Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μου βγαζει απλα ενα κενο πλαισιο οπου εχει ποσταρει κανεις καποιο βιντεο και εδω και στο τροκτικο και φανταζομαι παντου
δοκιμασε με αλλο browser ρε.κατεβασε google chrome ειναι κορυφη.

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στο πρωτο βιντεο το σκηνικο με τον κριστιαν δεν θυμαμαι να το ειδα ποτε...μηπως ειναι κομμενη σκηνη?

Είναι από τις dvd εκδόσεις με κάποια ψιλοέξτρα τα οποία τα βρίσκεις στο youtube. Γιατί όμως λέει go find my son και όχι go find Jack...παγιδευμένη ψυχή ή ο MiB ?
Γιατί ο Walt είναι πουλομαζόχτρα ; Είχε σκάσει κι ένα στην τζαμαρία του ξενοδοχείου όταν είχε πάει ο Michael να τον πάρει...και φυσικά γιατι τον θέλει ο Γιακουμής ;;

Θα φάμε τρελή ανατροπή κορίτσια στο φινάλε...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί ο Walt είναι πουλομαζόχτρα ; Είχε σκάσει κι ένα στην τζαμαρία του ξενοδοχείου όταν είχε πάει ο Michael να τον πάρει...και φυσικά γιατι τον θέλει ο Γιακουμής ;;

Θα φάμε τρελή ανατροπή κορίτσια στο φινάλε...

με τον Γουολτ δεν νομιζω να μας ξαναπασχολησουν
ειδαμε οτι εχει καποιες μεταφυσικες δυναμεις και μεχρι εκει

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με τον Γουολτ δεν νομιζω να μας ξαναπασχολησουν
ειδαμε οτι εχει καποιες μεταφυσικες δυναμεις και μεχρι εκει

οι Others είχαν λυσσάξει όμως...δεν μπορεί κάποια αναφορά θα γίνει, εδώ οι παραγωγοί είπαν ότι θα μάθουμε γιατί το πουλί φώναξε τον Hurley με το όνομα του, για τον Karim Abdul Walt δε θα μας πούνε ;
Επίσης στο καστ αναφέρεται comeback της Shannon...μήπως εννοούσε αυτήν ο Sayid ;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επισης οσον αφορα διαφορα που χουν ειπωθει για τον Γιακουμη
οτι ειναι ο κακος δλδ αφου αυτος εδινε λιστες και διεταζε να σκοτωνουν οι αλλοι το κοσμακη
δεν πρεπει να ταν ο Γιακουμης αυτος
στο τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον η Ιλανα παει να βρει τον Τζεικομπ στη καλυβα και ανακαλυπτει οτι δεν ειναι εκει "εδω και πολυ καιρο" οπως λεει και πως χρησιμοποιειται απο αλλον
αυτος που ειδαμε να χρησιμοποιει τη καλυβα ηταν ο Κριστιαν/καπνος
βεβαια θα μου πειτε ο Ριτσαρντ δεν ηξερε οτι δεν ειναι πλεον στη καλυβα ο Τζεικομπ?  :think:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι Others είχαν λυσσάξει όμως...δεν μπορεί κάποια αναφορά θα γίνει, εδώ οι παραγωγοί είπαν ότι θα μάθουμε γιατί το πουλί φώναξε τον Hurley με το όνομα του, για τον Karim Abdul Walt δε θα μας πούνε ;
Επίσης στο καστ αναφέρεται comeback της Shannon...μήπως εννοούσε αυτήν ο Sayid ;

α δεν ηξερα οτι εχουν πει κατι τετοιο οι παραγωγοι
μπορει τοτε
τι ειπε ο Σαιντ?  :think:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επισης οσον αφορα διαφορα που χουν ειπωθει για τον Γιακουμη
οτι ειναι ο κακος δλδ αφου αυτος εδινε λιστες και διεταζε να σκοτωνουν οι αλλοι το κοσμακη
δεν πρεπει να ταν ο Γιακουμης αυτος
στο τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον η Ιλανα παει να βρει τον Τζεικομπ στη καλυβα και ανακαλυπτει οτι δεν ειναι εκει "εδω και πολυ καιρο" οπως λεει και πως χρησιμοποιειται απο αλλον
αυτος που ειδαμε να χρησιμοποιει τη καλυβα ηταν ο Κριστιαν/καπνος
βεβαια θα μου πειτε ο Ριτσαρντ δεν ηξερε οτι δεν ειναι πλεον στη καλυβα ο Τζεικομπ?  :think:

Επίσης στην πρώτη εμφάνιση της καλύβας έχει κύκλο στάχτη γύρω γύρω...άρα οι λίστες έχουν δωθεί εκ του Ιακώβου του γαλανομάτη.

ο Sayid (που αγοράζει το προιόν για μαλλιά που πούλαγε ο Daryll στον πρίγκηπα της Ζαμούντα) ζήτησε από τον MiB ως αντάλλαγμα να τον ακολουθήσει the one who loves...αγάπες πούλησε και στη Shannon και στη Rania...άρα ;;;

Επισκέπτης
για τον γουολτ πιστευω κι εγω οτι ισως κατι παιχτει...οι others τον ειχαν παρατησει μετα τα τεστ που του εκαναν και δεν του ειχαν βρει κατι "ιδιαιτερο"

αυτο με τον χαρλυ και το πουλι δεν το καταλαβα,μπορεις να μου το θυμισεις?

οσο για την σανον ας ξαναρθει  :bigdick:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ορίστε τι βάζει ο Sayid στα μαλλιά...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ωπααα λεπτομέρεια...στη δεύτερη επίσκεψη του Locke στην καλύβα του μπαρμπα-Γιακουμή βρίσκει μέσα τον Christian...αρά τότε ο MiB μπήκε, μάλιστα...

Κάντε κάτι να αναστηθεί ο Locke...μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς !

Επισκέπτης
Επίσης στην πρώτη εμφάνιση της καλύβας έχει κύκλο στάχτη γύρω γύρω...άρα οι λίστες έχουν δωθεί εκ του Ιακώβου του γαλανομάτη.
πολυ σωστο

επομενως το "help me" το ειπε ο τζεικομπ στον λοκ?

γιατι ομως?  :think:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ο Sayid (που αγοράζει το προιόν για μαλλιά που πούλαγε ο Daryll στον πρίγκηπα της Ζαμούντα) ζήτησε από τον MiB ως αντάλλαγμα να τον ακολουθήσει the one who loves...αγάπες πούλησε και στη Shannon και στη Rania...άρα ;;;

ε δεν μας εδειξε και ολο τον κυκλο!  :P
δεν πιστευω ρε ο Τζεικομπ ειναι καλουλης μη μου τον προσβαλετε!!!  :P
Nadia ειναι η γυναικα του Σαιντ και νομιζω αυτην εννοουσε
αλλα ο καπνος ετσι υπουλος που ειναι μπορει να του αναστησει την αλλη και να του πει "α σορρυ φιλε δεν μου διευκρινισες ποιαν! αυτην βρηκα προχειρη στο νησι αυτην σου φερα"  :P
αλλα ο καπνος δεν νομιζω να μπορει ν αναστησει κανενα φουμαρα πουλαει για να πετυχει το δικο του

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωπααα λεπτομέρεια...στη δεύτερη επίσκεψη του Locke στην καλύβα του μπαρμπα-Γιακουμή βρίσκει μέσα τον Christian...αρά τότε ο MiB μπήκε, μάλιστα...

Κάντε κάτι να αναστηθεί ο Locke...μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς !

ρε μπορει να χε μπει και απο πριν, απλα δεν μας τον εδειχναν για να τροφοδοτησουν το μυστηριο
αυτο με τη σταχτη βεβαια ισως λεει κατι

Επισκέπτης
τι ειδες τι ειδες?  :o
τη τυχη μου θα σκασω απ τη περιεργεια που δεν μου ανοιγουν τα βιντεο  :tickedoff:
ενα πουλι φωναζει το ονομα του χερλι...σκηνη που δεν τη θυμομουν καθολου

πιθανον ο τζεικομπ να πηρε τη μορφη του πουλιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom