Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χειροτερη μπουρδα απο το Λοβ Μπαιτς δεν εχει ξαναπαρουσιαστει ... Βεβαια μεσα στις τοσες μπουρδες...οπως τα Καρναβαλια του Γιουρι Γκελερ...το ξ-ΦΑΚΤΟΡ ΜΕ τον σακη ΚΟΥΒΑ... κτλπ πραγματικα δυσκολευεται καποιος να διαλεξει ποια μπουρδα κατεχει την ΠΡΩΤΙΑ.

Σχετικα με το ΛΟΒ ΜΠΑΙΤΣ. Εγω το βλεπω μονο και μονο για να κοροιδευω και να γελαω με τα ΘΥΜΑΤΑ που κυκλοφορουν. Αμα τους δεις τους αντρες εκει περα πως φερονται...που σε γενικες γραμμες ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Θα καταλαβεις αμεσως γιατι οι ψευτογκομενες εχουν παρει ψιλα τον αμανε. Εχει και την ηλιθια την εκφωνητρια να δινει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Εγω θα τις ελεγα ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ρε κυρα μου... εγω ετσι φερομαι και σε οποια αρεσει...δεν το ξερα να κανω και ΤΙΠΣ και ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ για να μου δωσει η αλλη την τρυπα της.

Μονο ενας ΗΤΑΝΕ ΜΑΓΚΑΣ...ΚΑΙ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ. που τα ειχε χωσει εκει σε μια ξαΝΘΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ. Που μεταξυ μας...καταβαθος πρεπει να ηταν νορμαλ κοριτσακι ... τουλαχιστον δεν ειχε τσαμπουκα....ακουγε τον αλλον και δεν εβγαζε και γλωσσα ΠΟΛΥ. Αυτη νταξει αντε να δεχτουμε να της κανουμε 1-2 κεφια και ως εκει.

Ειδικα μια αλλη ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ 18ΧΡΟΝΗ απο ΠΕΙΡΑΙΑ που το παιζε σκληρη ΠΩΩΩΩΩ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...και θα της ελεγα δεν σου αρεσει το ΦΑΓΗΤΟ? ΝΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΟΥ. Αλλα ειχε εκει εναν κλασσικο ΧΑΖΟ ΝΤΙΝΤΗ... ΞΑΝΘΟ...που την πηγαινε ηρεμα...βεβαια τον ειχε προσβαλλει αυτη...αλλα η ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Αν ο αλλος εχει γεννηθει με το ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ (DNA) ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ που του δινει ελπιδες ακομα και αν αυτη του φερεται ασχημα με αυτο θα μεινει σε ολη του τη ζωη οσα στραπατσα και αν φαει. Τι να πεις.

Δηλαδη εγω θα ηθελα να ρωτησω εναν απο αυτους ρε παιδι μου απο ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ πως παιζετε στην αρχη τους μαλακες για να σας κατσουν...αλλα ΑΞΙΖΕΙ? ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΠΑΣΜΟ 10sec/hour ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ? Σε γενικες γραμμες ο εξυπνος δεν κοιταει μονο τι θα κερδισει αλλα και ποσο θα του κοστισει αυτο που παει να κερδισει μεχρι να το κερδισει...αξιζει ρε παιδια?

Και η δευτερη παραμετρς ΟΚ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ...ΜΕΤΑ νομιζεις πως θα αλλαξει? Εκτος και να εχεις αποκτησει καποιου ειδους δυναμη και επιρροη επανω της που με τετοιο στυλακι αρχικα δεν το κοβω...διοτι οσοι το παιζουν μαλακες στην αρχη και σκυλακια μετα γινονται σκυλακια στο διπλασιο απο οτι στο αρχικο με την λυσσα που εχουν.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Παρεσυρθημεν......
Αν και ...αναλυσαμε στη Μαριον τη νεα μεθοδο αντιραγαδιασηs....εφυγε να το σκεφτει και μαs επιασε το πολιτικ :headbang: :headbang: :headbang:
πάντως συνήθως αυτές που έχουν καλο δέρμα έχουν και ραγάδες... :think:
...μιας και πιάσαμε το θέμα...

Επισκέπτης
τι λέτε ρε καμμένοι? :headbang:
μπαίνω μετά από μια ώρα στο thread να μάθω νέα για τις ραγάδες της μαριάννας και διαβάζω για πορείες :uglystupid:

καλά σορρυ! δεν εχω εντοπισει ακομα ραγαδες και ειπα να αναφερω κατι που κατεχω χαχαχαχαχα

πλακα πλακα, δεν το εχω δει ποτε το love bites!

Επισκέπτης
Εγω το βλεπω μονο και μονο για να κοροιδευω και να γελαω με τα ΘΥΜΑΤΑ που κυκλοφορουν.
καλη δικαιολογια..
ολα τα προτζεκτ πανω στην δικια σου μαλακια βασιζονται..
βλεπει ο μονοφθαλμος τον τυφλο & χαιρεται που υπαρχουν & χειροτερα..
κοψε την τιβι να βρεις την υγεια σου..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλά σορρυ! δεν εχω εντοπισει ακομα ραγαδες και ειπα να αναφερω κατι που κατεχω χαχαχαχαχα

πλακα πλακα, δεν το εχω δει ποτε το love bites!
Χαχα   ουτε εγω.....Δεν βολευουν οι ωρεs με την δουλεια οποτε..

Επισκέπτης

μιας και το λες το δικο μου ειναι λιγο αγριο  :- μονο με τζονσονς μπειμπυ οιλ σε τζελ, μαλακωνει  :rolleyes:

καλη δικαιολογια..

οταν δεν ποσταρεις φωτος, καλα τα λες!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλη δικαιολογια..
ετσι ακριβως
Υ.Γ.τελικα τα ξορκια του μελχιορ και του μπαλταζαρ κανουν θαυμτα... :2funny: :2funny: :grin:

Επισκέπτης

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

το αναποδο θα λεγα
αυτες που εχουν καλο δερμα ΔΕΝ εχουν ραγαδες
εγω δεν εχω καλο δερμα

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
καλα ρε για ποσο την κανεις; :think:
ποια ρε?τη μαριάννα?δε λέω γι αυτή γενικά λέω...
εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι τα πολύ ωραία και εκλεπτυσμένα δέρματα κάνουν πολύ εύκολα ραγάδες

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι, γιατι; δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο..

ναι ισως να μην εχει αλλα φανταζομαι οτι οι ραγαδες ειναι πιο συχνο φαινομαινο στις παχουλες αφου ειναι συνεπεια του τεντωμενου δερματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom