anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Το λοιπόν, πήγα να ξανά στείλω μήνυμα στην κοπέλα αλλά με μπλόκαρε και δεν μπορώ πλέον να έχω ούτε μονόπλευρη επαφή μαζί της...
Το λοιπόν, πήγα να ξανά στείλω μήνυμα στην κοπέλα αλλά με μπλόκαρε και δεν μπορώ πλέον να έχω ούτε μονόπλευρη επαφή μαζί της...
Mε βοήθησε το σχόλιό σου αρκετάΡε man πως θα τις προλάβεις όλες?
Σε περιμένουν Χατζή, Κατερίνα, Άννα, Μαρίνα, Ελίνα, Πιπινάκι…
Ξεκίνα από κάπου…
Πας παρακάτω έχει γυναίκες που θέλουν να δουλέψουνΤο λοιπόν, πήγα να ξανά στείλω μήνυμα στην κοπέλα αλλά με μπλόκαρε και δεν μπορώ πλέον να έχω ούτε μονόπλευρη επαφή μαζί της...
Πας παρακάτω έχει γυναίκες που θέλουν να δουλέψουν
το σκέφτεται μην τον μπλοκάρουν και αυτές...Τις βρήκε αλλά δεν κάνει βήμα, αναποφάσιστος! :-
Ολα είναι θέμα επιλογών! Η κοπέλα έτσι θέλει να δουλεύει δικαιώματης! Ο τύπος θέλει να επιμένει δικαιώματα του!! Έτσι είναι αυτά!Πας παρακάτω έχει γυναίκες που θέλουν να δουλέψουν
Ολα είναι θέμα επιλογών! Η κοπέλα έτσι θέλει να δουλεύει δικαιώματης! Ο τύπος θέλει να επιμένει δικαιώματα του!! Έτσι είναι αυτά!
...ε...και εγώ είπα να κάνουμε έναν σύλλογο...δικαίωμα μου είναι...εδώ φτιάξανε αυτές...εμείς θα κολώσουμε?...Ολα είναι θέμα επιλογών! Η κοπέλα έτσι θέλει να δουλεύει δικαιώματης! Ο τύπος θέλει να επιμένει δικαιώματα του!! Έτσι είναι αυτά!
Ένα ζόρι το τραβάτε κάποιοι πάντως. και δεν νομίζω να ζητήθηκαν και δανεικά...
Kargiolakos....θα μπορουσε καποιος συναγωνηστης να μ δωσει το τηλεφωνο της νεαρας? ευχαριστω εκ των πρωτερων
ti να σου δωσει το τηλεφωνο ρε παιχτη οταν ζητας κατι διαβασε λιγο το νημα πρωτα ;)θα μπορουσε καποιος συναγωνηστης να μ δωσει το τηλεφωνο της νεαρας? ευχαριστω εκ των πρωτερων
μαζί με το ρούτερ ...αν εχεις πιο καλα το voiP ;)
αν εχεις πιο καλα το voiP ;)Kargiolakos....
κινητό η σταθερό θέλεις...?
+1 απο εμένα γιατί είσαι Ελληνάρας και σε πάω!!!:'(γεια σας παιδιά.. μπορώ να εχω το τηλ της Λιζας διότι μου έκλεψαν το κινητό και το έχασα...
:'(γεια σας παιδιά.. μπορώ να εχω το τηλ της Λιζας διότι μου έκλεψαν το κινητό και το έχασα...