Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εννοειται πως εχουν τεραστια κοντρα αυτες οι 2 ομαδες,μιας και ειναι απο την ιδια πολη.
Και παντα τα ματς μεταξυ τους θεωρουνται ντερμπυ.Αποδειξη ειναι οι 15 κοκκινες καρτες στα 24 ματς
των 2 ομαδων την τελευταια δεκαετια.
Καταλαβείνεις τον όρο μισητή έτσι; Άλλο το σκληρό παιχνίδι και άλλο το θέλω ν σου αφαιρέσω τη ζωή. Εδώ ακόμα και τη δεκαετία του 70 και του 80 που ο χουλιγκανισμός ήταν στις δόξες του στη Αγγλία τα ματς Έβερτον-Λίβερπουλ ήταν από τ πιο ήρεμα (σε σχέση με παιχνίδια άλλων ομάδων από την ίδια πόλη).
Επίσης ΑΝ η Έβερτον κάτσει και χάσει τότε κατα 90% πάει στου Γιουρόπα. ΑΝ κερδίσει τότε δε χάνει τις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ πιθανότητες να τερματίσει 4η και να παλέψει για τους ομίλους του Τσου Λου όπου και ΑΝ περάσει τότα απλά αλλάζουν τ οικονομικά δεδομένα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καταλαβείνεις τον όρο μισητή έτσι; Άλλο το σκληρό παιχνίδι και άλλο το θέλω ν σου αφαιρέσω τη ζωή. Εδώ ακόμα και τη δεκαετία του 70 και του 80 που ο χουλιγκανισμός ήταν στις δόξες του στη Αγγλία τα ματς Έβερτον-Λίβερπουλ ήταν από τ πιο ήρεμα (σε σχέση με παιχνίδια άλλων ομάδων από την ίδια πόλη).
Επίσης ΑΝ η Έβερτον κάτσει και χάσει τότε κατα 90% πάει στου Γιουρόπα. ΑΝ κερδίσει τότε δε χάνει τις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ πιθανότητες να τερματίσει 4η και να παλέψει για τους ομίλους του Τσου Λου όπου και ΑΝ περάσει τότα απλά αλλάζουν τ οικονομικά δεδομένα.
Πρωτα απο ολα δεν πιστευω  ουτε μια στο εκκατομυριο οτι η Εβερτον θα κατσει να χασει.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
αυτα υπηρχαν μεχρι την τραγωδια του χιλσμπορο..
απο εκει και μετα ηρθαν παρα παρα πολυ κοντα οι οπαδοι των 2 ομαδων καθως και οι διοικησεις τους.
δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι πλεον τα πραγματα..
πχ στην μπουτικ της εβερτον πουλανε μπλουζακια που ζητουν "δικαιοσυνη για τους 96" κλπ κλπ..
πλεον δεν υπαρχει καμια αντιπαλοτητα εκτος γηπεδου.μονο για 90 λεπτα οσο διαρκει ο μεταξυ τους αγωνας..
τιποτα παραπανω

Ναι όταν το σηκώσει η Λίβερπουλ θα γιορτάζουν μαζί! :2funny:
Ρε τι ακούμε στο ελλάντα :s&m_1:
Και χθες οι οπαδοί της Μπέτι στο 90φευγα πανηγύριζαν μαζί με τους Σεβιλιάνους! :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και χθες οι οπαδοί της Μπέτι στο 90φευγα πανηγύριζαν μαζί με τους Σεβιλιάνους! :P
να κανουν και καμια συγχωνευση αφου αγαπιουνται τοσο πολυ τυπε :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχουν παααααααααααααααααρα πολλές οικογένειες στο Λίβερπουλ που ένα ή δύο μέλη θα γιορτάζουν ενώ κάποια άλλα όχι.
Μη πας μακρία. Πάρε τη δική σου οικογένεια. Όταν τ έπαιρνε η Μαν Γιουν πανυγυριζες εσυ, όταν τ έπαιρνε η Άρσεναλ η γυναίκα σου. Εκτός και αν έβγαιναν μαχαίρια!!!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχουν παααααααααααααααααρα πολλές οικογένειες στο Λίβερπουλ που ένα ή δύο μέλη θα γιορτάζουν ενώ κάποια άλλα όχι.
Μη πας μακρία. Πάρε τη δική σου οικογένεια. Όταν τ έπαιρνε η Μαν Γιουν πανυγυριζες εσυ, όταν τ έπαιρνε η Άρσεναλ η γυναίκα σου. Εκτός και αν έβγαιναν μαχαίρια!!!

Έχω φάει παντόφλα εγώ αγόρι μου που δεν περιγράφεται! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kόντρα με την Έβερτον υπάρχει αλλά όχι μίσος.

Το μοναδικό μάτς που στο νησί το λένε friendly derby.

Σίγουρα πάντως οι μισοί και βάλε οπαδοί της Έβερτον, θα γουστάρουν να χάσει η ομάδας τους ώστε να μην πάρουμε πρωτάθλημα.
Ίσως. Αλλά θα φάνε παντόφλα από τους άλλους μισούς. Ειδικά οι άντρες από τις γυναίκες τους  :2funny: :2funny: :2funny:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Kόντρα με την Έβερτον υπάρχει αλλά όχι μίσος.

Το μοναδικό μάτς που στο νησί το λένε friendly derby.

Σίγουρα πάντως οι μισοί και βάλε οπαδοί της Έβερτον, θα γουστάρουν να χάσει η ομάδας τους ώστε να μην πάρουμε πρωτάθλημα.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Ξαναλέω. Αν το πάρει η Liverpool θα αναδειχτεί και πάλι η πόλη. Και μην ξεχνάτε: Τελευταίο πρωτάθλημα της Liverpool το 1990, τελευταίο της Everton to 1991. Αν αυτό λέει κάτι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει 4η πλέον και το ξέρει κι η ιδια. Δυστυχώς για την Λίβερπουλ, γιατί κι εγω ήθελα να το πάρει, αλλά η εβερτον δεν πιστευω να το πολυπαλεψει το ματς

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει 4η πλέον και το ξέρει κι η ιδια. Δυστυχώς για την Λίβερπουλ, γιατί κι εγω ήθελα να το πάρει, αλλά η εβερτον δεν πιστευω να το πολυπαλεψει το ματς

Μια χαρά θα το παλέψει το παιχνίδι.

Το ερώτημα είναι κατα πόσο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, ειδικά με τις απουσίες που έχει.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ξαναλέω. Αν το πάρει η Liverpool θα αναδειχτεί και πάλι η πόλη. Και μην ξεχνάτε: Τελευταίο πρωτάθλημα της Liverpool το 1990, τελευταίο της Everton to 1991. Αν αυτό λέει κάτι...

Το 91 το πήρε η Λίντς αλλά δεν γαμιέται μωρέ! :2funny:
Το 87 το πήρε τελευταία φορά η Έβερτον με περίπατο  ;)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
91 το πηρε η Αρσεναλ 92 η Λιντς και 87 το τελευταιο πρωταθλημα της Εβερτον..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Και κάπου μετά άρχισε η αηδία με την Marketing United...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το 91 το πήρε η Λίντς αλλά δεν γαμιέται μωρέ! :2funny:
Το 87 το πήρε τελευταία φορά η Έβερτον με περίπατο  ;)
Το 91 όπως σου έγραψε και ο προηγούνενος το πήρε η Άρσεναλ. Θα σου έγραφα και εγώ "δε γαμιέται μωρέ" για να σου το παίξω και καλά παντογνώστης αλλά ξέρω πως ΑΝ το διαβάσει αυτό το ποστ η γυναίκα σου θα φας τρελλές παντοφλιές  :grin:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Το 91 όπως σου έγραψε και ο προηγούνενος το πήρε η Άρσεναλ. Θα σου έγραφα και εγώ "δε γαμιέται μωρέ" για να σου το παίξω και καλά παντογνώστης αλλά ξέρω πως ΑΝ το διαβάσει αυτό το ποστ η γυναίκα σου θα φας τρελλές παντοφλιές  :grin:
:Όντως το 91 το πήρε η Άρσεναλ. Με μπέρδεψε το γεγονός ότι ο τότε προπονητής της Everton, Howard Kendall κάπου τότε πήγε στην Ξάνθη...

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Του χρόνου που η βρωμιάρα Everton θα κοιτάει να σωθεί, εμείς θα την ρίξουμε....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Του χρόνου που η βρωμιάρα Everton θα κοιτάει να σωθεί, εμείς θα την ρίξουμε....
Το θέμα είναι ότι το είχαμε στα χεράκια μας και το δώσαμε. Τι να περιμένουμε από άλλους τώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom