Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Two boys are playing football on a park in London. Suddenly a dog appears and sinks its teeth into the younger boy's chest. The elder picks up stick and drives it through the dog's heart, killing it.
A reporter observes all of this and asks the boy if he can write a story on it. He takes out a notebook and puts down the title
"ARSENAL FAN SAVES FRIEND'S LIFE"
The boy says "I don't support Arsenal". so the reporter puts down
"CHELSEA FAN SAVES FRIEND'S LIFE"
The boy says "I don't support Chelsea",so the reporter asks "Who do you support?", and the boy replies "Man U". So, the reporter writes down
"GLORY HUNTING IDIOT KILLS FAMILY PET

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Manchester-United-v-Liverpool_711197.jpg
    Manchester-United-v-Liverpool_711197.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
[youtube=425,350]R2qzuJ1pgOM[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βαρέθηκα να σας πηδάω, έχει γίνει κουραστική η κατάσταση! :2funny:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]R2qzuJ1pgOM[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βαρέθηκα να σας πηδάω, έχει γίνει κουραστική η κατάσταση! :2funny:
και τωρα διαβαστε αυτο με μεγαλη προσοχη..... :thefinge: :thefinge: :grin: :grin: :grin: :grin:(απο την βικιπαιδεια)

Liverpool Football Club are an English professional association football club based in Liverpool, England. Liverpool play in the Premier League, and are the most successful club in the history of English football, having won more trophies than any other English club. They have won a record 18 First Division titles, and seven FA Cups. Liverpool have won five European Cups, which is an English record. They have also won the League Cup a record seven times.

Επισκέπτης
και τωρα διαβαστε αυτο με μεγαλη προσοχη..... :thefinge: :thefinge: :grin: :grin: :grin: :grin:(απο την βικιπαιδεια)

Liverpool Football Club are an English professional association football club based in Liverpool, England. Liverpool play in the Premier League, and are the most successful club in the history of English football, having won more trophies than any other English club. They have won a record 18 First Division titles, and seven FA Cups. Liverpool have won five European Cups, which is an English record. They have also won the League Cup a record seven times.
Εμείς οι 2 δεν είναι γραφτό να συμφωνήσουμε πουθενά! :2funny:

Ωραία όλα αυτά αλλά κρίμα ρε γαμώτο να έχεις να πάρεις πρωτάθλημα 20 χρόνια. Κρίμα!
Στεναχωριέμαι για εσάς που ζείτε με το παρελθόν! Κουράγιο!!! :birdman:

Επισκέπτης

Ωραία όλα αυτά αλλά κρίμα ρε γαμώτο να έχεις να πάρεις πρωτάθλημα 20 χρόνια. Κρίμα!
ακομα να μας φτασετε στα πρωταθληματα ομως.......!!κουραγιο..... :thefinge: :grin: :grin:

Επισκέπτης

εχετε 17 πρωταθληματα ,11 F.A CUP,2 LEAGUE CUP,17 FA CHARITY
3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ,1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ 1 INTERCONTINENTAL CUP

η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εχει,

18 πρωταθληματα,7 FA CUP,7 LEAGUE CUP,15 CHARITY ,
5 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ,3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΥΕΦΑ,1 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ 3INTERCONTINENTAL CUP!!

κουραγιο ταρατσα.....τα πρωτα 300 χρονια ειναι δυσκολα για την μαντσεστερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχετε 17 πρωταθληματα ,11 F.A CUP,2 LEAGUE CUP,17 FA CHARITY
3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ,1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ 1 INTERCONTINENTAL CUP

η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εχει,

18 πρωταθληματα,7 FA CUP,7 LEAGUE CUP,15 CHARITY ,
5 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ,3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΥΕΦΑ,1 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ 3INTERCONTINENTAL CUP!!

κουραγιο ταρατσα.....τα πρωτα 300 χρονια ειναι δυσκολα για την μαντσεστερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον εγώ τα έχω δει αυτά και τα ζω ακόμα και τώρα, δεν αναπολώ το παρελθόν! Αν και έτσι πως πάτε ζήτημα χρόνου είναι να σας περάσω! Λίγα έμειναν!

Επισκέπτης
Τουλάχιστον εγώ τα έχω δει αυτά και τα ζω ακόμα και τώρα, δεν αναπολώ το παρελθόν! Αν και έτσι πως πάτε ζήτημα χρόνου είναι να σας περάσω! Λίγα έμειναν!
η ιστορια εχει γραφτει!!η λιβερπουλ η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια και η μαντσεστερ......η πρωην ομαδα του μπεκαμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Επισκέπτης
τι γραφει η βικιπαιδεια ταρατσα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The club is the second most successful in the history of English football

Επισκέπτης
τι γραφει η βικιπαιδεια ταρατσα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The club is the second most successful in the history of English football
Έχεις μια μανία να ασχολείσαι με την ιστορία στις ομάδες που υποστηρίζεις ή μου φαίνεται? :grin:
Απο την άλλη θα μου πείς με τις ομάδες που υποστηρίζεις με τι άλλο να ασχολήθεις! :2funny: :2funny: :2funny:
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις που λέει και ο ποιητής! :cheesy:

Επισκέπτης
Έχεις μια μανία να ασχολείσαι με την ιστορία στις ομάδες που υποστηρίζεις ή μου φαίνεται? :grin:
Απο την άλλη θα μου πείς με τις ομάδες που υποστηρίζεις με τι άλλο να ασχολήθεις! :2funny: :2funny: :2funny:
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις που λέει και ο ποιητής! :cheesy:
οι μεγαλες ομαδες εκτος απο τιτλους εχουν λαο και ιστορια!!ο νικος γκαλης το εχει πει αυτο!!!κατι παραπανω θα ξερει ταρατσα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:!!και στους 3 αυτους τομεις εισαστε πολυ πισω  ;)

Επισκέπτης
οι μεγαλες ομαδες εκτος απο τιτλους εχουν λαο και ιστορια!!ο νικος γκαλης το εχει πει αυτο!!!κατι παραπανω θα ξερει ταρατσα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:!!και στους 3 αυτους τομεις εισαστε πολυ πισω  ;)
Πήγα τις προάλλες σε έναν φίλο στην σοφούλη, μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον γκάλη! Την ώρα που έφευγα κατέβηκα με τα σκαλιά και εκείνη την ώρα έμπαινε ο γκάλης στο σπίτι του! Πολύ έσπασε αυτός ρε, γκριζομάλλης και γεμάτος ρυτίδα! Είχε και 3 μεγάλες σακούλες απο τα jumbo, πρέπει να έχει παρανοήσει με την κόρη του και καλά κάνει!

Επισκέπτης
Πήγα τις προάλλες σε έναν φίλο στην σοφούλη, μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον γκάλη! Την ώρα που έφευγα κατέβηκα με τα σκαλιά και εκείνη την ώρα έμπαινε ο γκάλης στο σπίτι του! Πολύ έσπασε αυτός ρε, γκριζομάλλης και γεμάτος ρυτίδα! Είχε και 3 μεγάλες σακούλες απο τα jumbo, πρέπει να έχει παρανοήσει με την κόρη του και καλά κάνει!
φρεσκοπαντρεμενος κιολας!!να του ζησει το παιδι!!!!!πολυ σεμνος αλλα και περηφανος ανθρωπος!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
που να καταλάβει ρε ο μπουγατσοκιμάς από ιστορία και λαό......
Εδώ παρακαλάει την Κριστιάνα να μείνει άλλο ένα χρόνο.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom