Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι ειδες τι ειδες?  :o
τη τυχη μου θα σκασω απ τη περιεργεια που δεν μου ανοιγουν τα βιντεο  :tickedoff:

Βάλε Chrome που σου έιπε και το παλικάρι πριν ή firefox.

Λοιπόν...στην πρώτη επίσκεψη πιστεύω ο γνήσιος Jacob λέει στον Locke "help me" στη δεύτερη επίσκεψη έχει νοικιάσει το τσαρδάκι ο MiB ο οποίος προστάζει τη μετακίνηση του νησιού προφανώς για να το κρύψει από το Widmore ή για να βρει τη loophole...για μένα ίσως να μην υπάρχει καλός η κακός. ο MiB να είναι ο προστάτης του νησιού (τα ιερογλυφικά στο θάλαμο που ξέραιναν τη λιμνούλα για να τον καλέσουν μεταφράζονται ως...to summon protection) το οποίο νησί έχει κάποιο ρόλο για όλο τον πλανήτη και ο Γιακουμής τον φυλάει μη φύγει γιατί αν το αφήσει το νησί απροστάτευτο πάει τον ήπιαμε !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βάλε Chrome που σου έιπε και το παλικάρι πριν ή firefox.

Λοιπόν...στην πρώτη επίσκεψη πιστεύω ο γνήσιος Jacob λέει στον Locke "help me" στη δεύτερη επίσκεψη έχει νοικιάσει το τσαρδάκι ο MiB ο οποίος προστάζει τη μετακίνηση του νησιού προφανώς για να το κρύψει από το Widmore ή για να βρει τη loophole...για μένα ίσως να μην υπάρχει καλός η κακός. ο MiB να είναι ο προστάτης του νησιού (τα ιερογλυφικά στο θάλαμο που ξέραιναν τη λιμνούλα για να τον καλέσουν μεταφράζονται ως...to summon protection) το οποίο νησί έχει κάποιο ρόλο για όλο τον πλανήτη και ο Γιακουμής τον φυλάει μη φύγει γιατί αν το αφήσει το νησί απροστάτευτο πάει τον ήπιαμε !

δεν ειναι δικο μου το κωλο pc γαμωτο και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια

"εχει νοικιασει το τσαρδακι" καλα πεθανα στο γελιο  :2funny: :2funny:

εγω πιστευω πως ο μαυρος ειναι ο "κακος" της υποθεσης αλλα τον εχει δεσμευσει ο Τζεικομπ στο νησι και του χει αναθεσει τη δουλεια να το προστατευει
η το οτι προστατευει το νησι ειναι απλα μια ανθρωπινη εικασια

Επισκέπτης
τωρσ που ειδα το βιντεο με την καλυβα μου ηρθαν φλασιες

την πιο μεγαλη αγωνια στο λοστ την ειχα σε 2 περιπτωσεις

η πρωτη οταν επροκειτο να δουμε ποιος ειναι ο μυστηριωδης τζεικομπ κατα την πρωτη επισκεψη στην καλυβα

η δευτερη οταν γυρισε το safekey ο ντεσμοντ στο swan station και περιμεναμε να δουμε τι θα συμβει

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν...σχολιάκι που διάβασα στο youtube !

Η γελάδα από το Βλαδιβοστόκ ρωτάει το Ριχάρδο...What lies in the shadow of the statue ? για να λάβει την απάντηση..."Ille qui nos omnes servabit",αυτός που θα μας σώσει όλους !

Και σχολιάζει τώρα ο τύπος...στη σκιά του κοιτόταν (lies in the shadow) το πτώμα του Locke...μωρε λές ;;

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Η γελάδα από το Βλαδιβοστόκ ρωτάει το Ριχάρδο...What lies in the shadow of the statue ? για να λάβει την απάντηση..."Ille qui nos omnes servabit",αυτός που θα μας σώσει όλους !

Και σχολιάζει τώρα ο τύπος...στη σκιά του κοιτόταν (lies in the shadow) το πτώμα του Locke...μωρε λές ;;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

οχι δεν νομιζω
Ο Λοκ παντα χειραγογουταν απ τον Μπεν και τον μαυρο
αν τα ξαναδουμε τα επεισοδια φαινεται οτι δεν ειναι τοσο σπουδαιος ο Λοκ οσο νομιζαμε
στη σκια του αγαλματος ειναι προφανως ο Τζεικομπ

Επισκέπτης

:o ενδιαφερον

ειδικα αν μας εδειχνε ο σκηνοθετης και το πτωμα του λοκ καπου εκει κοντα...επειδη στο βιντεακι δεν δειχνει κατι τετοιο ισως ειναι ακυρο...παντως θα'ναι γαματη ανατροπη να αποδειχτει ο λοκ σωτηρας του νησιου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αχ κειτ μου γλυκεια.μαριαννα της μοιαζεις καθολου?να σε παντρευτω αν ειναι.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αχ κειτ μου γλυκεια.μαριαννα της μοιαζεις καθολου?να σε παντρευτω αν ειναι.

Σιγά την άβυζη. Τί της βρίσκετε ρε παιδιά? Μόνο οι φακίδες της με καυλώνουν λίγο.

Επισκέπτης
Σιγά την άβυζη. Τί της βρίσκετε ρε παιδιά? Μόνο οι φακίδες της με καυλώνουν λίγο.
eve_gif_02.gif
eve_gif_01.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom