Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Κατευθείαν στο ψητόκαλησπερα μπορω να ρωτησω αν τα καταπινεις???...ειναι το φετιχ μου....ευχαριστω !!!!!!!!
Κατευθείαν στο ψητόκαλησπερα μπορω να ρωτησω αν τα καταπινεις???...ειναι το φετιχ μου....ευχαριστω !!!!!!!!
ετσι πρεπει........Κατευθείαν στο ψητό
Κανονικά, άμα παρακολουθεί το site, θα έπρεπε απο μόνη της ,με το καλησπέρα να δώσει και την πληροφορία.ετσι πρεπει........
είσαι κίνκυ???καλησπερα μπορω να ρωτησω αν τα καταπινεις???...ειναι το φετιχ μου....ευχαριστω !!!!!!!!
οχι ρε...χαχαχαχαείσαι κίνκυ???
.....αδιαβαστο σε βρισκω, η κοπελα τις υπηρεσιες της, τις γραφει στο προφιλ της, στην ιστοσελιδα της κ τις γραφουν κ τα υπολοιπα μελη στην καρτελα κριτικων της! Μονο στο μετωπο δεν το'γραψε ακομηκαλησπερα μπορω να ρωτησω αν τα καταπινεις???...ειναι το φετιχ μου....ευχαριστω !!!!!!!!
δεν μου αρεσει το διαβασμα!!!!!!!!!!!.....αδιαβαστο σε βρισκω, η κοπελα τις υπηρεσιες της, τις γραφει στο προφιλ της, στην ιστοσελιδα της κ τις γραφουν κ τα υπολοιπα μελη στην καρτελα κριτικων της! Μονο στο μετωπο δεν το'γραψε ακομη
ναι ειναι στα εξτρακαλησπερα μπορω να ρωτησω αν τα καταπινεις???...ειναι το φετιχ μου....ευχαριστω !!!!!!!!
πααααρα ππολυ ομορφο νεο !!!!!!!!!!!!!!ναι ειναι στα εξτρα
έτοιμος!!πααααρα ππολυ ομορφο νεο !!!!!!!!!!!!!!
....αρα "και καλη σας διασκεδαση" !!!!ναι ειναι στα εξτρα
Έξτρα? Τι είναι αυτό?ναι ειναι στα εξτρα
βεβαίως !....αρα "και καλη σας διασκεδαση" !!!!
Κοριτσαρε, ισχυουν υηρεσιες/τιμες απο προφιλ κ ιστοσελιδα σου?!?
Υπήρχανε κριτικές όπου δεν ηταν καλές για την κοπέλα.
Οι παλιότεροι μπορούνε να το επιβεβαιώσουνε.
Ελπίζω να εχει αλλάξει.
Υπήρχανε κριτικές όπου δεν ηταν καλές για την κοπέλα.
Οι παλιότεροι μπορούνε να το επιβεβαιώσουνε.
Ελπίζω να εχει αλλάξει.
Προσωπικά δεν εχω πάει μαζί της.
καλημέραΚαλησπέρα