fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
Προς τι το YouTube;
Μάλλον γιατί δεν κατάλαβες τίποτα. Καλή τύχη εννοεί.
Προς τι το YouTube;
Εντάξει, επειδή με "φωτογράφισες". Μπορώ εν μέρη να σε επιβεβαιώσω.
Πήρα πολύ εύκολα το τηλέφωνο της, με ένα p.m. και απάντησε αμέσως.
Μεσολάβησε όμως η κριτική για την Βερόνικα και ποτέ δεν την συνάντησα, με απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι.
Έστελνα Δευτέρα πρωί sms με ανοιχτή ώρα μέσα στην ημέρα όταν μπορούσε. Η απάντηση ήταν: είμαι full.
-Να κανονίσουμε λέω για αύριο Τρίτη.
-Δεν ξέρω αν θα δουλέψω αύριο, στείλε το πρωί.
Στέλνω Τρίτη πρωί sms με ανοιχτή ώρα μέσα στην ημέρα όταν μπορούσε. Η απάντηση ήταν: είμαι full.
-Να κανονίσουμε λέω για αύριο Τετάρτη;
Στέλνω Τετάρτη πρωί sms με ανοιχτή ώρα μέσα στην ημέρα όταν μπορούσε. Η απάντηση ήταν: είμαι full.
-Να κανονίσουμε λέω για αύριο Πέμπτη;
Κ.λπ.
Κ.λπ.
Κ.λπ.
Οπότε για να τιμήσουμε και τον άλλον που έγινε banned με Mark Twain:
“Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.”
Υ.Γ. Τo p.m. και τα sms είναι διαθέσιμα.
THE ABSOLUTE TRUTH. Ύστερα από μόνο 200 σελίδες
Όποιος έχει γράψει αρνητική κριτική για οποιαδήποτε, ξεχνάει τη Λίζα. The End
σταθερο η κινητο θελεις ???
Λίζα στείλε τηλέφωνο μόνο καλές κριτικές γράφω.
Δες π.μ.
Παίδες είστε λάθος και ας μου επιτραπεί να αναφέρω την δική μου περίπτωση. Δεν έχω ανεβάσει κριτική για καμία κοπέλα, ούτε για την Λίζα ούτε για καμία άλλη. Κατά καιρούς έχω σχολιάσει κοπέλες call girls η άλλες που δουλεύουν σε μασάζ είτε θετικά είτε αρνητικά και αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να το διαπιστώσετε από τα post μου. Όταν έχω μια θετική άποψη για κάποια θα το αναφέρω σε κάποιο σχόλιο με τον τρόπο μου και το ίδιο κάνω και στην αντίθετη περίπτωση. Έχω γράψει αρκετά στο νήμα της Λίζας επειδή θεωρώ ότι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και αυτό το λέω χωρίς κάποια σκοπιμότητα. Δεν μπορείς αντικειμενικά και το τονίζω, να βρεις κάτι το αρνητικό να πεις γι' αυτήν και εμένα προσωπικά μου έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει. Το δύσκολο όντως είναι να αποκτήσεις επικοινωνία μαζί της αλλά αυτό ίσως να οφείλετε στο ότι η κοπέλα σαν ανεξάρτητη, να έχει κάποιες αναστολές ή φοβίες μη τυχόν και μπλέξει, οπότε λογικά δύσκολα εμπιστεύεται κάποιον. Επίσης θεωρώ ότι όλοι εδώ από τα γραφόμενά μας αφήνουμε μια εικόνα μας που μπορεί να μην αρέσει στην κοπέλα. Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και στο κάτω κάτω έτσι είναι η ζωή, μας επιλέγουν αλλά και εμείς επιλέγουμε. Καλή συνέχεια σε όλους.THE ABSOLUTE TRUTH. Ύστερα από μόνο 200 σελίδες
Όποιος έχει γράψει αρνητική κριτική για οποιαδήποτε, ξεχνάει τη Λίζα. The End
Συμφωνω 100%! Και εγω δεν εχω συναντησει την Λιζα. Αν με επιλεξει καλως αν οχι παμε παρακατω και δεν υπαρχει λογος για κακοπροαιρετα σχολια ποσο καιρο κανει να στειλει κτλ. Ετσι λειτουργει η κοπελα οποτε το δεχομαστε αλλιως προσπερναμεΠαίδες είστε λάθος και ας μου επιτραπεί να αναφέρω την δική μου περίπτωση. Δεν έχω ανεβάσει κριτική για καμία κοπέλα, ούτε για την Λίζα ούτε για καμία άλλη. Κατά καιρούς έχω σχολιάσει κοπέλες call girls η άλλες που δουλεύουν σε μασάζ είτε θετικά είτε αρνητικά και αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να το διαπιστώσετε από τα post μου. Όταν έχω μια θετική άποψη για κάποια θα το αναφέρω σε κάποιο σχόλιο με τον τρόπο μου και το ίδιο κάνω και στην αντίθετη περίπτωση. Έχω γράψει αρκετά στο νήμα της Λίζας επειδή θεωρώ ότι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και αυτό το λέω χωρίς κάποια σκοπιμότητα. Δεν μπορείς αντικειμενικά και το τονίζω, να βρεις κάτι το αρνητικό να πεις γι' αυτήν και εμένα προσωπικά μου έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει. Το δύσκολο όντως είναι να αποκτήσεις επικοινωνία μαζί της αλλά αυτό ίσως να οφείλετε στο ότι η κοπέλα σαν ανεξάρτητη, να έχει κάποιες αναστολές ή φοβίες μη τυχόν και μπλέξει, οπότε λογικά δύσκολα εμπιστεύεται κάποιον. Επίσης θεωρώ ότι όλοι εδώ από τα γραφόμενά μας αφήνουμε μια εικόνα μας που μπορεί να μην αρέσει στην κοπέλα. Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και στο κάτω κάτω έτσι είναι η ζωή, μας επιλέγουν αλλά και εμείς επιλέγουμε. Καλή συνέχεια σε όλους.
τηλεφωνο μονο με π.μ. παιρνουμε δηλαδη?
2ωρη non stop sex συνάντηση με το μωρό, δυναμίτης
βαλε μωρακι και μια φρεσκια φωτο να σε δουμε .αφου δεν σε πετηχενουμε για να σε δουμε απο κονταΑυγουστιάτικες καλησπερες! ;)