Είσαι στο πολυτεχνείο;Μήπως είσαι μέλος της ΔΑΚΕ στο 8ο έτος με 50 μαθήματα χρέος,που φιλοδοξείς να μπεις στο δημόσιο από το παράθυρο σε καμιά πολεοδομία να παίρνεις φακελάκια;Διαμαρτυρήθηκες όταν δημιουργήθηκε το υπουργείο τουρισμού και βολεύτηκαν ένας σωρός από μπλε παιδάκια,ενώ πριν 2 μήνες από την δημιουργία του,ο Καραμανλής έλεγε μικρό κυβερνητικό σχήμα;Διαμαρτυρήθηκες που έβαλαν "managers" άτομα από τον ιδιωτικό τομέα στην Ο.Α,στην ΔΕΗ,στον ΟΤΕ με μισθούς των 10+ χιλιάδων ευρώ;Αν δε σου αρέσει η δουλειά που κάνεις στον ιδιωτικό τομέα,ψάξε αλλού.Μην περιμένεις να βρεις τα όνειρα σου στην Ελλάδα δίπλα από το σπίτι σου.Έχω δουλέψει στο εξωτερικό,και μετά από μια επιστροφή στην Ελλάδα,πάω πάλι έξω να δουλέψω να πάρω όσα πιστεύω ότι αξίζω.Στον ιδιωτικό τομέα...Αν δεν σου αρέσει,κάνε κάτι να το αλλάξεις.Όχι να κάνεις κάτι να νιώσουν άσχημα και οι άλλοι.Είμαι 100% σίγουρος,πως αν σου δινόταν η ευκαιρία να μπεις στην Ο.Α με 2000€ μισθό και να κάθεσαι,θα έκανες πίπες για να το πετύχεις.Τι να κάνουμε;Κάποιοι είχαν μέσο και μπήκαν.Όπως και στον στρατό κάποιοι έπαιρναν πολλαπλάσιες άδειες,κάποιοι υπηρετούσαν από το σπίτι τους.Όλοι όμως θέλαμε να είχαμε έναν στρατηγό να κάνουμε τα ίδια.Στις 12/12/2007 έχουν απεργία.Θα απεργήσεις;Αν είσαι χαμηλόμισθος θα πρέπει να το κάνεις.Ακόμα και με το τίμημα να χάσεις τη δουλειά σου μετά.Οι αγώνες θέλουν θυσίες.Χωρίς θυσία δεν είναι αγώνας,είναι παιδική χαρά.Κι επειδή εσύ δε χρησιμοποιείς Ο.Α πρέπει να κλείσει;Κι εγώ δεν πηγαίνω στο γήπεδο,και δε γουστάρω να χαρίζονται χρέη στις ΠΑΕ και στις ΚΑΕ.Βγήκες να διαμαρτυρηθείς ποτέ γι'αυτό;Διαμαρτυρήθηκες για τις απευθείας αναθέσεις έργων στον Κόκαλη;Και σε ένα σωρό αχυρανθρώπους;Η Ο.Α σου φταίει;Δηλαδή αν κλείσει θα σωθείς;Θα γαμάς περισσότερα CT;Η περιβόητη Pantheon S.A χωρίς αντικείμενο εργασιών,απασχολεί 20+ άτομα προσκείμενα στη ΝΔ που την δημιούργησε.Διαμαρτυρήθηκες;Ας τελειώνουμε επιτέλους με την υποκρισία.Αν είσαι στο ΕΜΠ όντως,κοίτα να διαβάσεις όσο είναι δωρεάν οι σπουδές,να πάρεις το πτυχίο σου με καλό βαθμό και να παίζεις σε άλλο επίπεδο μισθού.