Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου είσαι κορυφαίο τρολ!Δεν υπάρχεις!αλλος τσιχλάκιας και συ! αμαν πια αστε μας να κλάψουμε με την ησυχία μας...............
Φίλε μου είσαι κορυφαίο τρολ!Δεν υπάρχεις!αλλος τσιχλάκιας και συ! αμαν πια αστε μας να κλάψουμε με την ησυχία μας...............
Σεβάσου 2 πράγματα βρε Ελληναρά,που για ένα γλίστρημα ισοπεδώνεις ολόκληρο Τζέραντ...Ρε τον μαχλέπα το αθλιο τον Τζέραρντ!!!!!!!! Αστον εξω στα τελευταια δυο παιχνίδια! Χειροτερος απο τον Κατσουράνη ειναι πια! Ρε θα χάσουμε το πρωτάθλημα απο τον σκατο αγγλο! Η Λίβερπουλ δεν θέλει Αγγλους! Ουαλους-Σκωτζέζους-Ιρλανδους! Οχι Αγγλους! Παλιο μαλάκες
Εδώ ο κάθε Ελληνάρας πιστεύει οτι η Έβερτον θα δώσει το παιχνίδι στην Σίτυ για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ....ευτυχώς που ο Άγγλος φίλαθλος/παίκτης/προπονητής δεν σκέφτεται έτσι....Σεβάσου 2 πράγματα βρε Ελληναρά,που για ένα γλίστρημα ισοπεδώνεις ολόκληρο Τζέραντ...
Ρε τον μαχλέπα το αθλιο τον Τζέραρντ!!!!!!!! Αστον εξω στα τελευταια δυο παιχνίδια! Χειροτερος απο τον Κατσουράνη ειναι πια! Ρε θα χάσουμε το πρωτάθλημα απο τον σκατο αγγλο! Η Λίβερπουλ δεν θέλει Αγγλους! Ουαλους-Σκωτζέζους-Ιρλανδους! Οχι Αγγλους! Παλιο μαλάκες
Εννοείται πως δεν παίζει αυτό,αν και έτσι κ πάρει πόντο(ους) η Σίτυ,άντε να πείσεις τον Ελληνάρα ότι έγινε λόγω απόδοσης κ όχι λόγω στησίματος...Εδώ ο κάθε Ελληνάρας πιστεύει οτι η Έβερτον θα δώσει το παιχνίδι στην Σίτυ για να μην πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ....ευτυχώς που ο Άγγλος φίλαθλος/παίκτης/προπονητής δεν σκέφτεται έτσι....
Εννοείται....οτι ολόκληρη Έβερτον δεν θα σεβαστεί τον κόσμο και την ιστορία της και θα στηθεί στην μικρότερη (σε ιστορία) Σίτυ...νομίζουν όλοι οτι οι ομάδες του εξωτερικού είναι ελληνικές ομαδούλες με μηδενικό βάρος φανέλας....Εννοείται πως δεν παίζει αυτό,αν και έτσι κ πάρει πόντο(ους) η Σίτυ,άντε να πείσεις τον Ελληνάρα ότι έγινε λόγω απόδοσης κ όχι λόγω στησίματος...
Το γάμησες και ψόφησε ΑΠΛΑ. Όταν ο αρχηγός κουβαλούσε τη Λίβερπουλ όταν η άμυνα που έχει κάτι παπάρες ήταν μια χαρά ε; Όταν μοίραζε άσσιστ και έβαζε γκολ ήταν μια χαρά ε; Που ήσουν όταν ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΗ ΑΓΓΛΟΣ Σκτρλ έβαζε τ αυτογκολ τ ένα μετά το άλλο και έκανε τη μία μαλακία μετά την άλλη; Πού ήσουν όταν ο παπάρας ο Τουρέ έπαιζε άμυνα με τα μάτια; Πού ήοσυν όταν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους έσωζε ο αρχηγός με τις επεμβάσεις του;Ρε τον μαχλέπα το αθλιο τον Τζέραρντ!!!!!!!! Αστον εξω στα τελευταια δυο παιχνίδια! Χειροτερος απο τον Κατσουράνη ειναι πια! Ρε θα χάσουμε το πρωτάθλημα απο τον σκατο αγγλο! Η Λίβερπουλ δεν θέλει Αγγλους! Ουαλους-Σκωτζέζους-Ιρλανδους! Οχι Αγγλους! Παλιο μαλάκες
Εννοείται πως δεν παίζει αυτό,αν και έτσι κ πάρει πόντο(ους) η Σίτυ,άντε να πείσεις τον Ελληνάρα ότι έγινε λόγω απόδοσης κ όχι λόγω στησίματος...
Τι εννοείς;Και για τον ιταλο και τον ισπανο τα ιδια λες?
Μα η Λίβερπουλ, δεν είναι μισητή αντίπαλος της Έβερτον...πολλές οικογένειες πηγαίνουν και στα 2 γήπεδα, έχουν διαρκείας και των 2 ομάδων...είναι φιλικό ντέρμπυ....Iταλικες και ισπανικες ομαδες εχουν στηθει να χασουν φανερα κιολας με παροτρυνση και οπαδων τους για να μην παρει τιτλο μισητη αντιπαλος
Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση ότι γίνονται σφαγές στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ όταν πήγα για σπουδές στην Αγγλία.Μα η Λίβερπουλ, δεν είναι μισητή αντίπαλος της Έβερτον...πολλές οικογένειες πηγαίνουν και στα 2 γήπεδα, έχουν διαρκείας και των 2 ομάδων...είναι φιλικό ντέρμπυ....
Το Λίβερπουλ-Έβερτον είναι ντέρμπυ ανταγωνισμού για το αφεντικό της περιοχής, όχι μίσους όπως νομίζουν όλοι...έχω και εγώ γνωστό που έχει πάει....Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση ότι γίνονται σφαγές στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ όταν πήγα για σπουδές στην Αγγλία.
Όμως απ ότι είδα τα πράγματα ήταν και είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά. Ακόμα και τις δύσκολες δεκαετίες, λόγο χουλιγκανισμού του 70 και του 80 θα ήταν θέμα συζήτησης αν άνοιγε μύτη στα μεταξύ τους παιχνίδια ακόμα και αν αυτά έκριναν αν θα βγει η Έβερτον ή η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια (πολλές χρονιές η πρώτη και η δεύτερη θέση εναλασσόταν μεταξύ των 2 αυτών ομάδων).
Προσωπικά είχα φίλο Άγγλο που η οικογένειά του ήταν οι μισοί Λίβερπουλ και οι άλλοι μισή Έβερτον. Οπότε μετά τη πρώτη μου χρονιά στο νησί όσες φορές ξαναπήγα στο λιμάνι φορούσα χωρίς κανένα φόβο να μου την πέσουν λόγο φανέλας (πάντα υπήρχε και απ ότι μαθαίνω υπάρχει φόβος να σου την πέσουν για τα παπούτσα σου ή το ρολόϊ σου κτλπ)
Παντού συμβαίνουν αυτά ρε συ,απλώς εδώ είναι κανόνας ενώ στο εξωτερικό είναι εξαίρεση...Iταλικες και ισπανικες ομαδες εχουν στηθει να χασουν φανερα κιολας με παροτρυνση και οπαδων τους για να μην παρει τιτλο μισητη αντιπαλος
εννοειται πως θα το παλεψει η εβερτον.Είναι και θέμα ότι ο τίτλος θα γυρίσει στο Liverpool, μια πόλη ολίγον παρατημένη από τις κυβερνήσεις. Κάτι σαν την ελληνική επαρχία. Συνεπώς πιστεύω θα το παλέψει η Everton με την City.
Και μην βρίζετε τον Αρχηγό. Ας είχαν και οι άλλοι παίχτες τις αρχιδάρες του και θα το είχαμε ήδη πάρει το Πρωτάθλημα!
εννοειται πως θα το παλεψει η εβερτον.
στην αγγλια το να στερησεις τον τιτλο σε καποια ομαδα ισοδυναμει με κυπελλο!!!!
ειναι μεγαλη η τιμη να κανεις κατι τετοιο!
Όπου η μισητή αντίπαλος της Έβερτον είναι η....Λίβερπουλ; Σπάστα και ξαναρίχταΑκόμα μεγαλύτερη τιμή είναι να στερήσεις τον τίτλο απο την μισητή αντίπαλο όμως! ;)
Εννοειται πως εχουν τεραστια κοντρα αυτες οι 2 ομαδες,μιας και ειναι απο την ιδια πολη.Όπου η μισητή αντίπαλος της Έβερτον είναι η....Λίβερπουλ; Σπάστα και ξαναρίχτα
αυτα υπηρχαν μεχρι την τραγωδια του χιλσμπορο..Ακόμα μεγαλύτερη τιμή είναι να στερήσεις τον τίτλο απο την μισητή αντίπαλο όμως! ;)