Επισκέπτης
Ποιός παρακαλάει ρε παπάρα?που να καταλάβει ρε ο μπουγατσοκιμάς από ιστορία και λαό......
Εδώ παρακαλάει την Κριστιάνα να μείνει άλλο ένα χρόνο.....
Τον πούλο στο παλτό, να του κρεμάσουν το δελτίο ( το παίζω σαλονικιός)
Ποιός παρακαλάει ρε παπάρα?που να καταλάβει ρε ο μπουγατσοκιμάς από ιστορία και λαό......
Εδώ παρακαλάει την Κριστιάνα να μείνει άλλο ένα χρόνο.....
Ποιός παρακαλάει ρε παπάρα?
Τον πούλο στο παλτό, να του κρεμάσουν το δελτίο ( το παίζω σαλονικιός)
νικολα ψυχαρα για παντα αρειαναρα !και καλα του ειχε κανει του πρελεβιτς!!!!!Ακόμα ψιλοκτήνος είναι! Θυμάμαι το μπουκετο που έφαγε ο πρελεβιτς και του έσπασε το δοντι!
Βρε καημένε να σου θυμίσω την δήλωση του αρχηγού σου?κριστιάνα μηηηηηηηηηηηηηηηηη μη φεύγεις....
θα σου χαρίσω στιμορόοοολλλλλ....
νικολα ψυχαρα για παντα αρειαναρα !και καλα του ειχε κανει του πρελεβιτς!!!!!
ακόμα δεν έχει κλείσει την καριέρα του παπαρίδη....Βρε καημένε να σου θυμίσω την δήλωση του αρχηγού σου?
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα κλείσω την καριέρα μου χωρίς να έχω πάρει πρωτάθλημα!
ΥOU NEVER CRY ALONE
μωρη κοτα,πανε αλλου να βαζεις βιντεακια της μαντσεστερ ...και μη ξαναμπεις εδω να λες οτιδηποτε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.αντε υπομονη ,υπομονη,αλλα σπασε απο το thread εδω...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OR DEAD .ακους ρε ΦΟΥΣΚΑ ....
Ότι θέλω θα γράφω βρε καημένεεεεεε!μωρη κοτα,πανε αλλου να βαζεις βιντεακια της μαντσεστερ ...και μη ξαναμπεις εδω να λες οτιδηποτε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.αντε υπομονη ,υπομονη,αλλα σπασε απο το thread εδω...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OR DEAD .ακους ρε ΦΟΥΣΚΑ ....
Βρε καημένε να σου θυμίσω την δήλωση του αρχηγού σου?
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα κλείσω την καριέρα μου χωρίς να έχω πάρει πρωτάθλημα!
ΥOU NEVER CRY ALONE