Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
που να καταλάβει ρε ο μπουγατσοκιμάς από ιστορία και λαό......
Εδώ παρακαλάει την Κριστιάνα να μείνει άλλο ένα χρόνο.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ποιός παρακαλάει ρε παπάρα?
Τον πούλο στο παλτό, να του κρεμάσουν το δελτίο ( το παίζω σαλονικιός) :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιός παρακαλάει ρε παπάρα?
Τον πούλο στο παλτό, να του κρεμάσουν το δελτίο ( το παίζω σαλονικιός) :2funny:

κριστιάνα μηηηηηηηηηηηηηηηηη μη φεύγεις....
θα σου χαρίσω στιμορόοοολλλλλ....

Επισκέπτης
κριστιάνα μηηηηηηηηηηηηηηηηη μη φεύγεις....
θα σου χαρίσω στιμορόοοολλλλλ....
Βρε καημένε να σου θυμίσω την δήλωση του αρχηγού σου?
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα κλείσω την καριέρα μου χωρίς να έχω πάρει πρωτάθλημα! :2funny:
ΥOU NEVER CRY ALONE

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα κλείσω την καριέρα μου χωρίς να έχω πάρει πρωτάθλημα! :2funny:
ΥOU NEVER CRY ALONE
ακόμα δεν έχει κλείσει την καριέρα του παπαρίδη....

Επισκέπτης
μωρη κοτα,πανε αλλου να βαζεις βιντεακια της μαντσεστερ ...και μη ξαναμπεις εδω να λες οτιδηποτε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.αντε υπομονη ,υπομονη,αλλα σπασε απο το thread εδω...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OR DEAD .ακους ρε ΦΟΥΣΚΑ ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μωρη κοτα,πανε αλλου να βαζεις βιντεακια της μαντσεστερ ...και μη ξαναμπεις εδω να λες οτιδηποτε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.αντε υπομονη ,υπομονη,αλλα σπασε απο το thread εδω...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OR DEAD .ακους ρε ΦΟΥΣΚΑ ....

πάρτα ανορεξικέ....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ότι θέλω θα γράφω βρε καημένεεεεεε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ΥOU NEVER CRY ALONE

καλα.....για να σας δουμε και φετος..

Επισκέπτης
καλα ,γραφε γραφε...θα αρχισω να γραφω και εγω για την ομαδουλα σου και τους πιστους οπαδους της....μια κωλοομαδα που πριν 15 χρονια ειχε 5-6 πρωταθληματα...και ουτε ποτε φανταστηκε κανεις οτι θα γινει μεγαλη ομαδα.οσο για το κοσμο της ομαδας ...οι περισσοτεροι οπως και εσυ εχουν αγνοια για το ποδοσφαιρο....και ξερουν να λενε μονο μαλακιες ΓΙΑ ΜΕΓΓΑΛΕς ομαδες.το ενιωσες και εσυ εδω στην ΕΛΛΑΔΑ...οπου οι φιλαθλοι και οπαδοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ξεπερνουν σε αριθμο ,τον αριθμο των φιλαθλων και οπαδων οποιασδηποτε αλλης ομαδας του εξωτερικου.το ιδιο χαρηκαν οι ελληνες τη κατακτηση του τσαμπ.λινγκ απο τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με τη κατακτηση της μανυτδ?ολοι υποστηριζαν την πιο αντιπαθητικη ομαδα ,την τσελση,που μαλλον οπως αποδεικνυεται ειναι λιγοτερο αντιπαθητικη απο τη μανυτδ...γραφε για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....ΚΑΙ ΛΕΓΕ μαλακιες ....ποιος συμφωνει με αυτα που λες ?κανεις ...το μονο που καταφερνεις ειναι να σε βριζουν οι οπαδοι της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗς ΟΜΑΔΑΣ της ΑΓΓΛΙΑΣ....φιλακια ρε big babol...keep eating

Επισκέπτης
η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φερεται να ενδιαφερεται εντονα για την αποκτηση του ριερα οπως ειχαμε διαβασει και πριν απο καποιους μηνες.αμφιβαλλω για τη ποιοτητα του παικτη ...δυσκολα παιρνει τη θεση βασικου απο τον καουτ που μαρκαρει και τρεχει συνεχεια ,εστω και αν δεν εχει ταλεντο.η εβερτον δινει πιο πολλα για να τον αποκτησει απο την εσπανιολ,ομως αυτος πιεζει την ομαδα του να αρνηθει και να του δωσει τη μεταγραφη στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΣΙΛΒΑ θελαμε ,ο ριερα μαλλον θα ερθει....γαμιεται η μανυτδ....η παλιοβιομηχανια,που οι παικτες αστερια της θελουν παντα να τη κανουν για αλλη ομαδα...π.χ...κριστιανο,μπεκαμ,κ.α ......μονο και μονο που πιεσανε το κριστιανο να μεινει δειχνει ποσο μικρη ομαδα νιωθουν οτι ειναι χωρις αυτον....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Βρε λιβερπουλακια ποια πιο πετυχημενη ομαδα στο νησι?αυτο που κατηγορειται την μαντσεστερ ειναι αυτο που εχετε κανει εσεις...ομαδα μιας δεκαετιας δεν ειναι η μαντσεστερ ειναι η λιβερπουλ...η μαντσεστερ εφερε το πρωτο ευρωπαικο στο νησι,ηταν κοντα στο πρωτο ευρωπαικο στο νησι το 58 που μας αταραστηκε ο θεος,εχει τα περισσοτερα κυπελλα αγγλιας,ειχατε να μας αποκλεισετε 100 χρονια στο κυπελλο αγγλιας,εχετε 20 νικες λιγοτερα στα μεταξυ μας ματς και ειπε και καποιος ψεμμα για τα διηπειρωτικα γιατι δεν εχει κατακαητσει ποτε διηπειρωτικο..παρε και τη σελιδα της ομαδας σου κι αν βρεις παγκοσμιο τιτλο πες μου κι εμενα...

οσο για φετος,με τα χαλαιπου χετε στο ξεκινημα προσεχτε γιατι ερχομαστε στο εξοχικο μας στο ανφιλντ που χετε να μας κερδισετε κοντα 6 χρονια και φετος ισως βαλει το γκολ η νεα μεταγραφη που θα χουμε κανει ο μπερμπατοφ...

Επισκέπτης
ισααααααααααα ρεεεεε.....η μαντσεστερ παντα ηταν η ομαδα της διαφημισης και πρωτεργατης της βιομηχανοποιησης του ποδοσφαιρου...νομιζω 10 νικες εχει περισσοτερες συνολικα ...οι οποιες εγιναν τα τελευταια χρονια που η διαιτησια ευνοει τη μαντσεστερ πιο πολυ πολυ απο οτι η διαιτησια στην ελλαδα τον ολυμπιακο...τωρα ...στα αρχιδια μου για τη μαντσεστερ ,που την υποστηριζει τρελα και ο αδερφος μου....αλλοι ερχονται και γραφουν εδω για τη μανυτδ και βριζουν τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.....σε ενα κατεξοχην θρεντ της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...εχει πιο πολλα κυπελλα η μανυτδ και κατι τρεχει τωρα...πρωταθληματα,εστω και τωρα,τσαμπ.λινγκ και fa cup εχει πιο πολλα η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΜΗ μισειτε τοσο τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,οι υποστηρικτες της ειναι 5 φορες περισσοτεροι απο αυτους της μανυτδ.η τσελση εχει πιο πολλους πλεον...

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΣΤΗΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ......τίποτα άλλο δε λέω...!!! Αλλά μόνο με τον ΤΟΡΕΣ δε μπορεί να κάνει δουλειά.....θέλει  κι άλλους παίκτες.

Επισκέπτης
ηθελε αλλους 2-3 παικτες με ταλεντο σε καποιες θεσεις(δεξι μπακ,αριστερο μπακ,δεξι χαφ)...ομως η ομαδα δεν εχει λεφτα και παιρνει πατσαβουροπαικτες(μπεναγιουν,βορονιν,αρμπελοα,ντεγκεν,).ε,τι να κανουμε...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Καλα παλαικαρι μουκατι παιρνεις εσυ...φα καπ  μαντσεστερ ειναι η πολυνικης της διοργανωσης..μας ειπε καποιος οτι εχει 3 παγκοσμια και δεν εχει κανενα..ταμπιονς λιγκ φιλτατε εχει ενα...και η μαντσεστερ 2...εκτος αν θεωρουμε το πρωταθλητριων με 1 ομαδα απο 16 χωρες και νοκ αουτ ιδιας δυσκολιας με το τσαμπιονς τωρα με ενα καρο ομαδαρες απο ολες τις χωρες..οι νικες ειναι κοντα 20 παραπανω και οσο για τη διαιτησια οταν εχεις να βαλεις γκολ στο ναφιλντ 6 χρονια, να με κερδισεις αλλα 6 και στο ολντ τραφορντ η ταριφα ειναι απο 3 και πανω μονο η διαιτησια δεν σου φταιει...

σου φταιει οτυι ολοι της οι οπαδοι ζειτε με τ οπαρελθνο οταν ακομα και οι ιδιοι οι παικτες σας οταν βλεπουν μπροστα τονκοκκινο διαβολο τρεμουν...ειναι ξεκαθαρο!!!!

Επισκέπτης
οχι 30 νικες περισσοτερες εχει η ομαδουλα σου....εχει ακριβως 11 περισσοτερες σε ολες στις διοργανωσεις....και 9 περισσοτερες στο πρωταθλημα...ολοι φοβουνται ...πως η κωλοφαρδια της μανυτδ στα μεταξυ μας παιχνιδια ειναι ατελειωτη...οπως και να εχει ...οσο για τα κυπελλα πρωταθλητριων,που επαιρνε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,τοτε η μανυτδ δεν επαιζε καν σε αυτη τη διοργανωση και ολοι στην ΕΥΡΩΠΗ θαυμαζαν το πρωτοποριακο ποδοσφαιρο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΔΕ λεω οτι η μανυτδ δεν ειναι μεγαλη ομαδα ,αλλα σα μεγεθος ηρθε να συγκριθει με τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,ΤΑ τελευταια 10 χρονακια ... που αυξανεται ο αριθμος των τροπαιων της.LIVERPOOL FC...αληθεια ,λλενε οτι το κριστιανο τον απειλησε υ μανυτδ με τους μπραβους της οτι αν φυγει θα του κοψουν τη μπαλα.αληθευει?

Επισκέπτης
και κατι ακομη,γιατι οι κατοικοι του μαντσεστερ υποστηριζουν το 70% τη σιτυ?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
γιατι στο τορινο το 70% ειναι τορινο και οχι γιουβε?γιατι στο λιβερπουλ ειναι σχεδον 50-50 με την εβερτον?

τι λες ρε φιλαρακι?σοβαρα?εχω ρωτησει ενα καρο φορες...τι εχει κανει η λιβερπουλ ιστορικα εκτος απο τη δεκαετια που πηρε μαζεμενα ενα καρο πρωταθληματα και 3 ευρωπαικα?τι?εγω μπορω να σου πω για ομαδαρες τησ μαντσεστερ το 58,το 68 και για την απολυτη δυναστεια στο νησι που ουτε η λιβερπουλ δεν εχει πετυχει απο το 91 μεχρι σημερα...17 χρονακια...

μηπως αυτο που κατηγορειται την μαντσεστερ ειναι η ιστορια της λιβερπουλ?ποσο μεγαλυτερη μαγκια ειναι να παιρνεις τσαμπιονς λιγκ οταν παιζεις με αντιαλους τον ερυθρο αστερα και τη στεαουα γιατι αυτο ειναι το συστημα και ποσο παιζοντας σε μια διοργανωση που συμμετειχαν ταυτοχρονα λιβερπουλ,τσελσι,αρσεναλ,μπαρτσα,ρεαλ,βαλενθια,ρομα,μιλαν,ιντερ κι ενα καρο μεγαθηρια που ισως ξεχναω?ποσο μεγαλη ειναι μια ομαδα που επι 20 χρονια εχει αν επιδειξει ως καλυτερη θεσηγ στο πρωταθλημα την 3η?

οσο για την κολοφαρδια οταν κανουν απο μια ευκαιρια και οι 2 ομαδες οπως εχει γινει τα τελευταια 2 χρονια στο ανφλντ απλακερδιζει ο ικανοτερος..τι να κανω που εχω ικαντερους παικτες?τι να κανω που εχω παικτες γεννημενους πρωταθλητες κι οχι τον γκαραχερ και τον αρμπελοα?τι να κανω που ο ντουντεκ και ο ρεινα οπως και ολη η ομαδα σου οποτε βλεπει το διαβολακι χεζεται και τους φευγει η μπαλα απο τα χερια?εγω φταιω?οχι!!φταιει οτι η μοναδικη ομαδα που η λιβερπολυ τρεμει στο νησι ειναι η μαντσεστερ..κι ας εχει 3 τιτλους λιγοτερους...να δω σε 2-3 χρονακια τι καραμελα θα μα λετε...

Κριμα πραγματικα για τον μονδικο τεραστιο παικτη που εχετε που δεν βλεπω να παιρνει πρωταθλημα ποτε....

και που σαι κατι ακομα...ειναι πολυ μεγαλυτερη μαγκια να παιρνεις 2 φορες τσαμπιος λιγκ συνοδευομενο με πρωταθλημα και κυπελλο τη μια και σκετο πρωταθλημα την αλλη απο το να μαι 40 βαθμους πισω τον φλεβαρη να παλευω να βγω 4ος με την εερτον να βαζω σχεδον τα εφηβικα στα ματς πρωταθληματος και να ρεζιλευω το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο και να παιζω με βασικους 4 ματσακια το χρονο..ετσι παιρνει τσαμπιονς λιγκ και η ενωση ασπροχωματων....

υπομονη ρε λιβεςρπουλιανς....οταν θα κανουμε μια ακομα εκδρομουλα στο δευτερο σπιτι μας το ανφιλντ να δουμε τι δικαιολογια θα βρειτε..ισως χρησιμοποιησετε του λεμονη οτι εφταιγε το χορταρι....

στο ολντ τραφορντ που η ταριφα ειναι απο 3 και πανω παλι κολοφαρδοι ειμαστε ηθελα να ξερα?

πραγματικα ηταν μεγαλο κριμα που αυτος ο ριισε εβαλε τ οαυτογκολ...επρεπε να κερδισουμε εσας στον τελικο..και λιγοτερη αγωνια θα χαμε με τους καλους πελατες μας που χουν να δουν 6 χρονια χαρα στα σκελια τους και θα ταν κομμενο μια και καλη το παραμυθι περι ευρωπης...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ..ΑΛΑΛ ΕΙΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ...

YG:antoninho ειμαι 24 κι εχω πανηγυρισει οσους τιτλους ειναι η ηλικια μου..εχω φαει ολα μου τα λεφτα σε φυσιοθεραπειες με τετοια υπερκουπωση...εσυ ποσες εχεις δει και δεν στις εχουν διηγηθει?

υγ2:αυτος ο παικταρας ο τορρες που μας εχουν πρηξει τα συκωτια στα 2 ματς με την μαντσεστερ επαιξε περσυ?δεν τον θυμαμαι....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom