apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τι συκια ηταν αυτοςΘαυμάστε τον
Καλά της είπε της μπαζόλας
ο λιλας ειναι ραμπο μπροστα του
ρε τι συκια ηταν αυτοςΘαυμάστε τον
Oυτε ξανθια να 'σουνα...!!!τελικα θα μου πει κανεις αν ο σερβιτορος ηταν οντως γκει η το παιζεεεε?
αν θες σκληρό άνδρα βάλε Σταρ έχει Μπεν Χουροντως ηταν πολυ τυπας!
εγω αυτον θα διαλεγα, γουσταρω να με βαζουν στη θεση μου
ε αλογα ιππευει ρε τυπεαν θες σκληρό άνδρα βάλε Σταρ έχει Μπεν Χουρ
Τώρα ΙΠΠΕΥΕΙ άλογα
ε αλογα ιππευει ρε τυπε
οταν ιππευσει σαυρες πεστης το
μπερδεψα την ταινια μαλλον:o :o :o :o
ε αλογα ιππευει ρε τυπε
οταν ιππευσει σαυρες πεστης το
Oυτε ξανθια να 'σουνα...!!!
Το μαγαζι απ'οτι ειδες ηταν του ''μπεμπεκου''... που κανει Stand-up comedy.. οποτε ολο το μαγαζι κινιται σε ενα κλιμα πολυ χιουμοριστικο... ;)
Θαυμάστε τον
εκτος απο ψιλομπαζακι ειναι κ πολυ λαικια η γκομενα...
και η κολλητη επισης.
ε ποια θα παει εκει βρε καλο μου να βρει αντρα?και οι 2 είναι πάρτη μια χτύπα την άλλη πολύ μπάζα βγαίνουν στην TV
ε ποια θα παει εκει βρε καλο μου να βρει αντρα?
η μουναρα με το υψηλο αι κιου;
απο καπου θα μπαζει...η συγκεκριμενες δε απο παντου.
πας στοιχημα οτι τουλαχιστον ενας απο αυτους θα την δει κ θα του τρεξουν τα σαλια?!
καλά εννοείται ότι δεν περιμένω την μουνάρα να πάει σε ένα τέτοιο παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!
απλά αυτοί που διαλέγουν τον παίχτη/τρια δεν μπορούν να θέσουν κάποια κριτήρια
πας στοιχημα οτι τουλαχιστον ενας απο αυτους θα την δει κ θα του τρεξουν τα σαλια?!
το δευτερο που λες δεν υσχιει 100%.επειδη το παρακολουθω εχουν υπαρξει πολλοι που δεν ειπαν καλα λογια..10000% θα τρέξουν τα σάλια σε κάποιον από τους 4
Όλοι έστω και από ντροπή στην συνέντευξη που δίνουν στην κάμερα θα πουν ότι είναι πολλή ωραία κοπέλα και άλλα τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!
το δευτερο που λες δεν υσχιει 100%.επειδη το παρακολουθω εχουν υπαρξει πολλοι που δεν ειπαν καλα λογια..
αλλα παντα υπαρχει ενας μουνοδουλος γ καθε ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ.ακομα κ αν ειναι ωραια το ηλιθια γ μενα ειναι ανασταλτικος παραγοντας.οχι γ σας βεβαια...
καλα υποκειμενικο το γουστο δε λεω...αλλα το να σαλιαριζεις σαν βλακας με μια κοπελα που ξερεις μολις ενα τεταρτο το θεωρω γελοιο ακομα κ αν ειναι κλωνος της σκλεναρικοβα.δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό αλλά έχει τύχει και έχω δει τις συνεντεύξεις που δίνουν.
Οι περισσότεροι λένε ωραία η κοπέλα και άλλες τέτοιες βλακείες
καλα υποκειμενικο το γουστο δε λεω...αλλα το να σαλιαριζεις σαν βλακας με μια κοπελα που ξερεις μολις ενα τεταρτο το θεωρω γελοιο ακομα κ αν ειναι κλωνος της σκλεναρικοβα.