Τωρα μας μπερδευεςι. Ποιο ΠΑΣΟΚ ? του Ανδρεα, του Σημιτη, του δικου μου ή της Φωφωκας ?
ενα ειναι το πασοκ το ορθοδοξον μαγκες - του ανδρεα
τα αλλα ειναι κινεζιες
Τωρα μας μπερδευεςι. Ποιο ΠΑΣΟΚ ? του Ανδρεα, του Σημιτη, του δικου μου ή της Φωφωκας ?
ΠΑΣΟΚ είναι δεν έχει σημασία ποιανού...Τωρα μας μπερδευεςι. Ποιο ΠΑΣΟΚ ? του Ανδρεα, του Σημιτη, του δικου μου ή της Φωφωκας ?
Εγώ προσπάθησα να αποκτήσω κάποια πρόσβαση για επικοινωνία μαζί της αλλά απόλυτη σιγή. Προφανώς το κορίτσι μας έχει κάποια κριτήρια που δεν μπορώ να τα φανταστώ!Εμενα το εστειλε αμεσως αλλα 2 φορες ποθ προσπαθησα για ραντεβου απετηχα,θα προσπαθησω ξανα οταν θα ξαναβρεθω στην Ελλαδα.
...πόσο διήρκεσε το κυνήγι συναγωνιστή?...Πουντη,πουντη η δαχτυΛιζα?
ψαξε ψαξε,δε θα τη βρεις!!!
Κυνηγι θησαυρου η Λιζα......
Ταδε εφη,απογοητευμευνος κηνυγος
...μήπως...εξι τριμηνα,συντροφε....
ιναφ ιζ ιναφ
...τον ΒΛΑΣΣΗ τον βλέπω να κατεβάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος...Σ.Α.Λι.Ω.Μ.Εν.Οι
Συλλογος Αναξιοπαθουντων Λιζοπληκτων Ωραιων Μαλικσμενων Ενηλικων Οικολογων
...εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα?...ότι θες... ;)επιτιμος,φιλε,επιτιμος
...άστο...έχουμε δοκιμάσει τα πάντα...δεν γίνεται τίποτα...εκεί...δεν αλλάζουμε...θέλουμε να παρακαλάμε το Λιζάκι...Ρε σεις... Πραγματικά, στα call girl πάμε για να γλιτώνουμε το παρακαλετό και το ψηστήρι προς τις γκόμενες- γυναίκες μας. Γράψτε τη στα αρχίδια σας.
Το λοιπόν, πήγα να ξανά στείλω μήνυμα στην κοπέλα αλλά με μπλόκαρε και δεν μπορώ πλέον να έχω ούτε μονόπλευρη επαφή μαζί της...