εγώ Ρεάλ,φίλεΈτσι ακριβώς είναι φίλε.
Εσύ ποια ομάδα διάλεξες?
ε,υπάρχει και μια..."αδελφοποίηση" με την ομάδα(και να θέλουμε να αφήσουμε την Ελλάδα απ'έξω,όλο και κάτι-έστω έμμεσα-θα μας την...θυμίζει! )
εγώ Ρεάλ,φίλεΈτσι ακριβώς είναι φίλε.
Εσύ ποια ομάδα διάλεξες?
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΟΚ Κ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
www.freesmileys.org] [/url]Ο Ajax είναι ο κανονικός ή ο Άγιαξ της Ηπείρου?Για να μην μπερδευτούν οι βλάχοι!
www.freesmileys.org] [/url]
Mακάκα ε μακάκα
Επειδή μεγάλωσα μέσα στη "Suedtribune" του Westfallenstadion δεν θα μπορούσα να να είμαι άλλη ομάδα
Οφείλω όμως να εκφράσω τον σεβασμό μου στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών κατά τη γνώμη μου σε επίπεδο συλλόγων...
[size=18pt]A.C. MILAN[/size]
Βάλε και την Borussia Dortmund φίλε...
Μη μου το χαλάς ρε συ...περίμενα να μπει ο gatto πρώτα...2001-2002 Dortmund-Milan 4-0
Μη μου το χαλάς ρε συ...περίμενα να μπει ο gatto πρώτα...
Με χατ-τρικ του μάρσιο Αμοροσο...μαγική βραδυά
αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι η Μίλαν είναι η καλύτερη ομάδα της 20αετίας κατ'εμέ!!!
Μετά πολύ μετά...που μετά πήγε στον Άρη!
Πως το έπαθες και λες αλήθειες ρε ταγάρι?www.freesmileys.org] [/url]
Mακάκα ε μακάκα
Επειδή μεγάλωσα μέσα στη "Suedtribune" του Westfallenstadion δεν θα μπορούσα να να είμαι άλλη ομάδα
Οφείλω όμως να εκφράσω τον σεβασμό μου στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών κατά τη γνώμη μου σε επίπεδο συλλόγων...
[size=18pt]A.C. MILAN[/size]
Βάλε και την Borussia Dortmund φίλε...
Την μισή αλήθεια λες εδώ, σωστά όλα αυτά για τους τίτλους αλλά με τον Φρανκο οδηγό δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα και φυσικά η Μιλαν είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο για να μην πω καλύτερη!Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης όλοι οι υπόλοιποι φαίνονται μικροσκοπικοί.
Τεράστια φανέλα, ιστορία, τίτλοι, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, θέαμα, κόσμος. Πώς να τη συγκρίνεις με οτιδήποτε άλλο;