spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
να στειλεις πμ,προσπαθησες?παίδες τηλέφωνο που βρίσκουμε?
να στειλεις πμ,προσπαθησες?παίδες τηλέφωνο που βρίσκουμε?
εγω αντιστοιχα,προτεινω στα μελη που εχουν 5++ ποστ,να στελνουν κατευεθειαν πμ,στις κοπελες,απο το να ποσταρουν στα νηματα χωρις λογο...
...αφου δεν εχεις συμπληρωσεις ακομα 5+ ποστ,πως τις εστειλες 10 μυνηματα???!!!!τις εχω στειλει πανω απο 10 μηνυματα και ακμα περιμενω απαντηση. Νομιζω οτι αδικα χανουμε τον χρονο μας και το εχει παρειπολυ πανω της η κοπελλα. Οσο και καλη/ ωραια να ειναι τουλαχιστον θα επρεπε να απανταει στα μηνυματα και να λεει οτι δεν θελει να δσει το τηλεφωνο της,
Ας κοιταξουμε και αλλου , υπαρχει μεγαλη προσφορα στην αγορα και με ισαξες κοπελλεσ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..
Απο όλα σου τα μηνύματα 5 σύνολο εχεις 4 που ζητάς τηλέφωνα και 1 που κάνεις παράπονα και δίνεις και συμβουλέςτις εχω στειλει πανω απο 10 μηνυματα και ακμα περιμενω απαντηση. Νομιζω οτι αδικα χανουμε τον χρονο μας και το εχει παρειπολυ πανω της η κοπελλα. Οσο και καλη/ ωραια να ειναι τουλαχιστον θα επρεπε να απανταει στα μηνυματα και να λεει οτι δεν θελει να δσει το τηλεφωνο της,
Ας κοιταξουμε και αλλου , υπαρχει μεγαλη προσφορα στην αγορα και με ισαξες κοπελλεσ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..
1).Το τηλέφωνο της το δίνει σε p.m.Πως ξερεις εσυ ποσα μηνυματα εχω στειλει και απο ποιους λογαριασμους, αλλα φορουμς η κινητα.?
Εσυ τι εισαι δικηγορος της? Δεν την προσεβαλα την κοπελλα απλως επισημανα οπως και πολλοι απο οτι ειδα στα σχολια αν δεν θελεινα στειλει το τηλεφωνο της, δικαιωμα της βεβαια, καλο θα ηταν για να μην γινομαστε κουραστικοι να στειλει ενα μηνυμα και να πει οτι δεν προκειται να δωσει το τηλεφωνο της και οτι δεν θελει αλλους πελατες.
Καλησπερα,
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο σου?
ευχαριστω
...να υποθεσω οτι αυτο το προφιλ που γραφεις δεν ειναι το κανονικο σου.....?Πως ξερεις εσυ ποσα μηνυματα εχω στειλει και απο ποιους λογαριασμους, αλλα φορουμς η κινητα.?
Εσυ τι εισαι δικηγορος της? Δεν την προσεβαλα την κοπελλα απλως επισημανα οπως και πολλοι απο οτι ειδα στα σχολια αν δεν θελεινα στειλει το τηλεφωνο της, δικαιωμα της βεβαια, καλο θα ηταν για να μην γινομαστε κουραστικοι να στειλει ενα μηνυμα και να πει οτι δεν προκειται να δωσει το τηλεφωνο της και οτι δεν θελει αλλους πελατες.
Τα αυγά Μ.Πεμπτη τα βάφουν......να υποθεσω οτι αυτο το προφιλ που γραφεις δεν ειναι το κανονικο σου.....?
...αφου δεν εχεις συμπληρωσεις ακομα 5+ ποστ,πως τις εστειλες 10 μυνηματα???!!!!
Εισαι ανεκδοτο σκετο νεαρε μουπαιδες τηλεφωνο για το λιζακι για ραντευου πος βρίσκουμε
Εισαι ανεκδοτο σκετο νεαρε μου
Καλημέρα Έκλεισα εξάμηνο αναμονής Μήπως ήρθε η ώρα να μου στείλεις το τηλ σου ;;; Χα χα
Τωρα μας μπερδευεςι. Ποιο ΠΑΣΟΚ ? του Ανδρεα, του Σημιτη, του δικου μου ή της Φωφωκας ?6μηνο και θες τηλεφωνο????
σιγα μη σου κατσει και απ το πρωτο ραντεβου ρε μεγαλε, ποιος νομιζεις οτι εισαι?
εστειλα με πασοκ και εχουμε συριζα και εσυ μου λες για 6μηνο....χαχαχαχαχα
Τωρα μας μπερδευεςι. Ποιο ΠΑΣΟΚ ? του Ανδρεα, του Σημιτη, του δικου μου ή της Φωφωκας ?