γιατι στο τορινο το 70% ειναι τορινο και οχι γιουβε?γιατι στο λιβερπουλ ειναι σχεδον 50-50 με την εβερτον?
τι λες ρε φιλαρακι?σοβαρα?εχω ρωτησει ενα καρο φορες...τι εχει κανει η λιβερπουλ ιστορικα εκτος απο τη δεκαετια που πηρε μαζεμενα ενα καρο πρωταθληματα και 3 ευρωπαικα?τι?εγω μπορω να σου πω για ομαδαρες τησ μαντσεστερ το 58,το 68 και για την απολυτη δυναστεια στο νησι που ουτε η λιβερπουλ δεν εχει πετυχει απο το 91 μεχρι σημερα...17 χρονακια...
μηπως αυτο που κατηγορειται την μαντσεστερ ειναι η ιστορια της λιβερπουλ?ποσο μεγαλυτερη μαγκια ειναι να παιρνεις τσαμπιονς λιγκ οταν παιζεις με αντιαλους τον ερυθρο αστερα και τη στεαουα γιατι αυτο ειναι το συστημα και ποσο παιζοντας σε μια διοργανωση που συμμετειχαν ταυτοχρονα λιβερπουλ,τσελσι,αρσεναλ,μπαρτσα,ρεαλ,βαλενθια,ρομα,μιλαν,ιντερ κι ενα καρο μεγαθηρια που ισως ξεχναω?ποσο μεγαλη ειναι μια ομαδα που επι 20 χρονια εχει αν επιδειξει ως καλυτερη θεσηγ στο πρωταθλημα την 3η?
οσο για την κολοφαρδια οταν κανουν απο μια ευκαιρια και οι 2 ομαδες οπως εχει γινει τα τελευταια 2 χρονια στο ανφλντ απλακερδιζει ο ικανοτερος..τι να κανω που εχω ικαντερους παικτες?τι να κανω που εχω παικτες γεννημενους πρωταθλητες κι οχι τον γκαραχερ και τον αρμπελοα?τι να κανω που ο ντουντεκ και ο ρεινα οπως και ολη η ομαδα σου οποτε βλεπει το διαβολακι χεζεται και τους φευγει η μπαλα απο τα χερια?εγω φταιω?οχι!!φταιει οτι η μοναδικη ομαδα που η λιβερπολυ τρεμει στο νησι ειναι η μαντσεστερ..κι ας εχει 3 τιτλους λιγοτερους...να δω σε 2-3 χρονακια τι καραμελα θα μα λετε...
Κριμα πραγματικα για τον μονδικο τεραστιο παικτη που εχετε που δεν βλεπω να παιρνει πρωταθλημα ποτε....
και που σαι κατι ακομα...ειναι πολυ μεγαλυτερη μαγκια να παιρνεις 2 φορες τσαμπιος λιγκ συνοδευομενο με πρωταθλημα και κυπελλο τη μια και σκετο πρωταθλημα την αλλη απο το να μαι 40 βαθμους πισω τον φλεβαρη να παλευω να βγω 4ος με την εερτον να βαζω σχεδον τα εφηβικα στα ματς πρωταθληματος και να ρεζιλευω το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο και να παιζω με βασικους 4 ματσακια το χρονο..ετσι παιρνει τσαμπιονς λιγκ και η ενωση ασπροχωματων....
υπομονη ρε λιβεςρπουλιανς....οταν θα κανουμε μια ακομα εκδρομουλα στο δευτερο σπιτι μας το ανφιλντ να δουμε τι δικαιολογια θα βρειτε..ισως χρησιμοποιησετε του λεμονη οτι εφταιγε το χορταρι....
στο ολντ τραφορντ που η ταριφα ειναι απο 3 και πανω παλι κολοφαρδοι ειμαστε ηθελα να ξερα?
πραγματικα ηταν μεγαλο κριμα που αυτος ο ριισε εβαλε τ οαυτογκολ...επρεπε να κερδισουμε εσας στον τελικο..και λιγοτερη αγωνια θα χαμε με τους καλους πελατες μας που χουν να δουν 6 χρονια χαρα στα σκελια τους και θα ταν κομμενο μια και καλη το παραμυθι περι ευρωπης...
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ..ΑΛΑΛ ΕΙΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ...
YG:antoninho ειμαι 24 κι εχω πανηγυρισει οσους τιτλους ειναι η ηλικια μου..εχω φαει ολα μου τα λεφτα σε φυσιοθεραπειες με τετοια υπερκουπωση...εσυ ποσες εχεις δει και δεν στις εχουν διηγηθει?
υγ2:αυτος ο παικταρας ο τορρες που μας εχουν πρηξει τα συκωτια στα 2 ματς με την μαντσεστερ επαιξε περσυ?δεν τον θυμαμαι....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ