fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
καρδούλα μου γλυκεία θα θελα πολύ να σε δω απο κοντά ,αν θελεις και εσυ δωσε μου το κιν καλο απόγευμα να εχεις ομορφιά μου
:S
καρδούλα μου γλυκεία θα θελα πολύ να σε δω απο κοντά ,αν θελεις και εσυ δωσε μου το κιν καλο απόγευμα να εχεις ομορφιά μου
Τύπε γράφεις στο bourdela.com όχι στο xeftilizotoantrikogenos.gr...
Ηθελα ναξερα αμα σου απαντησει τι θα κανεις ? Θα συνθεσεις νεο εθνικο υμνο ? Απαντησε του βρε ΛΙΖΑΚΙ. Λυπησου μας !!ειπα να το παω κάπως αλλιώς αλλα μάλλον ξεφτιλιστηκαμε
Παίδες μην παίζεται με τον πόνο του ανθρώπου, τουλάχιστον έχει το "Γνώθι Σ'αυτόν". Φίλε PANTHERS3M υπάρχουν και τα πμ ξέρεις...Ηθελα ναξερα αμα σου απαντησει τι θα κανεις ? Θα συνθεσεις νεο εθνικο υμνο ? Απαντησε του βρε ΛΙΖΑΚΙ. Λυπησου μας !!
Καλημέρα συνάδελφοι
Απλά να ξέρετε ότι για τους καινούργιους τα πράγματα
Έχουν δυσκολέψει πολύ , όποτε οπλιστείτε με υπομονή
Λιζα :
Κατανοητό αλλά κρίμα ...
εχεις τσεκαρει τους κανονες του φορουμ?....θυμάμαι σε μια φάση πριν 1-2 χρόνια, κάποιοι μπαχαλάκιδες την προκαλούσαν και είχε βάλει φώτο στο προφίλ της με το πρόσωπό της για να αποδείξει το κορίτσι ότι δεν είναι το μπάζο που την παρουσίαζαν...
Και τώρα το ερώτημα... είχε κάνει κανένας πρίντ σκρίν με την φώτο της;;
Τα Συκα συκα και η σκάφη σκάφη
εχεις τσεκαρει τους κανονες του φορουμ?....
Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι τα κορίτσια δεν δείχνουν πρόσωπο γιατί κυκλοφορούν και δεν θέλουν να ξέρουν όλοι τι δουλειά κάνουν.θυμάμαι σε μια φάση πριν 1-2 χρόνια, κάποιοι μπαχαλάκιδες την προκαλούσαν και είχε βάλει φώτο στο προφίλ της με το πρόσωπό της για να αποδείξει το κορίτσι ότι δεν είναι το μπάζο που την παρουσίαζαν...
Και τώρα το ερώτημα... είχε κάνει κανένας πρίντ σκρίν με την φώτο της;;
Ο.Ε.Δ.όχι.. αλλά από το ύφος της απάντησης συμπεραίνω πως απαγορεύεται να ποστάρουμε την φώτο!
Κατανοητό και δεκτό!
οποιοδηποτε ποστ,που εχει προσωπικα δεδομενα,απαγορεύεται!!!όχι.. αλλά από το ύφος της απάντησης συμπεραίνω πως απαγορεύεται να ποστάρουμε την φώτο!
Κατανοητό και δεκτό!
Νεος εισαι ακομη. Μην απογοητευεσαι. Η ζωη ειναι μπροστα σου !Απαντάει στη τηλ τελικα η τζάμπα θα πάρω;