life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μαs δουλευουνε ρε, μεσα στα μουτρα μαs....Για τοσο χαμηλα μαs εχουνεχει γινει κ αντιστροφα απλα πιο σπανια.
4 ηλιθιες κ ενας μαλακας.
Μαs δουλευουνε ρε, μεσα στα μουτρα μαs....Για τοσο χαμηλα μαs εχουνεχει γινει κ αντιστροφα απλα πιο σπανια.
4 ηλιθιες κ ενας μαλακας.
ναι.λουκ εδω εχουμε κριση
θα πεινασει ο κοσμακης
και εσυ ασχολεισαι με τις βαρκουλες που αρμενιζουν;
που τα βρισκεις αυτα ρε λουκυλουκ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
γτ γ να αντιγραφεις απο μενα?ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τελικα η λουκ ειναι το καλυτερο κοριτσι
μακρι να σε ειχα συμμαθητρια η συμφοιτητρια
ναι αλλα και για να κανουμε χαβαλε ρε συγτ γ να αντιγραφεις απο μενα?
ναι αλλα και για να κανουμε χαβαλε ρε συ
τι δεν γουσταρεις...
αφου δεν εισαι ξενεεισαι γουαου φαση να πουμε....
τι ωραια θα περνουσαμε
εγω στο γυμνασιο ειχα μια καλη συμαθητρια που μου τον επαιζε στην ταξη και μου επαιρνε πιπα στα διαλειματα.αλλα μου την πηραν.ναι αλλα και για να κανουμε χαβαλε ρε συ
τι δεν γουσταρεις...
αφου δεν εισαι ξενε
εισαι γουαου φαση να πουμε....
τι ωραια θα περνουσαμε
ποιοι;εγω στο γυμνασιο ειχα μια καλη συμαθητρια που μου τον επαιζε στην ταξη και μου επαιρνε πιπα στα διαλειματα.αλλα μου την πηραν.
οι εξωγηινοι για να την κλωνοποιησουν!ποιοι;
εγω στο γυμνασιο ειχα μια καλη συμαθητρια που μου τον επαιζε στην ταξη και μου επαιρνε πιπα στα διαλειματα.αλλα μου την πηραν.
αν σκεφτεις οτι δουλευει γκαρσονα και ξυπνα στις 4 το μεσημερι δε θα ταν και σημαιοφορος!λουκ ησουν καλη μαθητρια
πειραζει αν σε εκανα ΜΑΤΙ;
φιλολογικα γαμουσα θετικα πατωνα.λουκ ησουν καλη μαθητρια
πειραζει αν σε εκανα ΜΑΤΙ;
καλα μην ορκιζεσαι κιολας.αν σκεφτεις οτι δουλευει γκαρσονα και ξυπνα στις 4 το μεσημερι δε θα ταν και σημαιοφορος!
ηταν παραστατης για ιδεολογικους λογους......αν σκεφτεις οτι δουλευει γκαρσονα και ξυπνα στις 4 το μεσημερι δε θα ταν και σημαιοφορος!
PPsηταν παραστατης για ιδεολογικους λογους......
ναι ρε συ αντιγραφουλα και αγιος ο θεοςφιλολογικα γαμουσα θετικα πατωνα.
αν με το "ματι"εννοεις αντιγραφη ελευθερα.καλα μην ορκιζεσαι κιολας.
και μετα ξυπνησες....και εγω θυμαμαι καθομουν με το φυτο τησ ταξης στη 1η γυμνασιου λογο οτι εκανα πολυ φασαρια.ωραιο μουνακι ηταν τοτε σιγανο ποταμακι το χουφτωνα και μου χουφτωνε και αυτη τον πουτσο ωραια περναγαμε