ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο αλλος ο καρπαζοεισπρακτορας πηρε φορα με τις μαλακοφωτο επειδη τον σιγονταρει το κνώδαλο.
καλά το πας
εγώ μια την είχα χωρίσει επειδή δε μου βάλε ένα ποτήρι νερό
ο αλλος ο καρπαζοεισπρακτορας πηρε φορα με τις μαλακοφωτο επειδη τον σιγονταρει το κνώδαλο.
Τεσπα!!!!! Εχουμε και λεμε ...παει σε πορειεs , κανει τατου πιρσινγκ
Κατσε σε φακελωνω τωρα
δηλαδη ουτε μακαροναδα δεν τρως ρε βελβι;ουτε πατατουλες;ο καναπες φαινεται δερματινος! αρνουμαι να σχολιασω
...και χορτοφαγος μην ξεχασεις! αμα βρεις κανεναν, στειλε πμ
ο καναπες φαινεται δερματινος! αρνουμαι να σχολιασω
Aμα υποσχεθειs οτι δεν θα ξαναπαs σε πορεια κατι θα γινει....απο αυριο ομωs...γιατι εχω δωσει αδεια στο προσωπικο
δηλαδη ουτε μακαροναδα δεν τρως ρε βελβι;ουτε πατατουλες;
με σκοτωνεις τωρα dude!!
Eμ πωs θα γινει??? Κι αυτοι δικαιουνται αδεια καλη μου
Ολο το χρονο.....στο οργωμα τουs εχω
ρε τύπε δεν είπε ότι βοσκάει κιόλαςδηλαδη ουτε μακαροναδα δεν τρως ρε βελβι;ουτε πατατουλες;
με σκοτωνεις τωρα dude!!
Eμ πωs θα γινει??? Κι αυτοι δικαιουνται αδεια καλη μου
Ολο το χρονο.....στο οργωμα τουs εχω
για τις πορειες το ειπααααααααα!!
δεν ειμαι τοσο ανυπομονο!
Α ασκω βετο...Απεταξαμην τιs πορειεs....αλλοιωτικα δεν εχει κοκο και παρεα....για τις πορειες το ειπααααααααα!!
δεν ειμαι τοσο ανυπομονο!
Α ασκω βετο...Απεταξαμην τιs πορειεs....αλλοιωτικα δεν εχει κοκο και παρεα....
Τα μαγαζια δεν περιμενουν αλλο!!!!!!!!! Εδω και τωραδεν αρχιζω απο τωρα τις εκπτωσεις!
τι βρισκεις στις πορειες ρε βελβινα;εγω τις εχω κοψεις απο τα 20.εσυ πως και τα συνεχιζεις;η συλβα μας που ειναι;δεν αρχιζω απο τωρα τις εκπτωσεις!
δεν αρχιζω απο τωρα τις εκπτωσεις!
τι βρισκεις στις πορειες ρε βελβινα;εγω τις εχω κοψεις απο τα 20.εσυ πως και τα συνεχιζεις;η συλβα μας που ειναι;
πλεζουρ αυτο το μαραφετι τι κανει; δεν καταλαβα.
το θεμα ειναι οτι δυστυχως για 50-60 μαλακες που τα κανουν λιμπα,χανει καθε δικιο η οποια διαδηλωση.δεν ειδες που δεν σεβαστηκαν ουτε τον χαμο του παιδιου...ειναι απο τους λιγους τροπους με τους οποιους μπορεις να εκφρασεις δημοσια την αντιρρηση σου σε κατι, να διεκδικησεις εμπρακτα.. ε απο το να καθεσαι και να βριζεις απο τον καναπε σου καλυτερο ειναι...