Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τι ειπες ρε για την κεητ.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τελεια.

Η κοκκινομάλλα ήταν πολύ καλύτερο μουνάκι, η Τζουλιέτ είχε πολύ πιο μεστές βυζάρες, η Ιλάνα είχε πολύ πιο περήφανο στήθος, ακόμα και η Άλεξ η κόρη του Μπεν ήταν πολύ καλύτερο πιπίνι.

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στερητικό σύνδρομο κύριοι...αύριο που δεν έχει δόση να δω τι θα κάνουμε ! Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να ξεκινήσω πάλι κάψιμο 2,3 εβδομάδων και ολονυκτία στο abc την ημέρα του τελευταίου επεισοδίου...θα έχει 2ωρο recap που προφανώς θα έχει hints καπάκια 2 ώρες το τελευταίο επεισόδιο και μετά άλλη μία ωρίτσα σχόλια και ανάλυση...

Μετά απ'όλα αυτά δε θα μπορώ κι εγώ πλέον να μεταμορφώνομαι σε καπνό και να see dead people...!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το σωμα της δεν μ'αρεσει δεν εχει βυζι δεν εχει κωλο τπτ
αλλα εχει τελειο προσωπο!!!
βυζι εχει τελειο!!!κωλο εχει τελειο!!!προσωπο εχει τελειο!!!
ειναι η ιδανικη γυναικα.τελος.και εσυ η δευτερη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στερητικό σύνδρομο κύριοι...αύριο που δεν έχει δόση να δω τι θα κάνουμε ! Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να ξεκινήσω πάλι κάψιμο 2,3 εβδομάδων και ολονυκτία στο abc την ημέρα του τελευταίου επεισοδίου...θα έχει 2ωρο recap που προφανώς θα έχει hints καπάκια 2 ώρες το τελευταίο επεισόδιο και μετά άλλη μία ωρίτσα σχόλια και ανάλυση...

Μετά απ'όλα αυτά δε θα μπορώ κι εγώ πλέον να μεταμορφώνομαι σε καπνό και να see dead people...!
σιγα ρε απο σειρες αλλο τιποτα.

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η κοκκινομάλλα ήταν πολύ καλύτερο μουνάκι, η Τζουλιέτ είχε πολύ πιο μεστές βυζάρες, η Ιλάνα είχε πολύ πιο περήφανο στήθος, ακόμα και η Άλεξ η κόρη του Μπεν ήταν πολύ καλύτερο πιπίνι.

Η Άλεξ by far η πιο όμορφη...η Juliette επίσης αλλά λίγο πλαδαρή. Η Ιλάνα στον ελεύθερο χρόνο της αρμέγει γιακ στα σύνορα Τατζικισταν-Σιβηρίας !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

στο abc ολα αυτα? θα παω στον πατερα μου να το δω που θα χει δορυφορικη να λιωσω!!! :rockon: :rockon:
ποιες ωρες?  :o :o

Επισκέπτης
:headbang2: :headbang2:

ξεχασες και τη σανον την γκομεναρα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βυζι εχει τελειο!!!κωλο εχει τελειο!!!προσωπο εχει τελειο!!!
ειναι η ιδανικη γυναικα.τελος.και εσυ η δευτερη.

χωρις να μπαινω στη διαδικασια συγκρισης γιατι αν μπω εννοειται πως βγαινω απειρως κατωτερη
αλλα το σωμα της δεν μ'αρεσει δεν εχει ιχνος καμπυλες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στο abc ολα αυτα? θα παω στον πατερα μου να το δω που θα χει δορυφορικη να λιωσω!!! :rockon: :rockon:
καλα βρε μαριαννα δεν το εχεις το λοστ?ακομη και εγω το εχω και ας εχω σταματησει στην τριτη σαιζον.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η Άλεξ by far η πιο όμορφη...η Juliette επίσης αλλά λίγο πλαδαρή. Η Ιλάνα στον ελεύθερο χρόνο της αρμέγει γιακ στα σύνορα Τατζικισταν-Σιβηρίας !

Η Ιλάνα δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει με Ρωσία μεριά.
Είναι κλασσικό λάτιν κορίτσι. Για Μεξικό μου κάνει.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποια Σανον μωρε? ποια κοκκινομαλα? μετριες και οι 2
συμφωνω οτι η Αλεξ ηταν η πιο ομορφη

Επισκέπτης
η μαλακια με την ολονυχτια και το streaming ειναι οτι μπορει να μην καταλαβεις κατι σημαντικο...η να σου πεταξει τιποτα δυσκολα αγγλικα και να προσπαθεις να καταλαβεις τι εγινε :grin:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί ξημερώματα Δευτέρας 20τόσο Μάη στις 4:00 ώρα Ελλάδος...αφαίρεσε 2 ώρες και μην ξεκολλάς από την tv...είναι επίσης 1000% σίγουρο ότι θα σε πιάσει πείνα από τις διαφημίσεις fast food που δείχνει στα διαλλείματα !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδια ειπαμε η κειτ ειναι η πιο ομορφη.σε ολες τις σειρες οχι μονο στο λοστ.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
χωρις να μπαινω στη διαδικασια συγκρισης γιατι αν μπω εννοειται πως βγαινω απειρως κατωτερη ...

Άσε τις μετριοφροσύνες. Η Κέιτ δεν έχει όντως καθόλου καμπύλες. Οποιαδήποτε άλλη κοπέλα έχει, είναι πιο επιθυμητή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom