Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Και για να σου φερω αλλο ενα επιχειρημαη μεγαλη ιστορια της λιβερπουλ με τα 18 πρωταθληματα...τα 11 ειναι μεταξυ 73-90..11 πρωταθληματα σε 17 χρονια...ποσα εχει η μαντσεστερ?11 σε 16 χρονια...αρα πολυ απλα τα περι ιστοριας ειναι ανοησιες..μια 2οετια ειχε η λιβερπουλ...μια 20ετια εχει η μαντσεστερ....μονο που η μαντσεστερ θα συνεχεισει...ενω εσεις ειστε ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!

και κατι ακομα..και 11 παραπανω νικες να χω πως δικαιολογειται αυτη η τεραστια φανελα,η μεγαλυτερη ομαδα του νησιου να χει 11 λιγοτερες νικες απο μια μικροτερη ομαδα?ο γαυρος στην ελλαδα εχει λιγοτερες νικες απο παο η αεκ?η μιλαν στην ιταλια απο την ιντερ?

και κατι για τις κουπες...οι σοβαρες κουπες σε συνολο ειναι 36-35.πρωταθληματα-κυπελλα,ευρωπαικα,διηπειρωτικα...η τεραστια διαφορα μας ειναι τα λιγκ καπ που εμεις κατεβαζουμε εφηβικα..χαρισμα σας....τωρα με τ ο18ο πρωταθλημα και το 4 ευρωπαικο να δω τι θα λετε...ζω για τη στιγμη...αλλωστε δεν ενδιαφερει κανεναν στη λιβερπουλ το πρωταθλημα..απλα παρακαλανε τον τορρες να παρουν αυτο και οχι το τσαμπιονςλιγκ...

καληνυχτα πελατακο....τα τραυματα ειναι προφανως πολλα...σε καταλαβαινω!!!!

Επισκέπτης
χαχχαχαχα,το 70% στο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΒΑΣΕΙ στατιστικων .δε ξερω για γιουβε και τορινο...θα συνεχισει ?για να δουμε?εμεις μπορει να μη παρουμε πρωταθλημα ,ομως το τσελσακι ολο και ενισχυτεται...οσο για το τελικο,και εγω ηθελα να βρεθουμε στο τελικο τσ.λινγκ.και μπορω να λεω οτι θα σας μαμουσαμε εκει περα ..ομως με υποθεσεις δε ζουμε.το πηρατε εσεις απεναντι σε μια ομαδα με μικρη ιστορια και  ΤΕΛΟΣ...ΝΑΙ γιατι ο κριστιανο σε ποσα ματς με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΗΤΑΝ τρομερος?οταν εμενε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ 10?Ο ΤΟΡΡΕΣ μια χρονια επαιξε ακομη στη πρεμιερ λινγκ....αλλαξε ομαδα ...ολοι σιτυ ειναι στη πολη...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω παντως ειμαι στην ελλαδα αι υποστηριζω την λαοφιλεστερη ομαδα στον κοσμο....εγω τον ροναλντο τον ειδα περσυ ρε παιδι μου να βαζει ενα μπαλακι...λεμε τωρα...τι θα κανατε στον τελικο?χοχοχοχοχοχο9 νικες 1 ισοπαλια 1 ηττα τα τελευταια 6 χρονια...απο που κι ως που πηγαζει η αισιοδοξια σου αραγε?

το τσελσακι οτι και να κανει θα ναι τσελσακι...οπως εγραψε και ενας απο τους πλεον φανατικους οπαδους της ομαδας σου στην ελλαδα,αν η μαντσεστερ τον δεκεμβρη ειναι εστω και 5 ποντακια πισω απο την κορυφη εχοντας παιξει σε ολα τα εκτος εδρας ντερμπυ αντιο πρωταθλημα...υπομονη..23 σεπτεμβρη..και μπερμπατοφ θα χω...

προς το παρον παω να παω και το ευρωπαικο σουπερ καπ...μετα εχω να παρω και αυτο που δεν εχεις δει ποτε..το διηπειρωτικο...

και μ αρεσει που στα ενα καρο επιχειρηματα που σου παρεθεσα και ξεβρακωνουν τον περιφημο μυθο της λιβερπουλ δεν πηρα απαντηση....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φερεται να ενδιαφερεται εντονα για την αποκτηση του ριερα οπως ειχαμε διαβασει και πριν απο καποιους μηνες.αμφιβαλλω για τη ποιοτητα του παικτη ...δυσκολα παιρνει τη θεση βασικου απο τον καουτ που μαρκαρει και τρεχει συνεχεια ,εστω και αν δεν εχει ταλεντο.η εβερτον δινει πιο πολλα για να τον αποκτησει απο την εσπανιολ,ομως αυτος πιεζει την ομαδα του να αρνηθει και να του δωσει τη μεταγραφη στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΣΙΛΒΑ θελαμε ,ο ριερα μαλλον θα ερθει....γαμιεται η μανυτδ....η παλιοβιομηχανια,που οι παικτες αστερια της θελουν παντα να τη κανουν για αλλη ομαδα...π.χ...κριστιανο,μπεκαμ,κ.α ......μονο και μονο που πιεσανε το κριστιανο να μεινει δειχνει ποσο μικρη ομαδα νιωθουν οτι ειναι χωρις αυτον....

δλδ αν ερχοταν ο τορρες η ο τζεραρντ με 5 χροναι συμβολαιο μολις ανανεωμενο και σου λεγαν θελω να φυγω η λιβερπουλ θα τους πουλαγε?πλακα κανεις ετσι?εδω με το ζορι πουλησατε τον κραουτς μετα απο 1μισι χρονο απραξια...ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ...ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ..στο κατω κατω αλλωστε ειχε τη μαγκια ο φεργκιουσον να παρει τον ροναλντο και αν τον εξελιξει σε αυτο που ειναι οταν ο προπονηταρας που χεις δεν τον ηθελε....δικαιωμα τησ αντσεστερ λοιπον να διαφυλαξει το προιον της..

ξερω θα θελες πολυ να φυγει...οπως και ο ροονευ,ο γκιγκς,ο τεβεζ...ποσοι ακομα εχουν αλωσει το γηπεδακι σας?να φυγουν ολι?να κατεβασουμε εφηβικα?παλι τιτλο δεν παιρνεις παντως...μαλλον λονδινο θα παει!!!!χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο

Επισκέπτης
εγω παντως ειμαι στην ελλαδα αι υποστηριζω την λαοφιλεστερη ομαδα στον κοσμο....εγω τον ροναλντο τον ειδα περσυ ρε παιδι μου να βαζει ενα μπαλακι...λεμε τωρα...τι θα κανατε στον τελικο?χοχοχοχοχοχο9 νικες 1 ισοπαλια 1 ηττα τα τελευταια 6 χρονια...απο που κι ως που πηγαζει η αισιοδοξια σου αραγε?

το τσελσακι οτι και να κανει θα ναι τσελσακι...οπως εγραψε και ενας απο τους πλεον φανατικους οπαδους της ομαδας σου στην ελλαδα,αν η μαντσεστερ τον δεκεμβρη ειναι εστω και 5 ποντακια πισω απο την κορυφη εχοντας παιξει σε ολα τα εκτος εδρας ντερμπυ αντιο πρωταθλημα...υπομονη..23 σεπτεμβρη..και μπερμπατοφ θα χω...

προς το παρον παω να παω και το ευρωπαικο σουπερ καπ...μετα εχω να παρω και αυτο που δεν εχεις δει ποτε..το διηπειρωτικο...

και μ αρεσει που στα ενα καρο επιχειρηματα που σου παρεθεσα και ξεβρακωνουν τον περιφημο μυθο της λιβερπουλ δεν πηρα απαντηση....
εχεις επισης να παρεις και αλλα 2 τσαμπιονς λιγκ για να φτασεις τη λιβερπουλ  :grin: :grin: :grin: :grin:!!ειναι τυχαιο οτι τα τελευταια χρονια που η μαντσεστερ παιρνει πρωταθλημα η εθνικη αγγλιας ειναι για τα μπαζα??  :rolleyes: :rolleyes:!!ειναι επισης τυχαιο που στην βικιπαιδεια η λιβερπουλ αναγραφεται ως η πιο επιτυχημενη ομαδα της αγγλιας?

Επισκέπτης
πρωτον η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ και ο μυθος της ΔΕ ξεβρακωνεται οπως γραφεις.τυγχανει τα 16-17 χρονια να ειστε η κυριαρχη δυναμη ,ομως,το οτι εχετε λιγοτερους οπαδους και απο τη σιτυ δε μου το σχολιασες?σε πληρωνουν απο αγγλια μηπως για να προμοταρεις την ομαδα των χορηγων και διαφημισεων.εγω το παραδεχομαι οτι η ομαδα μου δεν εχει παικτες ,δεν εχει λεφτα για να τους παρει.οπως και εχω παραδεχτει ποσα αλλα αληθινα γεγονοτα.οσο για το τελικο,ισως για σενα που εχεις μαντικες ικανοτητες να ηταν σιγουρη η νικη της μανυτδ.και εμεις οι 2 μπορει να ειχαμε φτερα και να ημαστε πουλια ,ομως ειμαστε ανθρωποι και δεν εχουμε.εγω πιστευω,οτι θα σας κερδιζαμε και θα το βουλωνατε για παντα....αν θεωρεις το μπερμπατοφ παικταρα ,τι να πω...αλλοι τον συγκρινουν και με ιμπραιμοβιτς ... :2funny:,δεν απαντησες εσυ στα δικα μου επιχειρηματα...για το λιγο κοσμο σας στο μαντσεστερ,ουτε για την ομαδα-βιομηχανια σας ,ουτε για το κριστιανο που τον απειλουσε η διοικηση και τον παρακαλουσαν ολοι να μη φυγει...εγω παραδεχτηκα την ανωτεροτητα της ομαδουλα σου τα τελευταια 16-17 χρονια. (παλι ομαδουλα ειναι) που δε ξερω πως εχει τοση τυχη(ισως τα πνευματα των παικτων που σκοτωθηκαν τοτε να σας γλιτωνουν καθε φορα).ΟΣΟ ΓΙΑ το ΤΟΡΡΕΣ ΚΑΙ το ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΔΕΝ ειπαν ποτε οτι θα φυγουν για να πανε σε αλλη ομαδα...LIVERPOOL γινε παλληκαρι ,για να γουστΡΕΙς ΚΑΙ λιγο ...μανυτδ υποστηριζουν μονο οσοι αντιπαθουν τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και μονο για αυτο...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Καλα πραγματικα εισαι καμμενος κι εχεις τεραστιο κομπλεξ...δεν εχεις απαντησειουτε σε ενα ξεβρακωμα της ομαδουλας που σου εχω κανει....η ομαδα μου λες οτι ειναι 16-17 χρονια που υπαρχει..σου ειπα λοιπον κι εγω οτι το μεγαλειο της δικιας σου ομαδα συνοψιζεται μεταξυ 1973-1990 που πηρες 11 απο τα 18 πρω ταθληματα και απο τοτε εχεις βγει απο 10ος εως 3ος..αυτη ειναι ημεγαλη ομαδα?

για τον κοσμο παλικαρτι μου σου ειπα οτι δεν με νοιαζει τι γινεται στο χωριο του μαντσστερ...στο τορινο αποδεδειγμενα οι περισσοτεροι ειναι με την τορινο που ανεβοκατεβαινει τις κατηγοριες...η  μαντσεστερ ειναι η λαοφιλεστερη ομαδα στον κοσμο...αν δεν σου λεει κατι αυτο που επισης εχει αποδειχτει....οσο για τις διαφημισεις ολες οι ομαδες κανουν ιαφημισεις..μερος του συγχρονου ποδοσφαιρου ειναι αυτο..μηπως δεν εχεις διαφημιση στη φανελα?μηπως δεν εχεις διαφημισεις στο γηπεδο?ε?

τον κριστιανο καλα κανανε αι τον απειλουσαν..τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο
?ο παικτης υπεγραψε καινουριο 5ετες συμβολαιο περσι το μαρτη...αμα ηθελε να φυγει ποιος ο λογος να υπογραψει?τηνυπογραφη μας και το πουλι μας παντα προσεχουμε που τα βαζουμε....δεν σου πα οτι εχει γινει να φερουν προσφορα και να τους απειλειται..σου λεω οτι αμα γινει εσυ θα πειθς να φυγουντα παιδια ετσι?εδω παντως η διοικηση σας δεν πουλαγε τον παγκιτη κραουτς πριν περασει ενα μιση χρονο απραξιας...κοιτ αλιγο καλυτεα τα πσοτ μου κι εχεις ακομα πολλα ερωτηματα να απαντησεις που μαλλον δεν μπορεις...

οσο για τον απο πανω δεν εχω να παρω 2 τσαμπιονς λιγκ για να φτασω τη λιβερπουλ..τσαμπιονς λιογ με τη σημερινη ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΟΡΦΗ εχω 2 κι εχει 1...η λιβερπουλ εχει 4 ευρωπαικα πρωταθληματα μεαντιπαλους ομαδες απο ρουμανια,βουλγαρια και λοιπες υπερδυναμεις..

οσο για την εθνικη αγγλιας πεταξες και την κοτσανα του αιωνα...η μαντσεστερ φταιει που η εθνικη αγγλιας παει χαλαι οταν η ομαδα σου εχει 2 αγγλους διεθνεις?οταν η τσελσι εχει 2 αγλλους διεθνεις?οταν η αρσελα δενεχει κανεναν?τουλαχιστον εμεις τροφοδοτουμε και την εθνικη  με κανενα παικτη απο τα φυτωρια κιολας χρονια τωρα..σκοουλς-μπεκαμ και μετα ροονευ,νεβιλ,σμιθ,χαργριβς,μπραουν,φερντινατ...

οταν δωσετεπαικτες στηνε θνικη αγγλιας μιληστε..επειδη ομως δεν εχω καμια εκτιμηση στον αγγλο ποδοσφαιριστη αυτο το κατορθωμα οτι ειμαι η μοναδικη ομαδα στην πρεμιερ απο τις μεγαλες που εχει μεγαλο αριθμο βρετανων ποδοσφαιριστων και παλι σαρωνω τους υπολοιπους πολυεθνικουε ειναι ακομα μεγαλυτερο?

ΓΚΕΓΚΕ?

Επισκέπτης
ελεοοοοοοοςςςςςςςςςςςς ρε ,το κομπλεξ κατωτεροτητας των οπαδων της ομαδουλα σου δε εχει ορια.τι ξεβρακωματα και πιπες αλα κρεμ μου λες?ειπα οτι ειστε καλυτερη ομαδα τα τελευταια 16-17 χρονια...οπως και να εχει ,και 10 πρωταθληματα να μας περασετε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ θα ειναι η πιο θρυλικη αγγλικη ομαδα.μαντσεστερ τωρα...χαχαχα ,πουτανα ομαδα χωρις λαο,που οι οπαδοι της ζουν για να μας περασουν σε τροπαια...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εχει 5...εσεις ακομη τα 3 μας εχετε...οσο για 2 εσεις ,1 εμεις ,σωστα το λες ,ομως ,οσο εσεις θα μας ισοφαριζετε στα πρωταθληματα και θα μας προσπερνατε ,εμεις θα σας ξεπερνουμε στον αριθμο των τσ λινγκ.τυχη εχετε ,οσο ακομη προπονητης σας ειναι ο σερ αλεξ,που ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων..ΜΕΤΑ ,παειιιι,,,,,,για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,ΛΙΓΑ ξερεις ,,,και γενικα λιγα οσον αφορα το αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο...ασχολουμαι 17-18 χρονια και θα σε συμβουλευα να αρχισεις να συζητας για χαντμπολ...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΔΕΑ ,ΘΡΥΛΟς,,,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ,ΔΙΑΙΤΗΣΙΕς ,ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕς,ΚΤΛ.ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ μαντσεστερακηδες ,αλλα ποτε δεν λεγανε κατι τετοια οπως εσυ ποτο84,μου φαινεται πολλες μπιρες και ποτα πινεις πριν ερθεις να γραψεις ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βρε κομπλεξικε εξηγησε μου απο που κι ως που η λιβερπουλ ειναι τοσο ιστορικη ομαδα ενω η μαντσεστερ ομαδουλα οταν σου βγαλα απο τα σαιτ της κολοομαδας σου(αφου θες να βριζουμε,με τοσο κομπλεξ που χεις)οτι τα 11 πρωταθληματα σου και τα 3 ευρωπαικα σου ηταν μεσα σε 17 χρονια...αυτη ειναι ε ρε ολη η ιστορια της λιβερπουλ...πριν και πολυ περισσοτεορ εμτα ειναι μια ΜΕΤΡΙΑ ομαδα...οσο για τα ευρωπαικα σου ξαναλεω οτι προτιμαω να παλευω ολες τις διοργανωσεις στα ισια να κανω τρεμπλ που το μεγαθηριο που υποστηριζεις δνε εχει δει και οχι να παλευω να βγω τεταρτος και να κατεβαζω τα εφηβικα στο πρωταθλημα για να παρω το ευρωπαικο...γκε γκε?οσο για κολοφαρδια..να μιλαει ακι η λιβερπουλ για τετοια?δεν ηταν καθολου κολοφαρδη στον τελικο της πολης..οχι καλε..απλα ο σεφτσενκο ξανικα απο το μισομετρο δεν μπορουσε να βαλει τηνμπαλα μεσα...

οσο για το παραμυθι του λαου σου ξαναλεω κομπλεξικο λιβερπουλιαν οτι η μαντσεστε ρειναι η λαοφιλεστερη ομαδα στον πλανητη και η ομαδα με τον μεγαλυτερο μεσο ορο εισητηριων και μεγαλυτερη αναμονη για εκδοση εισητηριων στην αγγλια...

το κομπλεξ που χεις κανει κακο...αλλα σε κατλααβινω..αφου ασχολεισα 18 χροναι εχεις βαρεθει να εχεις σπερματα δεξια και αριστερα απο τιν φεργκιουσον!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν πινω τπτ..απλα εχω μαθεινα μαι ρεαλιστης και να ζω με την πραγματικοτητα και οχι με τις ανανησεις επιτυχιων που μου εχουν διηγηθει...παρε χαμπαρι οτι υποστηριζειςμια μικρη ομαδα που δεν εχει παρει πρωαθλημα στη συγχρονη ιστορια του αγλλικου ποδοσφαιρου..

οταν λοιπον κομπλεξακι απαντησεις σε καποιο απο τα δεκαδες επιχειρηματα που σου χω αναφερει και σταματησεις την ιδια τσιχλα που γραφεις σε καθε απαντηση περι διαητσιας-κολοφαρδιασ-βιομηχανιασ και διαφορες αλλες μαλακιες που εχεις στο μυαλο σου απο το κοπλεξ κατωτεροτητας που σε σενα εχουμε δημιουργησει ελα να μιλησουμε...

κομπλεξ κατωτεροτητας ξερεις ειανι δυσκολο να χει καποιος που εχει δει τη αγαπημενη του ομαδα να σηκωνει 11 πρωταθληματα 7 κυπελλα 2 ευρωπαικα 1 κυπελλουχων 1 διηπειρωτικο και την συγκεκριμενη αντιπαλο εχει δει την ομαδα του να χανει σε 20 χροναι μονο για μια διετια...

γκε γκε κομπλα?

Επισκέπτης
παπαρια ειναι η δικια σου ομαδουλα....κομπλεξικος ειναι αυτος που ειναι κολλημενος ρε καθυστερημενο....εσυ εισαι κολλημενος ,οχι εγω.και τραβα αλλου να γραψεις τις πιπες σου ,γαμω την ομαδουλα σου και ολους τους οπαδους της .εχω απαντησει σε ολα τα βλακωδη επιχειρηματα που εγραψες ...και τραβα για αποτοξινωση μαλακισμενακι,γιατι βαρεθηκα να διαβαζω τη καθε μαλακια σου ...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μικρη ομαδα???χαχχαχαψχαχαχα.τραβα να το πεις πουθενα εξω αυτο να σε αρχισουν στις φαπες ...η ομαδα σας εχει 17 χρονια που ξεκινησε να παιρνει πρωταθληματα,ειναι η καλυτερη απο τοτε εως τωρα ,το παραδεχτηκα...ομως ,το κομπλεξ σου και η μαστουρα που σε κατεχει σε εμποδιζει να διαβαζεις αυτα που γραφω .τραβα να ανοιξεις κανα θρεντ για την ομαδουλα σου και ασε τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ησυχη....σπανε τα δοκαρια της μανυτδ σε καθε τελικο που παει ,οποτε παει και εσυ λεςςςςς...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βρε ηλιθιε κομπλα σε τι απαντησες?εχω βαρεθει αν σε ρωταω γιατι η λιβερπουλ ειναι τεραστια ομαδα που τα 11 πρωταθληματα τα πηρε σε 17 χρονια και μετα σε μια 20ετια ειναι μεχρι 3η και η μαντσεστερ μικρη ομαδα?γιατι η τεραστια φανελα της λιβερπουλ ξεφτυλιζεται συνεχεια απο τηνομαδουλα της μαντσεστερ?γιατι η μαντσεστερ ειναι μικρη ομαδα που κρατησε με τ οζορι εναν παικτη που χυσοπληρωσε ενω η λιβερπουλ μεγαλη ομαδα που κραταγε 1μιση χρονο με το ζορι εναν παικτη που δεν επαιζε...γιατι στο τορινο το 70% ειναι τορινο και ολχι γιουβεντους?ειναι μιικροτερη ομαδα η γιουβε?

στον τελικοτ ης πολης ποσες ευκαιριες εκανε η λιβερπουλ και ποσες η μιλαν?ποσες?

ασε ρε κομπελξακι..οταν δεις πρωταθλημα ειπαμε ελα να μιλησπουμε....απο τις πολλες πιπες που χεις κανει στην μαντσεστερ λες και την μια πιπα πισω απο την αλλη...

και θα μπαινω να γραφω οπου θελω..οτι το σαιτ μιλαει για μπουρδελα και αγοραιο ερωτα δεν σημαινει οτι θα ακουμε για το καθε μπουρδελακι οπως η ομαδουλα σου αμετοχοι ην καθε μαλακια που θα πετατε!!!!

you wiil never walk alone..take with you forlan-ruud-giggs-oshea-tevez-brown-ronaldo-nani-ferdinand-vidic...

oloi aftoi exoun karfothei bathia mesa sou...

esi ti exeis na deikseis?enan danny murphy!!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κριμα απο το θεο εισαι και ριανος οπως κι εγω...δλδ για πες μου ρε παλικαρι εμεις στο μπασκετ πηραμε ενα καρο τιτλους μεσα σε μια 7ετια και ειμαστε 2οι σε πρωταθληματα και κυπελλα?μπορουμε να συγκριθουμε με τον ολυμπαικο πλεον?κατι αναλογο γινεται στην αγγλια αλλα δεν τ οκαταλαβαινεις η δεν θες να το καταλαβεις

Επισκέπτης
ενω εσυ τα ειπες ολα αντικειμενικα???η ομαδα σου εχει 20 περισσοτερες νικες(εχει 10)που εγιναν τα τελευταια χρονακια,οταν η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΜΕΝΕ με 10 παικτες ...τι και αν μας κερδιζετε τα τελευταια χρονακια...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι Η ΟΜΑΔΑ...ΓΙΑ ΕΜΑς ΤΟΥς πολλουςςςςς οπαδους της στο κοσμο....και η μαντσεστερ ,ως λαοφιλεστερη ομαδα στο κοσμο...ιδιως στη κορεα και στη κινα εχει οπαδους που ξερουν μονο το μπεκαμ ,αντε και το κριστιανο,εστω και αν δε ξερουν ΟΠΩς ΕΣΥ πολλα στοιχειωδη για  το ποδοσφαιρο...αντε ας το κλεισουμε εδω,γιατι,ειναι θρεντ της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,δημιουργηθηκε απο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ δε θελω να αναφερομαι σε μη προσφατα γεγονοτα .πριν ερθεις εσυ ,ποτε δεν εγραφα για ιστορια και τετοια.με νοιαζει το παρον....και στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ που μας κερδιζει η μανυτδ....με νοιαζει μονο τι κανει η ομαδα μου...και οχι αλλες ομαδουλες...επειδη το σαιτ σχετιζεται με μπουρδελα και πιπες ,αφηνουνε και λεεν ο καθενας τις πιπες του...τι να κανουμε...LIVERPOOL FC ,SINCE 1892,YOU WILL NEVER WALK ALONE...αρειανος ???αντε ρε ...και ο εντγκαρ εδω αρειανος ειναι φανατικος...χαχα,δε μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αρειανος και απο πειραια...καμια σχεση με θεσαλονικη...καθαρα λοω μπασκετ...

αμα σε νοιαζει το παρον παντως πραγματικα δεν μπορω να ακταλαβω πως συγκρινεις την μετριοτητα που ανηκει η ομαδα σου αυτη τη στιγμη με το μεγαλειο της μαντσεστερ...

οσοσ για κοσμο...ασε μην το συζητησουμε καλυτερα...σου πα εχουμε το μεγαλυτερο μεσο ορο εισητηριων και την μεγαλυτερη αναμονη για ενα εισητηριο σε ολο το νησι...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επισς λες και ψεμματακια..γιατι στο ανφιλντ περσι σε κερδισα 11-11..προπερσι σε κερδισα εν επαιζα εγω εμ 10 ενω και τη διετια που εκανες εσυ τις νικες με τον μερι επαιζα εγω σε 3 ματς εμ δεκα...επισης με δεκα σε κερδισα και τη χρονια που εφυγε η μπαλα απο τον ντουντεκ και αναστησατε τον φορλαν...

για τα χαλαι της ομαδας σο και την ηττοπαθεια που την διακρινει αποδεδειγμενα με την μαντσεστερ δεν φταιει η διαιτησια...αλλωστε εχανες ηδη 1-0 μπερσυ οταν εμεινες με 10..και απο γκολ ποιανου?του χειροτερου παικτη που χει περασει εδω και χρονια απο την ομαδα μου...του μπραουν..αυτο και μονο θα μ εβαζε σεσκεψεις...

Επισκέπτης
αρειανος και απο πειραια...καμια σχεση με θεσαλονικη...καθαρα λοω μπασκετ...

αμα σε νοιαζει το παρον παντως πραγματικα δεν μπορω να ακταλαβω πως συγκρινεις την μετριοτητα που ανηκει η ομαδα σου αυτη τη στιγμη με το μεγαλειο της μαντσεστερ...

οσοσ για κοσμο...ασε μην το συζητησουμε καλυτερα...σου πα εχουμε το μεγαλυτερο μεσο ορο εισητηριων και την μεγαλυτερη αναμονη για ενα εισητηριο σε ολο το νησι...
ΑΡΗΣ υπερανω ολων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
αρειανος γενικα η μονο στο μπασκετ?οσον αφορα τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,μετρια δεν ειναι,απλα ειναι 1 επιπεδο κατω απο μανυτδ,δεν ειπα εγω οτι ειμαστε ομαδαρα.αν διαβαζες αλλα ποστ μου σε αυτο το θρεντ ,θα εβλεπες οτι με ποναει που η ομαδα μου δε παιρνει παικτες για να γινει ομαδαρα...και ειπα οτι εχει λιγους τοπ ποιοτητας παικτες.ΤΖΕΡΑΡΝΤ ,ΤΟΡΡΕς ΑΣΤΕΡΙΑ,ΜΑΣΕΡΑΝΟ,ΣΚΡΤΕΛ,ΑΛΟΝΣΟ,ΜΠΑΜΠΕΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕς,ΟΛΟΙ οι αλλοι συνεχεια γραφω οτι ειναι μετριοι και πως με αυτους ειναι απιθανο να παρει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρωταθλημα(εννοω μπεναγιουν,βορονιν,καουτ,ντοσενα,αρμπελοα και κραουτς που ευτυχως εφυγε)...ΤΟ ΟΤΙ γουσταρω τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΔΕ ΜΕ κανει να τα βλεπω μη αντικειμενικα.παραδεχτηκα ...την ανωτεροτητα της μανυτδ,ομως την αντιπαθω εντελως οπως εσυ τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ...δε θυμαμαι τις φορες που εμεινε η μαντσεστερ με 10..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οι νικες της με μεγαλα σκορ,3-0,4-0,ηταν με τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ απο νωρις με 10...πλακωσε και ο χουλιγκαν ...

Επισκέπτης
αρειανος γενικα η μονο στο μπασκετ?οσον αφορα τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,μετρια δεν ειναι,απλα ειναι 1 επιπεδο κατω απο μανυτδ,δεν ειπα εγω οτι ειμαστε ομαδαρα.αν διαβαζες αλλα ποστ μου σε αυτο το θρεντ ,θα εβλεπες οτι με ποναει που η ομαδα μου δε παιρνει παικτες για να γινει ομαδαρα...και ειπα οτι εχει λιγους τοπ ποιοτητας παικτες.ΤΖΕΡΑΡΝΤ ,ΤΟΡΡΕς ΑΣΤΕΡΙΑ,ΜΑΣΕΡΑΝΟ,ΣΚΡΤΕΛ,ΑΛΟΝΣΟ,ΜΠΑΜΠΕΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕς,ΟΛΟΙ οι αλλοι συνεχεια γραφω οτι ειναι μετριοι και πως με αυτους ειναι απιθανο να παρει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρωταθλημα(εννοω μπεναγιουν,βορονιν,καουτ,ντοσενα,αρμπελοα και κραουτς που ευτυχως εφυγε)...ΤΟ ΟΤΙ γουσταρω τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΔΕ ΜΕ κανει να τα βλεπω μη αντικειμενικα.παραδεχτηκα ...την ανωτεροτητα της μανυτδ,ομως την αντιπαθω εντελως οπως εσυ τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ...δε θυμαμαι τις φορες που εμεινε η μαντσεστερ με 10..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οι νικες της με μεγαλα σκορ,3-0,4-0,ηταν με τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ απο νωρις με 10...πλακωσε και ο χουλιγκαν ...
χουλιγκαν?ποιος? :think:

Επισκέπτης
ελα τωρα που δε καταλαβες...εισαι ο πιο μεγαλος οπαδος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...κατι που μου επιτρεπει να σε λεω χουλιγκαν...του ΑΡΗ ...ΚΑΙ εγω ειμαι ,μεσα στο γηπεδο ομως...και σε βιντεακια που βριζουν τον ΑΡΗ στο youtube...ας μη μιλαμε αλλο για ΑΡΗ....ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΕΧΕΙ ολοκληρο θρεντ...μεγαλο κιολας ...εδω ειναι μονο ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ οπαδους της ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom