erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Και αργησες !nt245, alexx.gr, Pasas.gr (όλοι κλώνοι ίδιου ατόμου) διαγραφή λογαριασμού.
Και αργησες !nt245, alexx.gr, Pasas.gr (όλοι κλώνοι ίδιου ατόμου) διαγραφή λογαριασμού.
nt245, alexx.gr, Pasas.gr (όλοι κλώνοι ίδιου ατόμου) διαγραφή λογαριασμού.
Λίζα, καλημέρα. Ξέρω ότι έχεις υπερβολική δουλειά και ότι δεν μπορείς να παίρνεις άλλους πελάτες. Παρόλα αυτά, θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις το κινητό σου. Ενδιαφέρομαι για μόνιμη "συνεργασία", ένα δίωρο σχεδόν κάθε βδομάδα.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μάλλον δεν το έθεσα σωστά...lol
δεν νομίζω ότι οποιάδηποτε από τις ανεξάρτητες κοπέλες - αυτές που αξίζουν δλδ - έχει αναδουλειές.
λίζα, κατερίνα, μαριαλένα, άννα, κάτυ και τέλος πάντων και όποιες άλλες αξίζουν φουλ ειναι...εδώ δεν τις βρίσκεις όταν τις θες !!
Διλπό;; Μη μου λες τέτοια! Εγω κόπηκα στο απλό αλλά ελπίζω ακόμα ελπίζω Με βλέπω όμως να μένω με το στο χέρι...Το αποτελεσμα ειναι οτι υστερα απο οσα ειπε ο < ΤΥΠΟΣ >
θα περνανε ολοι απο διπλο κοσκινο για συναντηση με τη Lisa,
Εγω δεν περιμενω τιποτε - γνωστο αυτο - καλη επυχια στους επομενους...
δεν εχω τιποτα με το κοριτσι, κι ας με ρυμουλκησε με ουριο ανεμο*
Την καλησπερα μου και καλη συνεχεια !
ν αλλάξεις ξυραφάκια...Διλπό;; Μη μου λες τέτοια! Εγω κόπηκα στο απλό αλλά ελπίζω ακόμα ελπίζω Με βλέπω όμως να μένω με το στο χέρι...
Αν μου κάτσει η Λίζα αφήνω και μούσιν αλλάξεις ξυραφάκια...
Οποιος προλαβε τον αριθμο τηλ ειδε!!!
λογικό είναι να ρωτήσει ποιος είσαι...Νομιζω / ειμαι σιγουρος δηλαδη, οτι δεν αλλαζει κατι μετο τηλεφωνο..
και να το εχεις ? τι κανεις ? την παιρνεις και κλεινεις ραντεβου ?
ε και ?
αστο φιλε δεν παιζει κατι ξερω και γω..
Αν μου κάτσει η Λίζα αφήνω και μούσι
Είδες τι κάνουμε για μια γυναίκα φίλε ser...ΝΑΠΟΛΕΟΝ και ΜΟΥΣΙ ?
το ειδαμε και αυτο !!
Τι θα γινει τωρα θα αλλαξουμε και την Ιστορια ?
Είδες τι κάνουμε για μια γυναίκα φίλε ser...
Φίλε πολύ σωστά τα είπες, γιατί όπως πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες που κάνουν αυτή την δουλειά πρέπει να σεβόμαστε και τους εαυτούς μας και ότι κακοπροαίρετο γράφετε τις περισσότερες φορές βγάζει μάτι και στο τέλος γυρίζει εναντίον μας. Βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει αρκεί αυτό να μην υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα ή παραποίηση της πραγματικότητας. Καλή συνέχεια σε όλους.Συμφωνω 100%! Και εγω δεν εχω συναντησει την Λιζα. Αν με επιλεξει καλως αν οχι παμε παρακατω και δεν υπαρχει λογος για κακοπροαιρετα σχολια ποσο καιρο κανει να στειλει κτλ. Ετσι λειτουργει η κοπελα οποτε το δεχομαστε αλλιως προσπερναμε
Eγω για να ειμαι ειλικρινης ΕΙΧΑ παρα-πολυ μα παρα πολυ μεγαλο κεφι (και περιεργεια) να την πηδηξω...Αλλα ας οψεται αυτη η ατιμη κοινωνια <<που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει>>μάλλον δεν το έθεσα σωστά...
όταν κάποιος έχει αναδουλειές κάνει επίθεση σε κάποια άλλη με λασπολογία...