν αποταμιεύσεις και δανεικά-θα σταματήσουν να αγοράζουν,και δε θα είσαι χρήσιμος στον επιχειρηματία ούτε εσύ.Ότι υπάρχει πολύς κόσμος που είναι άνεργος-παρόλες τις κορόνες του Κωστάκη για μείωση της ανεργίας-ή που υποαπασχολείται,δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνουν και άλλοι άνεργοι για να...τους κάνουν παρέα στον ΟΑΕΔ.

Εσύ μπορεί να μην τη χρησιμοποιείς την Ο.Α.Εγώ και εκατοντάδες άλλοι τη χρησιμοποιούν.Και όσο πετάει αυτή προτιμάω για τα ταξίδια μου.

1. Ναι, και την Helios διεθνείς νόμοι την κάλυπταν. Πόσα άτομα απασχολεί η Ολυμπιακή στο τεχνικό τμήμα και πόσο έχει διοικητικό προσωπικό; Ξέρεις; Ξέρεις πόσα έχει η Lufthansa? Ας σταματήσει η καραμέλα. Και στο φινάλε ας πουληθεί το τεχνικό κομμάτι στον επενδυτή. ΟΛΟ το άλλο είναι για τα σκουπίδια.

2. Θεωρίες που διδάσκονται σε φοιτητές; Δεν ξέρω, είμαι πολυτεχνείο. Απάντησέ μου όμως, τι σχέση έχει ο εργαζόμενος στην ολυμπιακή με τον εργαζόμενο στον Ιδιωτικό τομέα, ο οποιος μάλιστα δουλεύει για να πληρώνει τον πρώτο.

Καλά κάνεις εσύ και εκατοντάδες άλλοι και χρησιμοποιείτε ΟΑ. Εγω και εκατοντάδες άλλοι που επιλέγουμε να ΜΗ χρησιμοποιούμε ΟΑ αλλα την πληρώνουμε. Ε εσυ και οι εκτοντάδες άλλοι περάστε να σας δώσω το εκκαθαριστικό της εφορίας να το πληρώσετε για πάρτη μου.

Τέλος εποχής. Πάρτε το απόφαση

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Είσαι στο πολυτεχνείο;Μήπως είσαι μέλος της ΔΑΚΕ στο 8ο έτος με 50 μαθήματα χρέος,που φιλοδοξείς να μπεις στο δημόσιο από το παράθυρο σε καμιά πολεοδομία να παίρνεις φακελάκια;Διαμαρτυρήθηκες όταν δημιουργήθηκε το υπουργείο τουρισμού και βολεύτηκαν ένας σωρός από μπλε παιδάκια,ενώ πριν 2 μήνες από την δημιουργία του,ο Καραμανλής έλεγε μικρό κυβερνητικό σχήμα;Διαμαρτυρήθηκες που έβαλαν "managers" άτομα από τον ιδιωτικό τομέα στην Ο.Α,στην ΔΕΗ,στον ΟΤΕ με μισθούς των 10+ χιλιάδων ευρώ;Αν δε σου αρέσει η δουλειά που κάνεις στον ιδιωτικό τομέα,ψάξε αλλού.Μην περιμένεις να βρεις τα όνειρα σου στην Ελλάδα δίπλα από το σπίτι σου.Έχω δουλέψει στο εξωτερικό,και μετά από μια επιστροφή στην Ελλάδα,πάω πάλι έξω να δουλέψω να πάρω όσα πιστεύω ότι αξίζω.Στον ιδιωτικό τομέα...Αν δεν σου αρέσει,κάνε κάτι να το αλλάξεις.Όχι να κάνεις κάτι να νιώσουν άσχημα και οι άλλοι.Είμαι 100% σίγουρος,πως αν σου δινόταν η ευκαιρία να μπεις στην Ο.Α με 2000€ μισθό και να κάθεσαι,θα έκανες πίπες για να το πετύχεις.Τι να κάνουμε;Κάποιοι είχαν μέσο και μπήκαν.Όπως και στον στρατό κάποιοι έπαιρναν πολλαπλάσιες άδειες,κάποιοι υπηρετούσαν από το σπίτι τους.Όλοι όμως θέλαμε να είχαμε έναν στρατηγό να κάνουμε τα ίδια.Στις 12/12/2007 έχουν απεργία.Θα απεργήσεις;Αν είσαι χαμηλόμισθος θα πρέπει να το κάνεις.Ακόμα και με το τίμημα να χάσεις τη δουλειά σου μετά.Οι αγώνες θέλουν θυσίες.Χωρίς θυσία δεν είναι αγώνας,είναι παιδική χαρά.Κι επειδή εσύ δε χρησιμοποιείς Ο.Α πρέπει να κλείσει;Κι εγώ δεν πηγαίνω στο γήπεδο,και δε γουστάρω να χαρίζονται χρέη στις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ.Βγήκες να διαμαρτυρηθείς ποτέ γι'αυτό;Διαμαρτυρήθηκες για τις απευθείας αναθέσεις έργων στον Κόκαλη;Και σε ένα σωρό αχυρανθρώπους;Η Ο.Α σου φταίει;Δηλαδή αν κλείσει θα σωθείς;Θα γαμάς περισσότερα CT;Η περιβόητη Pantheon S.A χωρίς αντικείμενο εργασιών,απασχολεί 20+ άτομα προσκείμενα στη ΝΔ που την δημιούργησε.Διαμαρτυρήθηκες;Ας τελειώνουμε επιτέλους με την υποκρισία.Αν είσαι στο ΕΜΠ όντως,κοίτα να διαβάσεις όσο είναι δωρεάν οι σπουδές,να πάρεις το πτυχίο σου με καλό βαθμό και να παίζεις σε άλλο επίπεδο μισθού.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Το προβλημα με την ΟΑ, ειναι οτι οι πολιτικοι ανεξαρτητως χρωματος, την θελουν εν ζωη για να την αρμεγουν. Εμεις ομως οι φορολογουμενοι το θελουμε αυτο ?
Σαν πολλα ψοφιμια δεν στηριζουν οι φοροι μας ? Ειμαι μισθωτος και -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- δεν μπορω να κλεψω το ΠΑΝΑΘΛΙΟ νεοελληνικο κρατος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Περικοπές τρελές;Από πού;Από το προσωπικό μόνο;Να απέλυε προσωπικό να έκοβε δρομολόγια κλπ;Φίλε μου,τα χρέη του το κράτος θα τα επιστρέψει;Εκεί είναι το θέμα.4 χρόνια ΝΔ τώρα,το μόνο που κάνει είναι να ξεπουλάει.Και η περιβόητη μείωση των Ελλειμμάτων είναι για τα μάτια του κόσμου.Και αυτό διότι το Έλλειμμα σε χρηματικές μονάδες έχει αυξηθεί...
Φίλε στο λέω το παρακάτω γιατί πάλι κομματικά το πας το θέμα.Γιατί τα χρέει είναι 4 ετών???????ΟΧΙ είναι 20 ετών.Οπότε..........άστο αυτο το θέμα.Όταν μίλησα για περικόπε αναφερόμουν σε μειώσεις μισθών.Τι είσαι εσύ????Υπάλληλος τι μισθό πέρνεις λέω εγω τώρα 1500 ευρώ τι πτυχείο έχεις λύκειο ωραία πάρε 700 και εάν θες κάτσε.Αυτές είναι περικοπές.

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελείωσα το πολυτεχνείο πριν 12 χρόνια. Σιχαίνομαι το δημόσιο και τους δημόσιους υπάλληλους.

Εδω και 7 χρόνια εργάζομαι σε μεγάλα δημόσια έργα στα βαλκάνια.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι παπαρίες λες.

Κράτα τα λογια σου μικρέ για εκεί που σε παίρνει. Και τα κομματικά σου για εκεί που πιάνουν τόπο.

Σε περίπτωση που αισθανθείς τη ανάγκη να μου απαντήσεις, άλλαξε το ύφος σου.

Και μια συμβουλή. Προσπάθησε να έχεις ένα δομημένο κείμενο γιατί μέχρι τώρα απλά πιάνεις χώρο χωρίς να λες τιποτα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
1. Ναι, και την Helios διεθνείς νόμοι Φτην κάλυπταν. Πόσα άτομα απασχολεί η Ολυμπιακή στο τεχνικό τμήμα και πόσο έχει διοικητικό προσωπικό; Ξέρεις; Ξέρεις πόσα έχει η Lufthansa? Ας σταματήσει η καραμέλα. Και στο φινάλε ας πουληθεί το τεχνικό κομμάτι στον επενδυτή. ΟΛΟ το άλλο είναι για τα σκουπίδια.

2. Θεωρίες που διδάσκονται σε φοιτητές; Δεν ξέρω, είμαι πολυτεχνείο. Απάντησέ μου όμως, τι σχέση έχει ο εργαζόμενος στην ολυμπιακή με τον εργαζόμενο στον Ιδιωτικό τομέα, ο οποιος μάλιστα δουλεύει για να πληρώνει τον πρώτο.

Καλά κάνεις εσύ και εκατοντάδες άλλοι και χρησιμοποιείτε ΟΑ. Εγω και εκατοντάδες άλλοι που επιλέγουμε να ΜΗ χρησιμοποιούμε ΟΑ αλλα την πληρώνουμε. Ε εσυ και οι εκτοντάδες άλλοι περάστε να σας δώσω το εκκαθαριστικό της εφορίας να το πληρώσετε για πάρτη μου.

Τέλος εποχής. Πάρτε το απόφαση
Φίλε προχτές είδα ένα ντοκυμαντερ στο μακεδονία ΤV το βάζει κάθε βράδυ με ατυχήματα απο αεροπλάνα.Είχε και την πτήση της HELLIOS αποδείχτηκε ότι για έναν γαμιμένο διακόπτη αποσιμπίεσης καμπίνας έγινε το όλο θέμα.Ήταν στο manual απο τον τεχνικό για να δοκιμάσουν την αποσυμπίεση της καμπίνας όταν τελείωσε δεν τον γύρισε στο auto.Οι πιλότοι περεμνινευσαν της ειδοποιήσεις καθώς και τον πύργο ελέγχου όταν το είπε.Όσο για τον αεροσυνοδό τον ΑΝΔΡΕΑ λένε ότι είχε πάρει 4 μπουκάλες οξυγόνο ξεχωριστές με διάρκεια 1 ώρας η κάθε μια.Έγινε αναπαράσταση και ήταν πολύ ανατριχιαστικά όλα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στο αρθρο 44 μπορεί να μπεί η ΟΑ????

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Είσαι στο πολυτεχνείο;Μήπως είσαι μέλος της ΔΑΚΕ στο 8ο έτος με 50 μαθήματα χρέος,που φιλοδοξείς να μπεις στο δημόσιο από το παράθυρο σε καμιά πολεοδομία να παίρνεις φακελάκια;Διαμαρτυρήθηκες όταν δημιουργήθηκε το υπουργείο τουρισμού και βολεύτηκαν ένας σωρός από μπλε παιδάκια,ενώ πριν 2 μήνες από την δημιουργία του,ο Καραμανλής έλεγε μικρό κυβερνητικό σχήμα;Διαμαρτυρήθηκες που έβαλαν "managers" άτομα από τον ιδιωτικό τομέα στην Ο.Α,στην ΔΕΗ,στον ΟΤΕ με μισθούς των 10+ χιλιάδων ευρώ;Αν δε σου αρέσει η δουλειά που κάνεις στον ιδιωτικό τομέα,ψάξε αλλού.Μην περιμένεις να βρεις τα όνειρα σου στην Ελλάδα δίπλα από το σπίτι σου.Έχω δουλέψει στο εξωτερικό,και μετά από μια επιστροφή στην Ελλάδα,πάω πάλι έξω να δουλέψω να πάρω όσα πιστεύω ότι αξίζω.Στον ιδιωτικό τομέα...Αν δεν σου αρέσει,κάνε κάτι να το αλλάξεις.Όχι να κάνεις κάτι να νιώσουν άσχημα και οι άλλοι.Είμαι 100% σίγουρος,πως αν σου δινόταν η ευκαιρία να μπεις στην Ο.Α με 2000€ μισθό και να κάθεσαι,θα έκανες πίπες για να το πετύχεις.Τι να κάνουμε;Κάποιοι είχαν μέσο και μπήκαν.Όπως και στον στρατό κάποιοι έπαιρναν πολλαπλάσιες άδειες,κάποιοι υπηρετούσαν από το σπίτι τους.Όλοι όμως θέλαμε να είχαμε έναν στρατηγό να κάνουμε τα ίδια.Στις 12/12/2007 έχουν απεργία.Θα απεργήσεις;Αν είσαι χαμηλόμισθος θα πρέπει να το κάνεις.Ακόμα και με το τίμημα να χάσεις τη δουλειά σου μετά.Οι αγώνες θέλουν θυσίες.Χωρίς θυσία δεν είναι αγώνας,είναι παιδική χαρά.Κι επειδή εσύ δε χρησιμοποιείς Ο.Α πρέπει να κλείσει;Κι εγώ δεν πηγαίνω στο γήπεδο,και δε γουστάρω να χαρίζονται χρέη στις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ.Βγήκες να διαμαρτυρηθείς ποτέ γι'αυτό;Διαμαρτυρήθηκες για τις απευθείας αναθέσεις έργων στον Κόκαλη;Και σε ένα σωρό αχυρανθρώπους;Η Ο.Α σου φταίει;Δηλαδή αν κλείσει θα σωθείς;Θα γαμάς περισσότερα CT;Η περιβόητη Pantheon S.A χωρίς αντικείμενο εργασιών,απασχολεί 20+ άτομα προσκείμενα στη ΝΔ που την δημιούργησε.Διαμαρτυρήθηκες;Ας τελειώνουμε επιτέλους με την υποκρισία.Αν είσαι στο ΕΜΠ όντως,κοίτα να διαβάσεις όσο είναι δωρεάν οι σπουδές,να πάρεις το πτυχίο σου με καλό βαθμό και να παίζεις σε άλλο επίπεδο μισθού.

Ώπα ρε συ, εδώ παραληρείς λιγάκι. Τι σχέση έχουν αυτά που λες με αυτά που είπε ο άνθρωπος (Δεν το παίζω δικηγόρος του, αλλά απλά συμφωνώ όπως το έθεσε) και δεν κατάλαβα γιατί το κομματικοποιείς (αναφέρομαι σε ΔΑΚΕ κλπ)
Καταρχάς αλλοίμονο εάν το τι είναι σωστό το κρίνουμε από το αν μας αρέσει/βολεύει. Το γεγονός πως θα γούσταρα να κάθομαι και να με πληρώνουν δεν σημαίνει πως αυτό είναι και λογικό και θα πρέπει να το επιτρέπουμε. Από κει και πέρα, ναι ούτε τα χρέη των ομάδων ούτε πολλά άλλα θα πρέπει να πληρώνει το κράτος. Εάν κάποιος σου πει πως για το μεν ένα πρέπει να υπάρχει κρατική βοήθεια και για το δε άλλο όχι , τότε ναι να πεις πως είναι ανακόλουθος , αλλά δεν έχει πει κάποιος κάτι τέτοιο.
Για τους ανέργους που λες, δεν θέλω καθόλου να μείνει κάποιος άνεργος (δεν είναι αυτό το θέμα μου δηλαδή) αλλά προτιμώ να δουλεύουν για να πληρώνονται και όχι να ξύνονται. Και ναι, ενδεχομένως να κάνει μια – μικρή γιατί δεν πρόκειται να φτάσουν σε εμάς όλα όσα εξοικονομηθούν, αλλά κάποια πολύ λίγα- διαφορά σε ΟΟΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που δεν είμαστε στην Ολυμπιακή. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως συμβαδίζουν τα όσα (πολύ σωστά) λες για εξωτερικό και αναγνώριση των γνώσεων και της δουλειάς σου, με την διατήρηση μια αρρωστημένης κατάστασης.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το κακό με την Ολυμπιακή και την Ε.Ε. είναι οτι για πάρα πολλά χρόνια έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμυρίων, ώ δισεκατομμύρια, για να σωθεί/επανιδρυθεί/αναδιοργανωθεί/εξυγχρονιστεί η εταιρεία.
Καλώς ή κακώς χάσαμε την όποια φερεγγυότητα είχαμε.
Εκτός απο την μήνυση της RYANAIR η ΕΕ θα ξεκινούσε σύντομα έρευνες για την "χρηματοδότηση" της εταιρείας απο το 2004 και μετά. Δηλαδή επι ΝΔ.
Το παπαρίσαμε απο εδώ, το παπαρίσαμε απο εκεί, ήρθε η ώρα της.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να δούμε τι θα γίνει όταν τα πακέτα θα κοπούν και θα πρέπει να δώσουμε και εμείς.ΩΡΕ Γλέντια τότε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τα οικονομοικά πακετά βοηθείας ανάπτυξης.Όλα αυτά που πήγαν ΑΑΧΧ ΠΩΝΑΕΙ η τσέπη και ο κόλος μου απο τώρα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 η ουσια ειναι αλλη!! Εχω θελω η Ολυμπιακη και η υπαλληλοι να αντιμετωπισθουν οπως ΟΛΕΣ οι επιχειρησεις και ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι/ανεργοι.

Κα ΟΑ μπορεις να ζησεις χωρις ΔΑΝΕΙΑ? ΟΧΙ. Δανεια μποριε να παρεις? ΟΧΙ. Γεια σας κυρια μου ΚΛΕΙΣΑΤΕ-ΤΕΛΟΣ. Οι εργαζομενοι, οπως ολοι οι υπολοιποι πρωην εργαζομενοι σε χρεωκοπημενες επεχειρήσεις ΠΡΕΠΕΙ να παρουν αποζημιωση. ΟΤΑΝ την παρουν ΤΕΛΟΣ.

Τι θα κανουν ως ανεργοι???? Η απαντηση ειναι "γνωστη εταιιρεια τηλεφωνιας ψαχνει 200 ατομα να δουλεψουν με βαρδια......".

Ετσι ειναι!! Ο μηχανικων αεροσκαφων ειναι σαν το αλλον που πηρε μεταπτυχιακο στην Ιστορία Τεχνης!! Οπως η Ελλαδα ΔΕΝ χρειαζεται ιστορικους τεχνης ΔΕΝ χρειαζεται και μηχ αεροσκαφων. Ετσι ολοι μαζι να γινουμε περιπτεράδες, ταξιτζηδες, σερβιτόροι, εμπορουπαλληλοι σε σουπερμαρκετ-μεγαλοκαταστηματα κλπ.
  Και γιατι δηλαδη η υπαλληλος γραφειου της ΟΑ να ειναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ υπαλληλος γραφειου?????  Γιατι να μπει ΑΥΤΗ στο Δημόσιο και οχι μια κοπελα που δουλευε σε ενα φουρνο που εκλεισε??? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την λογικη!!!
 Γιατι δηλαδη να ονομαζονται "χλιδανεργοι" αυτοι που δεν εχουν διοριστει και οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ να ειναι ΠΑΝΤΑ βολεμενοι!! Στο φιναλε 15 χρονια παραπαιει η Ολυμπιακη ΓΙΑΤΙ δεν ψαχνουν αλλη δουλεια οι υπάλληλοι??? (Κοροιδα ειναι!!!)

ΥΓ Οταν τελειωσουν τα πακετο αρχιζει ΤΟ "πακετο"!1 Τουλαχιστον να μας το φερει η Χατζηβασιλειου να καβλώσουμε λίγο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom