Νέα

Λογαριασμος ebay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 826
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Θελω να κανω μια αγορα μεσω e-bay  πρεπει να κανω εγραφη πρωτα ?? παρακαλω τους ειδημονες του ειδους να
μου δωσουν τα φωτα τους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι πρεπει να εχεις λογαριασμο , και πρεπει να εχεις εναν λογαριασμο moneybookers η paypal για να τον συνδεσεις με αυτον του ebay..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.332
Πόντοι
5.435
εύκολο είναι, απλά δίνεις username & password και στο ebay και στην paypal, και επι πλέον στην paypal δίνεις και την πιστωτική σου κάρτα.
αγοράζοντας από το ebay, χρεώνεται η paypal που με την σειρά της σου χρεώνει την πιστωτική σου κάρτα.
Έχω αγοράσει εκατοντάδες πράγματα, όλα οκ και χωρίς προβλήματα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Να παίρνεις πράγματα από χρήστες με υψηλό rating και από μαγαζιά του ebay είναι πάντα αξιόπιστα και αν γίνει κανά λάθος έχεις την ευκαιρία να αποζημιωθείς. Και μην βάλεις πιστωτική καλύτερα φόρτωσε μία προπληρωμένη κάρτα στο paypal.

Οταν ανοίξεις paypal μην βιαστείς να κάνεις άμεσα αγορά πάνω από συγκεκριμένο όριο γιατί σου ζητάει ένα τριψήφιο αριθμό (τον αριθμό πίσω από την κάρτα) για επιβεβαίωση και θα κρατήσει κάτι μέρες. Σου παίρνει 1.5 δολάριο αν θυμάμαι καλά και στο επιστρέφει μέτά από ένα μήνα. Δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και μην βάλεις πιστωτική καλύτερα φόρτωσε μία προπληρωμένη κάρτα στο paypal. [size=14pt]ΟΡΘΟΝ[/size]

Οταν ανοίξεις paypal μην βιαστείς να κάνεις άμεσα αγορά πάνω από συγκεκριμένο όριο γιατί σου ζητάει ένα τριψήφιο αριθμό (τον αριθμό πίσω από την κάρτα) για επιβεβαίωση και θα κρατήσει κάτι μέρες. Σου παίρνει 1.5 δολάριο αν θυμάμαι καλά και στο επιστρέφει μέτά από ένα μήνα. Δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα

Ισχύει. Στη χρέωση της κάρτας σου βάζει έναν τετραψήφιο κωδικό, που θα τους τον δώσεις πίσω για να "πιστοποιηθείς" ως υπάρχον πρόσωπο.
Αν έχεις web banking βλέπεις τον κωδικό στη χρέωση σε 1-2 μέρες.
Και πράγματι στο γυρνάνε το δολλάριο μετά από 1-2 μήνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom