Νέα

Λουκέτο στην ΟΑ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ως φορολογούμενοι (οι περισσότεροι) πιο πιστεύετε θα ήταν το καλύτερο

• Να κλείσει τελείως!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να μην κλείσει, να συνεχίσει ως έχει!

• Να γίνει αναδιάρθρωση και να λειτουργήσει ακόμα και με άλλο όνομα!

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να ιδιωτικοποιηθεί!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός!!!
Οι άγονες γραμμές επιδοτούνται από το κράτος, δεν είναι προσφορά των εταιρειών.
Το ίδιο συμβαίνει και στις θαλάσσιες μεταφορές, που όλες οι εταιρείες είναι ιδιωτικές και η αγορά ελεύθερη.
Ας γίνει λοιπόν το ίδιο και με τις αερομεταφορές.

Μόνο που δε μας είπες θιασώτη της Ελεύθερης οικονομίας-από το νόημα των γραπτών σου το συμπέρανα-τι πλοία βάζουν για την Ρόδο,και τι για το καστελόριζο.Επίσης δε μας είπες πόσο έχει το εισιτήριο,μετά την απελευθέρωση που έκανε ο Κεφαλογιάννης.Ελπίζω να μη μας τύχει αεροπορικό Σάμινα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ελπίζω να μη μας τύχει αεροπορικό Σάμινα...
Χθές έδειχνε ο ALPHA για την RYANAIR.
Ούτε ελέγχους διαβατηρίων κάνουν, ούτε σωσίβια έχουν μέσα στα αεροπλάνα.
Υπομονή και έρχεται το αεροπορικό Σάμινα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
magouras θίγεις 2 θέματα

1. Αγονη γραμμη.

Οι γραμμές αυτές δεν είναι μια προσφορά της ΟΑ στον ελληνικό λαό. Είναι επιδοτούμενες απο το κράτος. Και καλως είναι έτσι. Το πακέτο άγονες γραμμές και επιδοτούμενες είναι μέρος των διαπραγματεύσεων και του πακέτου που θα αγοράσει όποιος ενδιαφέρεται.

Εδω θα ήθελα να υπενθυμίσω την προκλητική συμπεριφορά της ΟΑ φέτος το καλοκαίρι όταν κατάφερε με νομικίστικα κόλπα να προσγειώσει τα υδροπλάνα τα οποία θα μετέφεραν επιβάτες σε διάφορα νησιά.

Το θέμα των άγονων γραμμών λύνεται.

2. Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι;

Για να είμαι ειλικρινής, στα παπάρια μου. Αν απολυθώ εγω αύριο το πρωί τι θα γινει δηλαδή; Γιατί η απόλυση του προσωπικού (ή μέρους του προσωπικού) της ΟΑ να αποτελεί κοινωνικό θέμα; Εδω παιδιά με σπουδές σοβαρές ψάχνουν για δουλειά ή έχουν δουλειές των 700 ευρώ. Αυτό δεν είναι κοινωνικό θέμα;

Οποιος αξίζει, βρίσκει δουλειά. Οποιος έχει συνηθίσει να τα ξύνει και να πληρώνεται έχει πρόβλημα αν βρεθεί στην ελεύθερη αγορά.

Αδιαφορώ πλήρως

1)Και οι θαλάσσιες άγονες γραμμές επιδοτούνται,αλλά οι μεγάλοι εφοπλιστές στέλνουν σαπιοκάραβα που κάνουν 30 ώρες...Αν το κράτος όμως έδινε τις επιδοτήσεις που χρωστάει στην Ο.Α,και ένα σωρό άλλα χρέη,θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.Από το 2004-Επί Καραμανλή...-η Ο.Α δεν έχει καταβάλλει ΙΚΑ και τέλη.Και μετά λέει ο Καραμανλής ότι τα ταμεία είναι προβληματικά.Ας μας πει ότι θέλει να τα διαλύσει όλα στη χώρα να τελειώνουμε.Ο.Α,ταμεία,όλα στους φίλους του τους ιδιώτες...

2)Αν απολυθείς από τη δουλειά σου,επειδή η εταιρεία δε θα πηγαίνει καλά οικονομικά,να είσαι σίγουρος ότι το χεράκι τους-άθελά τους-θα το έχουν βάλει και οι απολυμένοι εργαζόμενοι της Ο.Α.Μην νομίζεις ότι θα σωθείς αν απολυθούν.Το αντίθετο,θα πρέπει να ανησυχείς...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Έχω ταξιδεύσει με την RYANAIR.Τα μαύρα της τα χάλια.Αλλά δεν έβρισκα σε άλλη εταιρεία εισιτήριο..
Δείτε σε λίγο πώς θα είναι τα αεροπλάνα της.Αντί για Alitalia θα γράφει Olympic...
www.imageshack.gr/view.php?file=yzdosgmwx36kumi02qps.jpg] [/URL]

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ελπίζω να μην ξεχάσατε κιόλας την HELIOS...Ιδιωτική και αυτή...Όχι,δε σημαίνει ότι όλες οι ιδιωτικές είναι άχρηστες.Σε καμιά περίπτωση.Αλλά δε σημαίνει κιόλας ότι σώνεσαι αν ιδιωτικοποιήσεις τα πάντα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Και στην Air France έκανε καταγγελία και τα Γαλλάκια απάντησαν με μηνύσεις.Ε ναι,δεν είναι Ελλάδα...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Και μενα στον πουτσο μου οι εργαζομενοι!! Δηλαδη αν φαω εγω κανα φαλιμεντο θα ερθει το κρατος να με επιδοτησει?? Παπαρια και φορους θα μου βαλεικαι θα μου βάλει προστιμο και το ταμειο μου!!!Αν ΔΕΝ μπορει να συντηρηθει η ΟΑ απο μονη της να κλεισει οπως κλεινουν οι επιχειρησεις. ΔΕΝ ΘΕΛΩ εθνκο αερομεταφορεα!! Η Ryanair καπου εχει δικιο, σου λεει αν επιδοτουν την ΟΑ ας επιδοτησουν και εμενα και την British και την Lufthansa!!!

H λυση ειναι μετα τις ευρωπαικες επιτυχιες του θρυλου να ονομασθει OLympiacos Airlines, να αναλαβει το management ο Τζιγγερ (σε καθε κενο αερος θα χρεωνει προστιμο 100€ στο πληρωμα) η Βανδη να τραγουδησει τον υμνο της εταιρειας και ο Ντεμης με την καποτα στο κεφαλι να κάνει μαθηματα ασφαλους σεξ στους τουριστες

ΥΓ Οντως ειναι καλος ο Χατζηδακης αλλα χαραμιστηκε!!!!

ΥΓ 2 Η μαλακια οντως εγινε επι Ωναση. Αντι να τον αφησουν ΤΟΤΕ να την κλεισει οι ΜΑΛΑΚΕΣ την αγόρασαν!!!!

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ακούσατε χθες τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΟΑ στο Μεγκα?
τι είπε ο αθεόφοβος....η Ολυμπιακή είπε δεν έχει στοιχίσει ούτε δραχμή στον ελληνικό λαό!!!...επειδή λέει τόσα χρόνια όλα τα πληρώνει το κράτος!!!!....και όλοι έπεσαν ξεροί,και τον περιέλαβε ο Λιάρος και του λέει μας κοροιδεύεις κύριε,το κράτος είμαστε εμείς όλοι.....
[/qu
Ακριβως ρε φιλε Καλαχαν.
Στα @@ μας τι θα κανουν οι εργαζομενοι. Δηλαδη αν δεν υπαρχει αντικειμενο εργασιας θα τους πληρωνουμε για να καθονται?
Μη ξεχναμε οτι της ΟΑ της ειχαν χαρισει ενα τεραστιο ποσο χρεων και τη μετονομασαν με μηδενικο χρεος και τα εκανε μπουρδελο ξανα.
Δε προκειται να λειτουργησει ποτε ως κερδοφορος επιχειρηση οσο ειναι δημοσια.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ... ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ..
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγω πάντως έχω γείτονα που δουλευει στην Ο.Α. (τμήμα συντήρησης), και κάθε μέρα φεύγει από το σπίτι του κατα τις 7 το πρωί και 9 με 9.30 είναι πίσω !!! Μαζεύει τα πράγματα του, και ξεκινάει μετά την προσωπική του εργασία (και να φοράει και το μπουφάν της Ο.Α. ! ).
  Ε, να κλείσει το μπουρδέλο τότε, να κλείσει!!! Που οι περισσότεροι είναι σαν και αυτόν. (Που να θυμιθούμε και περιπτώσεις Λιάννης, Βροχοπούλου...).

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
1)Και οι θαλάσσιες άγονες γραμμές επιδοτούνται,αλλά οι μεγάλοι εφοπλιστές στέλνουν σαπιοκάραβα που κάνουν 30 ώρες...
Πάλι εκτός θέματος θα βγώ, αλλά ούτε ή πρώτη ούτε η τελευταία θα είναι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ζώ στο Ηράκλειο. Εδώ έχουμε τις Μινωικές και την ΑΝΕΚ.
Οι Μινωικές έκαναν πρίν απο λίγα χρόνια σοβαρές επενδύσεις και αγόρασαν πλοία με ΑΡΧΙΔΙΑ, και οχι αρχίδια πλοία. Ακολούθησε και η ΑΝΕΚ.
Αποτέλεσμα?
Οι Μινωικές εγκατέλειψαν το δρομολόγιο Ηράκλειο-Θεσαλλονίκη γιατί τα πλοία που είχαν πλέον δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα ενδιάμεσα λιμάνια των νησιών  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και οι δυο εταιρείες τώρα ασχολούνται μόνο με τα Κρήτη-Πειραιάς και Ελλάδα-Ιταλία.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Αμα βγω και πουλαω ενα πουλοβερ 100€ και συ το βρεις σε ενα αλλο μαγαζι 80€, απο που θα το παρεις??????  Δεν θα πεις ας το παρω απο τον τρουενο που λεμε και καμια μαλακι 20€ παραπάνω, θα το παρεις με 80€!!! Δηλαδη οταν η ελευθερη οικονομια λειτουργει ΥΠΕΡ ΜΑΣ την εκμεταλευομαστε οταν λειτουργει ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας την καταδικάζουμμε!!!

Δηλαδη αν παω και μεινω εγω στην κορυφη του Ολυμπου θα πρεπει να εχω την απαιτηση να περναει και λεοφωρειο??????

Edit ασχετο το λεωφορειο δεν θα επρεπε να λεγεται ΛΑΟφορειο αφου κουβαλαει το ΛΑΟ?????

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
troueno δες για την ίδια πτήση με κοινό κωδικό (code share) της Lufthansa και της Aegean (η οποία είναι ιδιωτική),την τιμή για Μόναχο.Την ίδια ημερομηνία!!!Βέβαια και σε άλλες πτήσεις η Ο.Α παραμένει φθηνότερη...

Το λέο είναι αρχαίος τύπος.Συναντάται και στον Όμηρο!

Συνημμένα

• ATH-MUC1.png
    ATH-MUC1.png
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ATH-MUC2.png
    ATH-MUC2.png
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δες και για Μιλάνο...

Συνημμένα

• ATH-MIL.jpg
    ATH-MIL.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 27

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μα αυτο λεει η Ryair οτι η ΟΑ παραμενει φτηνη επειδη ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ με τις τιμες που δίνει και την ζημια την καλυπτει το ελληνικο ΚΡΑΤΟΣ!! Ασε που οταν μια ΑΕ φτασει το κεφαλαιο της (λογω ζημιων) κατω απο 10% του αρχικου ΚΛΕΙΝΕΙ απο το νόμο (Το ειπε ο Νομαρχης Αθηνων αυτο και οι εγραφφες και διαγραφες ΑΕ γίνονται στην Νομαρχια).

Με την ιδια λογικη αμα με πληρωσει το κρατος την ζημια χρεωνω το πουλοβερ και 80 και 50 και 40!!! Εσυ το παιρνεις με 40€ και λες οτι το πήρες φθηνα και πληρωνει 110€ φορο αντι για 40€!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο Χατζηδάκης τους είπε ξεκάθαρα η θα με αφήσετε να την πουλήσω η θα την κλείσω.Οι συνδικαλιστές τα μουνιά και όλοι αυτή δεν θέλουν να την πουλήσουν εκτός αν η νέα εταιρία τους αγοράσει.Το οποίο σημένει παραμένουν στις θέσεις τους με τα ίδια λεφτά και όλα τα υπόλοιπα.Ας πάρουν τον μπούλο τώρα.Μακάρι να την πουλήσουν μήπως πάρουν κανένα φράγκο.Θα τα φάνε βέβαια αλλά κάτι θα μείνη και για εμάς.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ξέρετε ότι με το κλείσειμο τις Ο.Α. αυτόματα σημένει ρίξει της κυβέρνησης.Άρα πιο λογικό μου φένεται να την πουλήσουν

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή η LH που χρεώνει το Αθήνα-Μόναχο 104,67€με τους φόρους (καθαρή τιμή 38€) επιδοτείται από το Γερμανικό κράτος;Διότι προς αυτούς δεν είδα να έχουν κάνει καταγγελία...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ο Χατζηδάκης τους είπε ξεκάθαρα η θα με αφήσετε να την πουλήσω η θα την κλείσω.

Είπε τέτοιο πράγμα ο Χατζηδάκης;Είχε βρει και τον αγοραστή;Ποιος θα αγοράσει την εταιρεία και τα χρέη της;Διάβαζα πριν ένα μήνα ότι η Qatar θέλει να την πάρει,αλλά καθαρή από χρέη.Όπως έλεγε και ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ!Καθαρή την παίρνω κι εγώ μάγκες!!!!!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είναι απλό σίγουρα πέρνουν μισθούς βάσει όσον βγάζουν τώρα ο πιο απλός υπάλληλος της Ο.Α αν πέρνει 1500 ευρω?πως να βγει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom