ειδε μια ωραια κοπελα εγραψε ο τυπος.....δεν εγραψε ειδα ενα πορνιδιακι.....![]()
![]()
![]()
εχει τακτ....
την ξέχεσε με τον τρόπο του με αυτά που είδε και άκουσε καλά ξηγήθηκε είχε άντερα
ειδε μια ωραια κοπελα εγραψε ο τυπος.....δεν εγραψε ειδα ενα πορνιδιακι.....![]()
![]()
![]()
εχει τακτ....
Θα φανώ μαλάκας το ξέρω αλλά τι είναι αυτό το love bites?
χοντρομαλακια.Μια μαλακία εκπομπή
εγω παντως αμα ερχοταν αυτο το καυλοειδες σπιτι μου ετσι θα τον πεταγα εξω και θα της ανοιγα την κωλαρα σαν τριανταφυλλο
ενα συνηθως πουτανι με χαμηλο αι κιου παει κ τρωει με 4 σαλιαρηδες κ στο τελος διαλεγει τον πιο μαλακα κ πανε ταξιδι.Τι πραγματεύεται?Με πολύ λίγα λόγια
πεντε τυποι μαγειρευουν για μια γκομενα ή αναποδα....και καποιον επιλεγει για νικητη....Τι πραγματεύεται?Με πολύ λίγα λόγια
εγω παντως αμα ερχοταν αυτο το καυλοειδες σπιτι μου ετσι θα τον πεταγα εξω και θα της ανοιγα την κωλαρα σαν τριανταφυλλο
βγαλμενα απο την ζωη ειναι ολα.....ενα συνηθως πουτανι με χαμηλο αι κιου παει κ τρωει με 4 σαλιαρηδες κ στο τελος διαλεγει τον πιο μαλακα κ πανε ταξιδι.
πεστο ψεμματα.βγαλμενα απο την ζωη ειναι ολα.....![]()
![]()
![]()
ενα συνηθως πουτανι με χαμηλο αι κιου παει κ τρωει με 4 σαλιαρηδες κ στο τελος διαλεγει τον πιο μαλακα κ πανε ταξιδι.
εχει γινει κ αντιστροφα απλα πιο σπανια.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι πουτάνες είναι λιγότερες(1) και οι σαλιάρηδες ποΛλαπλάσιοι(4)
στη μαλακία αυτή.Για να τα παρουσιάζει έτσι το κυτίον σημαίνει πως είναι κοινός τόπος πια
ΓΑΜΑΤΑ
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι πουτάνες είναι λιγότερες(1) και οι σαλιάρηδες ποΛλαπλάσιοι(4)
στη μαλακία αυτή.Για να τα παρουσιάζει έτσι το κυτίον σημαίνει πως είναι κοινός τόπος πια
ΓΑΜΑΤΑ
λουκ εδω εχουμε κρισηεχει γινει κ αντιστροφα απλα πιο σπανια.
4 ηλιθιες κ ενας μαλακας.