Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλοι ,μη μιλατε για ξενες ομαδες εκτος ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εδω.ΚΑΙ εγω αρης ειμαι αλλα,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΚΑΙ ΣΑ ΜΕΓΕΘΟς ειλικρινα ,δυσκολα να μας προσπερασει ακομη και σε τροπαια.σε οπαδους και οχι ασχετους που λενε οτι ειναι μαντσεστερ επειδη ηξεραν το μπεκαμ αππο κει.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΤΡΕΛΑ,ΙΔΕΑ ΚΑΙ τα μυαλα ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ>>>>>>μανυτδ 4 EVER.
you will never walk alone.
άλλως πόσταρε σημαία ξένης ομάδας στο θέμα της ιστορικής λίβερπουλ.

Επισκέπτης
ετσιιιιιιιιι....pakara.ΓΙΑ μενα το θρεντ αυτο ειναι ιερο.....ειμαι τρελος ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑΣ...τι και αν δε παιρνουμε παικτες...τι και αν λενε οτι ειμαστε μικροι πια,...τι και αν ολα πανε σκατα...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ=ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ετσιιιιιιιιι....pakara.ΓΙΑ μενα το θρεντ αυτο ειναι ιερο.....ειμαι τρελος ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑΣ...τι και αν δε παιρνουμε παικτες...τι και αν λενε οτι ειμαστε μικροι πια,...τι και αν ολα πανε σκατα...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ=ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....
Και για εμένα αλλά το γεγονός ότι στο νησί ε΄χουμε αιώνες να κάνουμε κάτι ,με συντρίβει.
¨οταν πηραμε το ουέφα με αλαβες ήμουν στην Αθήνα φαντάρος.
εψαχνα μερος να το δω και τελικά το είδα μόνός κάπου στη γλυφάδα.
Πανηγύριζα μόνος σαν το χαζό

Επισκέπτης
εγω το ιδιο εκανα στο ματς με τη ΜΙΛΑΝ ΠΕΡΣΥ,μονο που χασαμε και εκλαψα σα το χαζο.δε μιλαω για τοτε που το πηραμε...3-0,3-3....φωναζα σα το χαζο και εγω....ενω οταν παιζαμε φετος με αρσεναλ 2ο αγωνα το εβλεπα με εναν αλλο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗ καμαρα και πανηγυριζα σα τρελος και εκει...τι να λεμε τωρα....ομαδα ,ομαδα...οταν ειμαι τελειως πεσμενος ψυχολογικα ,σκεφτομαι τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,Ακουω τον υμνο και κοιμαμαι ,ελπιζοντας οτι αυριο θα ειναι αλλιωςςςς ....ιδεα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛ

Επισκέπτης
ΑΛΛΑ,οσο δε παιρνουμε παικτες τα παιρνω γαμωτο...2-3 χρειαζομαστε πρωτοκλασσατους,δημιουργικους ,αλλιως δε μας βλεπω...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω το ιδιο εκανα στο ματς με τη ΜΙΛΑΝ ΠΕΡΣΥ,μονο που χασαμε και εκλαψα σα το χαζο.δε μιλαω για τοτε που το πηραμε...3-0,3-3....φωναζα σα το χαζο και εγω....ενω οταν παιζαμε φετος με αρσεναλ 2ο αγωνα το εβλεπα με εναν αλλο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗ καμαρα και πανηγυριζα σα τρελος και εκει...τι να λεμε τωρα....ομαδα ,ομαδα...οταν ειμαι τελειως πεσμενος ψυχολογικα ,σκεφτομαι τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,Ακουω τον υμνο και κοιμαμαι ,ελπιζοντας οτι αυριο θα ειναι αλλιωςςςς ....ιδεα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛ
στον τελικό της Πόλης ήμασταν μαζεμένοι σπίτι μου . Μοναδικός συνειδητά οποδός της λίβερπουλ εγώ πολλοί της Μιλαν και όλοι σχεδόν οι ουδέτεροι με τους Ιταλους.
δεν θες να σου πως τι χειρονομίες έκανα σε κολλητου΄ς μου όταν ισοφαρίσαμε.
Και το γέλιο είναι ότι στο ημίχρόνο μεταξύ αστείου και σοβαρου΄τους έλεγα για τη βαρειά φανέλα.
καλό βράδυ

Επισκέπτης
εμμμ,ειμαστε αυθεντικοι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΙΟΙ...και δεν ειμαστε λιγοι,υπαρχουν και αλλοι πολλοι,καμια σχεση με οπαδους αλλων ομαδων.πιο τρελοι,πιο....πιστοι και τι να κανουμε.καποιοι λενε για ΠΑΟΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΗ που υποστηριζω κιολας...το να εισαι οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι διαφορετικο,νιωθεις αλλιωςςςςςς......βεβαια,διαφορετικο μεγεθος απο τις ελληνικες ομαδες...ακομη και σε ΟΠΑΔΟΥς

Επισκέπτης
αφου κανεις δε γραφει για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ,ας το κανω εγω.λοιπον,οι μεταγραφες φετος δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο .ο κιν καλος ,αλλα,περιμενουμε πολλα απο αυτον.εφυγαν πολλοι παικτες που πιο παλια βοηθησαν πολυ οπως ο ριισε.δε πηραμε δεξι βακ σοβαρο.αντιθετα εχουμε 3 για το....τσο.κεντρο ,το ιδιο με τη προσθηκε ενος μικρου ολλανδου παικτη.επιθεση εφυγε ο κραουτς,ηρθε ο κιν.και εμεις οι τρελοι οπαδοι της θρυλικης αυτης ομαδας ονειρευομασταν αγκουερο,ετο,βιγια, και αλβες.τι να κανουμε.οπως και να χει,για πρωταθλημα πολυ πολυ χλωμο,αλλα μια 2η θεση και μια πορεια μεχρι τους 4 θα ηταν καλα.ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αφου κανεις δε γραφει για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ,ας το κανω εγω.λοιπον,οι μεταγραφες φετος δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο .ο κιν καλος ,αλλα,περιμενουμε πολλα απο αυτον.εφυγαν πολλοι παικτες που πιο παλια βοηθησαν πολυ οπως ο ριισε.δε πηραμε δεξι βακ σοβαρο.αντιθετα εχουμε 3 για το....τσο.κεντρο ,το ιδιο με τη προσθηκε ενος μικρου ολλανδου παικτη.επιθεση εφυγε ο κραουτς,ηρθε ο κιν.και εμεις οι τρελοι οπαδοι της θρυλικης αυτης ομαδας ονειρευομασταν αγκουερο,ετο,βιγια, και αλβες.τι να κανουμε.οπως και να χει,για πρωταθλημα πολυ πολυ χλωμο,αλλα μια 2η θεση και μια πορεια μεχρι τους 4 θα ηταν καλα.ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ.
ποιος να ασχοληθει με την λιβερπουλ τωρα που εφυγε ο παικταρας ο λετο? :rockon:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Walk on,walk on with hope in your heart
and you'll never walk alone
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Επισκέπτης
ποιος νοιαζεται για το λετο ρε?ας ειχε η ομαδα λεφτα και επαιρνε εναν 100 φορες σα το λετο.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΛΛΛ ΛΕΜΕ ...αντε ΑΥΡΙΟ να κερδισει να χαρουμε και εμεις οι τρελοι ΟΠΑΔΟΙ της

Επισκέπτης
εστω και δυσκολα η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ κερδισε σημερα στην εδρα της ,την ομαδα της μπορο.τη νικη χαρισε ο αρχηγος της ΤΖΕΡΑΡΝΤ στο 90,για να γινει το 2/2 στις νικες.η ομαδα ειναι φανερο οτι χρειαζοταν να ενισχυθει με  τουλαχιστον 2 ακομη παικτες που μπορουν κανουν τη διαφορα στο παιχνιδι της.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το Live Bet () σε κάποια φάση έδινε 1.66 την Μπ., 2.60 την ισοπαλία και 8.00 Λιβ.

Τα χρειαστήκαμε.............

Επισκέπτης
πρεπει τετοια ματσακια να τα καθαριζει ευκολα..αλλιως πρωταθλημα ,δυσκολα ...ειδικα οταν δε βοηθαει η ποιοτητα των παικτων με εξαιρεση 4-5...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Liverpool.jpg
    Liverpool.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 3E2763C8-A68A-8F8D-20943DBA92E2EA64.jpg
    3E2763C8-A68A-8F8D-20943DBA92E2EA64.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 22
  • liverpool-3.jpg
    liverpool-3.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • liverpool.jpg
    liverpool.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.cartoonstock.com/lowres/gmc0021l.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε τη Λίβερπουλ ήσυχη μωρή χοντρή λουμπίνα, θα σε κάνω ανορεκτικό από τις πίπες στο τέλος........
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom