Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

για σας φροντιζω, μην κακοπεσετε! χαχα
[/quote]

να ρε κι ενα κοριτσι που μαs προσεχει :dancing: :dancing: :dancing:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα  :sunglasses:
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα  :sunglasses:
Προεργασια????? Δεν γινεται να παμε κατευθειαν εκει και να χρωσταμε σε ατοκεs δοσειs αυτην την προεργασια??? :rockon: :rockon:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη [glow=red,2,300]σχεση[/glow] με καποιον.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
αυτη εχει ωραιο πιρσινγκ. την εγκρινω κι αυτη πφφ

υγ την βινυλ αυτοκολλητη ταινιουλα την εχουν τα σεξσοπς; μονο στο νετ την εχω δει.

για σας φροντιζω, μην κακοπεσετε! χαχα

Συνημμένα

• 1504692_56583.4.gif
    1504692_56583.4.gif
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον.

οχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..  :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..  :rolleyes:
α ρε ασπρουλης πυ σου χρειαζεται...  :jerking: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :tickedoff: :2funny:
Υ.Γ.Να φανταστω το γεγονος οτι δεν κατεβηκα καν περσυ στην πορεια διαλυει καθε ελπιδα ε?? :2funny: :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυριο εχει πορεια στα γραφεια της αεκ περιμενω να εισαι απο τις πρωτες.

Επισκέπτης
ααααααααα της εχουν βαλει και βαριδια!! ελεος!!
τι αρχειο ειναι αυτο που εχεις καλο μου;;  :headbang:

σσ το σεντονι ειναι απο την προικα της γιαγιας;;  :2funny: :2funny:

ααα σατ δε φακ απ  :tickedoff:

Συνημμένα

• 1504692_56583.gif
    1504692_56583.gif
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 1504692_56583.2.gif
    1504692_56583.2.gif
    37 KB · Εμφανίσεις: 17

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μια χαρα φιλησυχο πολιτη τον εκοψα.......Εσυ εισαι το πνευμα του κακου ε??
Χμμμ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
καλά το πας :thumbsup:
εγώ μια την είχα χωρίσει επειδή δε μου βάλε ένα ποτήρι νερό :rockon: :sunglasses: :s&m_2: :coffee:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα κι εγω αεκ λεω οτι ειμαι (αναθεμα αμα ξερω εστω κι εναν παικτη) αλλα γμτ δουλευω αυριο και δεν προλαβαινω  :2funny:
να αφησεις την δουλεια η αεκ ειναι πιο συμαντικη.θα εχει και μολοτοφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom