Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επειδη εισαι εσυ λιβερπουλ βλεπεις οτι ο τζεραρντ ειναι κορυφαιος..ειναι ενας πολυ καλος παικτης...αυτο..τπτ αλλο...ο κιν ηταν προσωπικοτητα..αυτο χρειαζεται να χει ενας αρχηγος...στο 2-3 που λες δεν ειχε κανει τπτ σε εκεινον ο ρεντοντο..αντιθετα τη χροναι του τρεμπλ ειχε παρει στην πλατη τηνμαντσεστερ και την πηγαινε..

καλα ειναι ντροπη αυτα που γραφεις για τον γκιγκς..προκειται για εναν απο τους μεγαλυθτερους και πιο ταλαντουχους παικτες που ε βγαλε ποτε η μεγαλη βρετανια απλα ετυχε να ναι ουαλος και δεν καταξιωθηκε ποτε και μεσα απο την εθνικη...τι να συγκρινεις απο εναν παικτη που χει παθει υπερκουπωση με εναν καλο παικτη που ζει και φαινεται σε μια μετρια ομαδα?

ναι μωρε..μια αδικη αποβολη στο ματερατσι που αφησε την ιντερ με 10 για 80 λεπτα,μια αδικη αποβολη στον μπουρντισο εκει που η λιβερπουλ δεν περναγε τη σεντρα,ενα πετσινο πεναλτυ που δοθηκε με την αρσεναλ,ενα πεναλτυ που δεν δοθηκε στην αρσεναλ στο πρωτο ματς....4 ματς ευνοια..ετσι εφτασες στους 4...

ευνοηθηκα στην πρεμιερ?ναι..που κερδισα την αρσεναλ 2-1 και το γκολ που φαγα ηταν απο χερι...που εγινε ντερμπυ το πρωταθλημα επειδη ενας εποπτης ειδε χερι σε μαι σεντρα που ακομα δεν εχουμε δει καν ριπλει...που πηγαμε στην μπλακμπερν και βαλαμε 2 γκολ και τα ακυρωσαν...η μηπως να πουμε για φετος ηδη που στην πορτσμουθ κερδισαμε 0-1 και μας καυρωσαν ενα πεντακαθαρο γκολ και δεν μας εδωσαν ενα πεναλτυ...

απο το κομπλεξ πραγματικα δεν βλεπεις μπροστα σου...

ελεοςςςςςςςςςςςς

Επισκέπτης
εγραψα ενα μεγαλο μηνυμα ,αλλα το σαιτ 'επεσε'.βαριεμαι να το ξαναγραφω...συνοψιζοντας..μιας και ακρη δε βγαζουμε..αφου εισαι μαντσεστερακιας οσο δε παει και καλα κανεις..ανοιξε ενα θρεντ με την μανυτδ,και ασε τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΓΙΑΤΙ,εισαι ιδιαιτερα εμπαθης με αυτη.και εγω τα παιρνω...δε θελω να μαλωνουμε..οι φλωροι του νετ μαλωνουν εδω...εγω ΠΟΤΕ δε θα μπω να βρισω την ομαδα σου.εσυ εγραψες τα μισα σου ποστ εδω.ειναι λογικο?πολλοι αλλοι γραφουν τα μισα τους ποστ για πραματα που δε γουσταρουν μια?

Επισκέπτης
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κανεις ενα λαθος εδω..παα πολα ποστ εδω παροτι ειναι θεμα της λιβερπουλ ασχολουνται και βριζουν την ομαδα μου,οπως κι εσυ ενω τα αλλα μισα γραφουν ανακριβειες...εχωκαθε δικαιωμα λοιπον να μπαινω να γραφω και να σου δειχνω ποσο λαθος εισαι..απλα απο το κολλημα σου κι απο τις πικρες που σου χει δωσει η μαντσεστερ δεν το καταλαβαινεις

Επισκέπτης
τι ποσο λαθως ειμαι ρε παλληκαρι???μας δουλευεις?ξερω πολλα σε οτι αφορα τη μπαλα και παραδεχομαι αληθειες...εγω εβρισα την ομαδα σου οταν βριζουν τη δικια μου....πιο παλια ειχε γινει...θα μας αλλαξεις ομαδα εσυ???η θα μας κανεις να ντραπουμε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥλ???ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει αυτο...τι και αν η μανυτδ ειναι σε ακμη τωρα?ειναι επιχειρηση καθαρα και θα επελθει η παρακμη...δεν εχει κοσμο...οι ιδιοι οι παικτες της ,οπως ο φερντιναντ ηταν οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και παντα για αυτο σκυλιαζει οταν παιζει με αυτη...πως γινεται λοιπον να μην ειμαι περηφανος οταν βλεπω την ομαδα μου οταν αστερια παικτες της μανυτδ ηταν ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΙΟΙ μικροι...η αγωνιστικη κατασταση κρινεται αυστηρα και ο ιδιος εγω βριζω τους παικτες που εχει η ομαδα εδω στο θρεντ...πικρες μου εχει δωσει αλλα και γκαβλες που η μανυτδ δε δινει...γιατι πολυ απλα ειναι μια ομαδα-επιχειρηση ,οχι ποδοσφαιρικο σωματειο.συνεπως δεν εισαι εσυ το ΑΤΟΜΟ ,που θα μας μαθει μπαλα η την ιστορια των 2 ομαδων...ΦΙΛΙΚΑ  σου γραφω ,το να λες οτι γραφεις για να δειχνεις οτι ειμαστε εμεις λαθως και εσυ ο σωστος ειναι δειγμα εγωιστη και τυφλωμενου οπαδου

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ρε σεις,και δω αρπαζόμαστε?Α,ρε Ελλαδάρα!!!
Χαλαρώστε ρε παιδιά!
Μου φαίνεται θα ανοίξω thread για καμιά Ελβετική διαμάχη,ή τίποτα τέτοιο

Chief Chips

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φετος που εφυγε ο χλεμπ και ο φλαμινι,που ηταν μαζι με φαμπρεγκας και τους 2 κεντρους αμυντικους της ,οι καλυτεροι παικτες ,δυσκολα θα τη βγαλει φετος...ο μπενζεμα πραγματι ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης,πολυ καλυτερη τεχνικη απο μπερματοφ,καλυτερο σουτ με το βουλγαρο να υπερτερει στις καλες τοποθετησεις ...πραγματι το δεξι ακρο της αμυνας ειναι το αδυναμο σημειο της μανυτδ,ομως εκει αν χρειαστει παιζει και ο χαργκριβς που ειναι ανασταλτικα πολυ καλος...νομιζω,μπραουν,νεβιλ και οσει δε κανουν ...για μπαλα τα παλλικαρια,οπως δε κανουν κατι πατσαβουρια,τυπου ντεγκεν και αρμπελοα...εμενα ενα δεξι μπακ που μου αρεσει και ελεγαν οτι θα τον παρει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι ο ραφινια...ξερει μπαλα το παιδι ,οπως και να το κανουμε...ενας αλλος προπονητης εκτος απο τον φεργκιουσον πολυ πολυ δυσκολα θα εκανε πρωταθλητρια ευρωπης και αγγλιας με κεντρο,τον καρικ,σκουλς(34),χαργκριβς,ειδικα οταν οι αντιπαλοι σου εχουν ,λαμπαρντ,μακελελε(36 ,αλλα σκυλι),μπαλακ(που τρεχει πολλα km απο τοτε που πηγε αγγλια),φλαμινι,φαμπρεγκας οι αλλοι ,τζεραρντ,μασερανο η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.ειναι εξαιρετικος προπονητης...the best ...οπςς ξεχασα τον αντερσον,που για μενα ειναι ο καλυτερος της μεσαιας σας γραμμης...και στο ματς με τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ περσυ ηταν τρομερος...η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,βαζιζεται στα ακρα ,κυριως,για να βαλει γκολ,εβρα,κριστιανο,νανι,γκιγκς(34 και αυτος),που εχουν το ταλεντο και οπως και να το κανουμε ,τετοιοι παικτες λειπουν απο τσελση(ρομπινιο θα παρει ισως θεση ακραιου επιθετικου χαφ),αρσεναλ(μονο βαν περσυ,ο ροζιτσκυ ζει?)και ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(ΜΠΑΜΠΕΛ ,αλλα κουραζεται γρηγορα)...πιστευω οτι αυτο ειναι το κλειδι της μαντσεστερ...το δεσιμο στο κεντρο που κανει ο σερ αλεξ,οι ταλαντουχοι ακραιοι που ακολουθουν τις οδηγιες του,και το πολυ καλο αμυντικο της διδυμο...

μια χαρά είναι το δεξιά μπακ της man utd
απλά κρίνεις με την λογική του έλληνα ''φιλάθλου''
αν κάποιος δεν ονομάζεται browninho αντί μπράουν τότε είναι άχρηστος
ο νέβιλ είναι ίσως το καλύτερο δεξί μπακ στην ιστορία της man utd,ο καλύτερος εγγλέζος δεξιός μπακ τα τελευταία 15 χρόνια
επειδή είχε τραυματισμούς τελευταία δεν θα είναι ο παίκτης που ήταν
έχει καλο διάβασμα του παιχνιδιού,εξαιρετικός αμυντικά,καλή συννενόηση με τη δεξιά πτέρυγα,εξαιρετικές σέντρες και ηγέτης και πάνω από όλα αποτελεσματικός
απλά επειδή δεν έχει εξωτικό όνομα και δεν είναι zoggler και ήταν λίγο μέτριος όταν ήταν πιο νεαρός τον βγάλαν άχρηστο οι έλληνες ''ειδικοί''
δεν παίζει τόσα παιχνίδια βασικός στην αγγλία και στην united αν είσαι μέτριος
ο μπράουν δεν είναι και κανένας παγκόσμιας κλάσσης,πάντως είναι σίγουρα καλύτερος από αρμπελοα,αλλά είναι πάρα πολύ καλός για μπακαπ και rotation.καλός παίκτης που προσφέρει.πολύ καλός για αλλαγή.έχουμε και τον έβανς,από τους καλύτερους νεαρούς cb στον κόσμο.ο οσέι μέτριος παίκτης αλλά πάλι δεν είναι και κανένας βασικό,προσφέρει επειδή παίζει σε πολλές θέσεις,είναι 4η επιλογή δεξιός μπακ,τρίτη επιλογή αριστερός μπακ,τέταρτη επιλογή cb,έκτη επιλογή για μέσος,για να μην πω και έβδομη,καθώς ο ποσσεμπόν,ο νεαρός βραζιλιάνος έχει αξαιρετικό μέλλον.ο οσέι ομώς ήταν φοβερός την σεζόν 02-03,φαινόνταν πως θα γίνει παικταράς,τωρά πως κατέληξε έτσι μέτριος δεν ξέρω.μην ξεχνάς και τον φοβερό πιτσιρικά ράφαελ ντα σίλβα(έχουμε και το δίδυμο αδελφό του φάμπιο που λένε είναι καλύτερος)έχει τρομερότατο μέλλον για αυτό είμαστε εντάξει με τα δεξιά μπακ μας.παίζει και ο χαργρκριβς εκεί.

δεν λίγο τον ράφαελ,φοβερός με την juventus

καλά έχουμε αδύνατο κέντρο;;;τι μας λες;;;αν και παραδέχομε ότι η τσέλσι έχει καλύτερο(δεν εχει wingers ομώς)και η liverpool έχει δυνατό(gerrard,macherano,alonso,lucas είναι αρκετά δυνατό)έχουμε άντερσον(ίσως ο καλύτερος νεαρός μέσος του κόσμου,είχε στην τζέμπη του τον φάμπρεγκας και τον τζέρραρντ),σκόουλς(θρύλος της united,παρά τα χρόνια του είναι ακόμα εξαιρετικός παίκτης,δεν βάζει όσα γκολ έβαζε παλιά αλλά είναι φοβερός πασαδόρος,έχει φοβερό vision,διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι),κάρικ(δεν φημίζεται για τα τάκλιν του όπως λες.είναι deep lying midfielder όπως τον αλόνσο,φοβερό διάβασμα του παιχνιδιού,εξαιρετικές πάσσες και μακρινές μπαλιές,σου λέω βγάζει φοβερές μπαλιές,ξέρει να κρατά και μπάλα)χάργκριβς(εξαιρετικός αμυντικός μέσος ίοως όσο καλός όσο ο μασεράνο,είναι και πιο box to box),fletcher(καλός για πέμπτη επιλογή,πάντα παίζει καλά εναντίον μεγάλων ομάδων(άρσεναλ,ρόμα,τσέλσι....)καλό μπακαπ για πέμπτη επιλογή).να μην πω και για τον ποσσεμπόν.ο μπερμπάτοβ είναι τρομερός παίκτης και γιατί όχι να μην είναι καλός όπως τον ιμπραίμοβιτς.σίγουρα είναι καλύτερος από χούντελααρ(και ο μπερμάτοβ αν επαιζε ολλανδικό θα έβαζε τόσα και ο χούντελααρ είναι μονοδιάστατος ενώ ο μπερμπάτοβ μπορεί να προσφέρει παραπάνω).Έδωσε πάρα πολλές ασσίστ πέρσι.Και μην ξεχνάμε πως παίζει σε μια μέτρια ομάδα είναι υπερβολικά καλός για την τότεναμ.Έχεις εξαιρετικό touch,τεχνική,vision,είναι δημιουργηκός,καλός στο ψηλό παιχνίδι,δημιουργεί,προσφέρι γενικώς στην ροή του παιχνιδιού της ομάδας.να μην πω είναι και διάνοια καμμιά φορά,το κακό είναι λίγο αργός.όσο για τον μπενζεμά δυστηχώς δεν θέλει να έρθει,τι να κάνουμε;;;με ρούνι,τέβεζ,μπερμπάτοβ(αν τον πιάσει),μανούτσο και κάμπελ η united θα έχει δυνατή επίθεση.ο σαχά πάαι έβερτον θα ήταν εξαιρετικός αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς.

Επισκέπτης
περασε καιρος που ειμαι εδω,και γραφω κυριως σε αυτο το θρεντ,που ειναι το θρεντ της αγαπημενης μου ομαδας και οχι μονο.7-8 μηνες περιπου καθημερινα με εξαιρεση λιγες μερες του ιουλιου.αποφασισα μεσα απο εδω σαν γνησιος οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,να αποχωρησω οριστικα απο το σαιτ,που με συντροφευε αρκετες φορες ολο αυτο το διαστημα που ημουν σε μια ασχημη και δυσκολη φαση...μπορει να μαλωσα με αρκετα ατομα ,τουσ μηνες που ημουν εδω... γνωρισα ομως και ατομα που εχουν αποψεις που πολλες φορες ταυτιζονται με τις δικες μου η γραφουν λογια που πραγματικα με αγγιζαν.κλεινω,γραφοντας τη φραση της ομαδας μου...LIVERPOOL.FC ,
YOU WILL NEVER WALK ALONE,μια φραση που για πολλους δε σημαινει τιποτα,ομως για μενα σημαινει πολλα.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.-

Chief Chips

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περασε καιρος που ειμαι εδω,και γραφω κυριως σε αυτο το θρεντ,που ειναι το θρεντ της αγαπημενης μου ομαδας και οχι μονο.7-8 μηνες περιπου καθημερινα με εξαιρεση λιγες μερες του ιουλιου.αποφασισα μεσα απο εδω σαν γνησιος οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,να αποχωρησω οριστικα απο το σαιτ,που με συντροφευε αρκετες φορες ολο αυτο το διαστημα που ημουν σε μια ασχημη και δυσκολη φαση...μπορει να μαλωσα με αρκετα ατομα ,τουσ μηνες που ημουν εδω... γνωρισα ομως και ατομα που εχουν αποψεις που πολλες φορες ταυτιζονται με τις δικες μου η γραφουν λογια που πραγματικα με αγγιζαν.κλεινω,γραφοντας τη φραση της ομαδας μου...LIVERPOOL.FC ,
YOU WILL NEVER WALK ALONE,μια φραση που για πολλους δε σημαινει τιποτα,ομως για μενα σημαινει πολλα.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.-

το you will never walk alone φυσικά σε πολλούς δεν λέει τίποτε καθώς δεν είναι όλοι με liverpool
τι ασυναρτησίες είναι αυτές που λες;;;

Chief Chips

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο γκιγκς δεν ειναι και κανενας κριστιανο poto84,ουτε ηταν ποτε κατι αναλογο με μεσσι,ζινταν,ρονι(πριν 2 χρονια)....ηταν απλα ενας εξαιρετικος παικτης που επειδη επαιζε στη μανυτδ εγινε γνωστος και ολοι λενε οοο τι τεραστειος παικτης.

ο giggs είναι μεγάλος όσο ο κριστιάνο;;εγώ σου λέω ο κριστιάνο τώρα είναι μισητό πρόσωπο για την συμπεριφορά του με την ρεάλ και την αχαριστία του.και ο γκιγκς άνετα ήταν καλός όσο ο ρονάλντο.ο γκιγκς είναι ο καλύτερος αριστερός winger τα τελευταία 15 χρόνια και από τους καλύτερους όλων των εποχών.και ο τζέρραρντ δεν είναι κανένας ζιντάν.ένας πολύ καλός πλην υπερτιμημένος παίκτης είναι...ο μέσσι είναι φοβερός αλλά δεν έφτασε ακόμα το απόγειο της καριέρας του ούτε κέρδισε ακόμα κάτι αλλά ναι είναι φοβερό ταλέντο αλλά είναι νωρίς ακόμα...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κριμα που ο antoninho αποχωρει...ποιον θα δουλευουμε τωρα στις 13 σεπτεμβρη?ατακτη οπισθοχωρηση οι λιβερπουλιανς

Chief Chips

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

ο giggs είναι μεγάλος όσο ο κριστιάνο;;εγώ σου λέω ο κριστιάνο τώρα είναι μισητό πρόσωπο για την συμπεριφορά του με την ρεάλ και την αχαριστία του.και ο γκιγκς άνετα ήταν καλός όσο ο ρονάλντο.ο γκιγκς είναι ο καλύτερος αριστερός winger τα τελευταία 15 χρόνια και από τους καλύτερους όλων των εποχών.και ο τζέρραρντ δεν είναι κανένας ζιντάν.ένας πολύ καλός πλην υπερτιμημένος παίκτης είναι...ο μέσσι είναι φοβερός αλλά δεν έφτασε ακόμα το απόγειο της καριέρας του ούτε κέρδισε ακόμα κάτι αλλά ναι είναι φοβερό ταλέντο αλλά είναι νωρίς ακόμα...

ο giggs δεν είναι μεγάλος όσο ο κριστιάνο;;;ήθελα να πω

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τί γκόλ ρε έφαγε ο φάν ντέ σάαρ? :headbang: :headbang:

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
LIVERPOOL FOR EVER!!!!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!!! LIVERPOOL FOR EVER!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ για παντα αλλά πρωταθλημα δεν βλεπω ουτε φέτος  :headbang:
Μήπως να κατεβαιναμε μονο ευρώπη?

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ.....τελικά έπαιζε ο Τόρες; ή ήταν κι αυτός τραυματίας με τον Τζέραρντ; με τέτοιες απουσίες και να κερδίζει την Μάντσεστερ Γ.....ε αυτό σημαίνει κάτι!! το θέμα αν είναι αν ήταν πυροτέχνημα το σημερινό, ή θα έχει και συνέχεια. Γιατί τη πατάει με μικρές ομάδες η Λίβερπουλ....ενώ την ίδια εποχή παίζει σα σκυλί στην Ευρώπη.....

Όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω....δε παίζετε καλύτερα μόνο στην Ευρώπη; Παίξτε όσο χρειάζεται για να βγείτε 4οι έστω και στα προκριμματικά....και μετά μην την είδατε!!! 

Σήμερα δικαιωματικά να μιλήσουν μόνο οι φίλοι της Λίβερπουλ....εγώ με ποια είμαι; με καμμία... η αλήθεια είναι ότι αυτός ο Τζέραρντ είναι παικταράς και χαίρεσαι να τον βλέπεις, είτε είσαι Μάντσεστερ, είτε Τσέλσι είτε Αρσεναλ είτε....Χαλ....!!!

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί στη ψηφοφορία δεν έχει και άλλες ομάδες οπως τη Λίβερπουλ; αλλά και την επιλογή "Καμμία από αυτές"

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συμπαθητικη εμφανιση και νικη που οφειλεται περισσοτερο στην ανυπαρξια της μαντσεστερ παρα στην τοσο καλ εμφανιση της λιβερπουλ.
η μαντσεστερ πραγματικα αγνωριστη στο δευτερο καθε τριτη πασα εκαναν λαθος.η απουσια του ροναλντο δεν αποτελει δικαιολογια.
αυτος ο μπεναγιθουν κανει για βασικος σε λιβερπουλ με στοχους;

Chief Chips

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
α χα χα χα αυτοί οι οπαδοί της λίβερπουλ είναι τόσο αστείοι και δείχνει πόσο τραγική είναι η ομάδα τους τα τελευταία χρόνια.αν και ναι άξιζε να νικήσει η λίβερπουλ(τα 2 γκολ ομώς ήταν από χαριστηκά)κάνουν σαμπώς και κέρδισε το τρεμπλ,και αυτό δείχνει πόσο small time ομάδα είναι.έχει εφτά χρόνια να μας νικήσεται και μόλις μας νικήσατε κάνετε όπως την ανόρθωση που μπήκε στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ και είναι το επίτευγμα της ιστορίας της.πάλι τέλος της σεζόν θα δούμε σε τι θέσεις θα είναι οι δύο ομάδες.να και ένα link

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom