υπερβαλκανιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα μου δίνεται το τηλεφωνό της;
σταθερο η κινητο θελεις ???καλησπέρα μου δίνεται το τηλεφωνό της;
Να μιλήσω τώρα ή θα μου πει ο karelis με μηδέν κρητικές μην μιλάς?
Αα εντάξει δεν έχει γράψει κριτική για αυτή, συνεχίζω..
Για να μην την έχει πάρει ο karelis δεν αξίζει εμφανισιακά
Με σας δε μπορεί να Αγιάσει κανεις. (Ταιριάζει και με το nickname του Αγιου αλλά δεν το έκανα επίτηδες)
Τη Liza προσπάθησα να την συναντήσω και της πρότεινα στο παρελθόν κατά την προσφιλή τακτική μου να συμμετάσχει ως πέμπτο μέλος σε συνεύρεση, όμως μου αρνήθηκε. Μου είπε νέτα σκέτα να μην της ξαναστειλω pm. Εγώ σε αντίθεση με αρκετούς πιστεύω ότι η κάθε κοπέλα έχει απόλυτο δικαίωμα να αρνηθεί να βρεθεί με όποιον δεν γουστάρει. Έτσι, έφαγα την πόρτα του αιώνα, όμως της δίνω 100% δίκιο και θεωρώ πως εφόσον δεν γούσταρε καλά μου έκανε.
Μετά από καιρό και μετά από δική μου ερώτηση η Liza μου είπε ότι ο λόγος για το ότι δεν μου κάνει ραντεβού είναι πως το προφίλ μου στο bourdela δεν της εμπνέει εμπιστοσύνη.
Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει αυτό μιας και θεωρώ πως κοιτάζοντας το προφίλ μου αντίθετα θα έπρεπε να μου κάνει ραντεβού. Όμως όπως είπα και πιο πάνω πιστεύω ότι η κάθε κοπέλα έχει απόλυτο δικαίωμα να αρνηθεί να βρεθεί με όποιον δεν γουστάρει. Το ότι μου έδωσε έστω και αυτή την απάντηση το θεωρώ στα συν μιας και δεν είχε καμία απολύτως υποχρέωση να το κάνει.
Επιπλέον, να πω πως μου έδωσε και μια ευκαιρία να την συναντήσω όμως για δικούς μου λόγους, μιας και δεν θεωρώ καλό για μένα να δίνω τα προσωπικά μου στοιχεία σε κοπέλες, τελικά το ραντεβού δεν έγινε ποτέ μιας και αυτός ήταν ο όρος για να γίνει το ραντεβού.
Συμπερασματικά εγώ ήθελα να την συναντήσω, μου έδωσε την ευκαιρία, όμως τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ. Η κοπέλα ήταν κυρία απέναντι μου και αν δεν είχα εγώ τα προσωπικά μου κολλήματα θα είχαμε βρεθεί.
Έχει αρχίσει να έρχεται με καλάμι.
Σου ζήτησε τα προσωπικά σου στοιχεία και την αποκαλείς κυρία?
Ούτε σε εισαγωγικά δεν το έβαλες.
Μα το είπα εγώ να πω ότι δεν το είπα:
Δεν τρώγεστε με τίποτα δηλαδή εσυ από όλο αυτό που έγραψα, αυτό σου έμεινε? Ναι ήταν κυρία και ασχολήθηκε με τη πάρτη μου ενώ δεν είχε καμία υποχρέωση. Δεν μου ζήτησε ονοματεπώνυμο, όμως ήθελε συγκεκριμένα πράγματα που με ευκολία και χωρίς κόπο μπορεί ο καθένας να βρει ποιος είμαι. Το θεωρώ φυσιολογικό μιας και αφού θεωρεί το προφίλ μου αναξιόπιστο κάπως πρέπει να βεβαιωθεί για το αν δεν είμαι π.χ. Μπάτσος .
Άλλωστε, εγώ της ζήτησα ραντεβού. Για να μου κάνει ραντεβού ήθελε να είναι σίγουρη.
Δεν τρώγεστε με τίποτα δηλαδή εσυ από όλο αυτό που έγραψα, αυτό σου έμεινε? Ναι ήταν κυρία και ασχολήθηκε με τη πάρτη μου ενώ δεν είχε καμία υποχρέωση. Δεν μου ζήτησε ονοματεπώνυμο, όμως ήθελε συγκεκριμένα πράγματα που με ευκολία και χωρίς κόπο μπορεί ο καθένας να βρει ποιος είμαι. Το θεωρώ φυσιολογικό μιας και αφού θεωρεί το προφίλ μου αναξιόπιστο κάπως πρέπει να βεβαιωθεί για το αν δεν είμαι π.χ. Μπάτσος .
Άλλωστε, εγώ της ζήτησα ραντεβού. Για να μου κάνει ραντεβού ήθελε να είναι σίγουρη.
Σου ζήτησε τα προσωπικά σου στοιχεία και την αποκαλείς κυρία?
Ούτε σε εισαγωγικά δεν το έβαλες.
Μα το είπα εγώ να πω ότι δεν το είπα:
Ειρωνικό ήταν το post ρε man, την σφάζει με το γάντι!
Για να μην το κουράζετε.
Δεν πρόκειται να την συναντήσεις ούτε εσύ ούτε ο ἕτερος Καππαδόκης που έχει κάνει πολύωρο με την Βερόνικα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν την αφήνει ο agios να σας συναντήσει μην τυχόν και δεν σας αρέσει και γράψετε κακή κριτική.
Δυο πορτες εχει η ζωη κι αυτές κλειστες τις βρηκες.Για να ειμαι δικαιος, επειδη εγραψα τα ιδια και στο νημα της Αλικης, λεω και εδω οτι δεν εχω το παραμικρο προβλημα με την κοπελα γιατι πολυ απλα δεν την εχω συναντησει, οποτε δεν μπορω να την κρινω θετικα η αρνητικα ουτε για την ομορφια της, ουτε για τις υπηρεσιες της. Οι κριτικες της ειναι φοβερες και γιαυτο αλλωστε εστειλα και εγω πμ. Εχω στειλει ενα πμ εδω κατι λιγοτερο απο 20 μερες, δεν ελαβα καμια απαντηση ουτε καν ενα <<δεν γουσταρω φιλε μην ξαναενοχλησεις.>> Οποτε το μονο μου προβλημα ειναι οτι εχω φαει πορτα καταμουτρα απο ενα κολ-γκερλ χωρις καμια οφθαλμοφανη αιτια, αφου αν δει κανεις τη διαγωγη μου στο σαιτ θα ανακαλυψει οτι ειμαι σοβαροτερος και πολυ πιο ασφαλης απο πλευρας επαγγελματος απο πολλους που υποστηριζουν οτι εχουν τηλεφωνο. Οποτε, οπως ειπα και στο νημα της Αλικης, ευχομαι στην κοπελα τα καλυτερα και <<καλη σταδιοδρομια>> αλλα τωρα και να μου στειλει εχω ξενερωσει χοντρα...Φανταζομαι οτι θα βαλει τη γατα της να κλαιει τωρα...Αλλα οκ, αυτη ειναι η θεση μου.
υπομονη θελει τυπε και ολα θα γινουν σιγουρα θα σου στειλει τηλΚαλημερα σε όλους. Εχω στείλει 3 μηνύματα στην εν λόγο κορασίδα κι καμία απάντηση!!!!!
Διαβάζω ότι είναι πολύ καλή κι επικοινωνεί με ολίγους επιλεκτικά! Μπορεί κάποιος να μου πεί, πως επιλέγει αυτούς που επικοινωνεί?
Οκ! όπως είπαν κι άλλοι πριν απο μένα σε αυτό το νημα, δε θα κάτσω να σκάσω για εναν cg, υπάρχουν πολλά κορίτσια, πολύ καλά!
Καλή συνεχεια Liza ............
???Δυο πορτες εχει η ζωη κι αυτές κλειστες τις βρηκες.
Ωραιος!!Γεια σου Λίζα! Θα ήθελα και εγω τηλέφωνο σου! Έχω διαβάσει τόσα για εσενα και ανυπομονώ να σε γνωρίσω!