Επισκέπτης
στο κρεβατι δεν μετρανε αυτα τυπε.
μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα
στο κρεβατι δεν μετρανε αυτα τυπε.
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον.μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα
Προεργασια????? Δεν γινεται να παμε κατευθειαν εκει και να χρωσταμε σε ατοκεs δοσειs αυτην την προεργασια???μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα
μα για να φτασεις ως εκει, υπαρχει μια προεργασια. οχι; ε εκει υπαρχει θεμα
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη [glow=red,2,300]σχεση[/glow] με καποιον.
αυτη εχει ωραιο πιρσινγκ. την εγκρινω κι αυτη πφφ
υγ την βινυλ αυτοκολλητη ταινιουλα την εχουν τα σεξσοπς; μονο στο νετ την εχω δει.
για σας φροντιζω, μην κακοπεσετε! χαχα
και τα ιδεολογικα χασματα καλυπτονται αν αρεσετε ο ενας στον αλλον.δεν ειναι αναγκη να εχεις τις ιδιες ιδεες και πεποιθισεις για να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον.
α ρε ασπρουλης πυ σου χρειαζεται...οχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..
α ρε ασπρουλης πυ σου χρειαζεται...
αυριο εχει πορεια στα γραφεια της αεκ περιμενω να εισαι απο τις πρωτες.οχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..
ααααααααα της εχουν βαλει και βαριδια!! ελεος!!
τι αρχειο ειναι αυτο που εχεις καλο μου;;
σσ το σεντονι ειναι απο την προικα της γιαγιας;;
ααα σατ δε φακ απ
ποναααααω!! κλεινω τα ποδια και σφιγγομαι γτ μια ανατριχιλα με διαπερασε...
νιααααρ :-
αποχωρω,για να μην παρεκτραπω..ααα σατ δε φακ απ
αυριο εχει πορεια στα γραφεια της αεκ περιμενω να εισαι απο τις πρωτες.
Μια χαρα φιλησυχο πολιτη τον εκοψα.......Εσυ εισαι το πνευμα του κακου ε??οχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..
καλά το παςοχι δε συμφωνω, στα βασικα πρεπει να ταιριαζεις. περσι το δεκεμβρη κοντεψα να χωρισω με το φιλο μου επειδη ναι μεν ημασταν σε ιδιο μηκος κυματος, αλλα δεν ηθελε να κατεβει στις πορειες! χαζος λογος ισως, για να τσακωθεις με καποιον, αλλα εμενα μου ειχε στοιχισει.. δε λεω καν για την περιοδο που περασα στην χορτοφαγια, ποοοσο καιρο μου πηρε μεχρι να συνηθισω την ιδεα οτι δε θα αλλαξει κι εκεινος διατροφικες συνηθειες..
να αφησεις την δουλεια η αεκ ειναι πιο συμαντικη.θα εχει και μολοτοφ.καλα κι εγω αεκ λεω οτι ειμαι (αναθεμα αμα ξερω εστω κι εναν παικτη) αλλα γμτ δουλευω αυριο και δεν προλαβαινω
Μια χαρα φιλησυχο πολιτη τον εκοψα.......Εσυ εισαι το πνευμα του κακου ε??
Χμμμ