Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στο ότι είναι ο μόνος λόγος που θέλεις να το πάρει η λίβερπουλ
Για ποιον αλλον λογο δηλαδη θα επρεπε να το ηθελα να το παρει η Λιβε,που θα μειωσει κιολας την διαφορα μας στο ενα πρωταθλημα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Άντε από Loserpool να ξαναγινόμαστε και πάλι Liverpool...  :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
έχυσα πέντε κουταλιές της σούπας με τη νίκη μας!αλλη μια τεράστια φετινη εμφάνιση!
το αξίζουμε και με το παραπάνω εφέτος!!!!!!! :pipa3: :pipa3: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :knockinb: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:sunglasses:

[youtube=700,500]x3UPeulnY6c[/youtube]

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στις 24 Ιουλίου του 2013,η Liverpool πήγε στην Αυστραλία μπροστά σε 95.000 θεατές!!!   Από το 4:00 και μετά το "You "ll Never Walk Alone"

[youtube=700,500]5iLL57puZPM[/youtube]

Επειδή όπως έχω πει από φορητή συσκευή δεν μπορώ να αναβάσω κανονικά τα βίντεο,όποιος θέλει και μπορεί ας το κάνει αν του είναι εύκολο...Αξίζει. :rockon:

Άμεση εξυπηρέτηση... :grin:.    Ευχαριστώ θερμά. :)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Kατι φημες κυκλοφορουν στην αγγλια οτι αναλαμβανει απο το καλοκαιρι ο μογιες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
ηταν 1985 οταν ο τρελλος φοιτητης θειος μου απο τα ταυταλα της πολης πηγαινε στο βελγιο α δει τον τελικο σαν φανατικος οπαδος της λιβερπουλ!!!!!!αμεσως γυρισε μετα τον αγωνα στεναχρημενος και ντροπιασμενος απο τα γεγονοτα οτυ χειζελ και σταματησε να πηγαινει στο γηπεδο αγγλια και το 1990 ελειπε στα καραβια σαν μηχανικος αλλα μετα το 1995 και βλεπωντας την λιβερπουλ να παραπαιει ξαναασχοληθηκε για αλλα δεκα χρονια σπου εφυγε στα 53 του νεος χωρις να χαρει πρωταθλημα!!!!!!!
ας το παρει η λιβερπουλ και θα παω να αφησω στο χριστιανικο νεκροταφειο της σιλιβριας στην κων/πολη ενα κασκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τρελος γαυρος αν και πολιτης και λιβερπουλ -τα μαυρα προβατα στο σοι ημασταν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αντε λιβερπουλ πρωταθλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ας μην παω σε ντελα και για ενα χρονο!!!!!!!!!!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μας καταστρέψανε ειναι αλήθεια μετα το Χευζελ. Και μετα ηρθε η παράγκα του Τσίχλα! Για να δουμε μπας και χαρουμε φετος.Το φοβάμαι το θέμα με τον Μουρινιο θα δείξει!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

Ακόμα πιο κοντά. Μιλάμε για τη Λίβερπουλ και το αγγλικό πρωτάθλημα. Το πόπολο του λιμανιού έχει ξεσηκωθεί. Ολοι περιμένουν την επιστροφή του λαού στην εξουσία. Την κατάκτηση της πρέμιερ ληγκ.

Μια εικοσαετία στη σφαλιάρα και στην καζούρα δεν αντέχεται. Οι Αγγλοι είχαν βγάλει ένα σωρό ανέκδοτα για να πικάρουν την κραταιά Λίβερπουλ, η οποία από πρώτη σε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές κούπες, είχε καταντήσει του κλώτσου και του μπάτσου.

Σε ένα προηγούμενο σημείωμά μου είχα παραθέσει ένα πνευματώδες ανέκδοτο που συνέκρινε τη Λίβερπουλ με τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Τώρα θα σας πω ένα άλλο, από την όχι και τόσο μακρινή εποχή που ο κάθε πικραμένος πήγαινε στο Ανφιλντ και έπαιρνε αποτέλεσμα.

Πάμε, λοιπόν. Είναι Σάββατο μεσημέρι. Λαντς τάιμ που λένε και οι Αγγλοι. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι παίκτες της λονδρέζικης ομάδας έχουν φτάσει στο γήπεδο. Βαριεστημένοι καθώς είναι, ο Φαν Πέρσυ ρίχνει την ιδέα. «Ρε, μάγκες δεν πίνουμε καμμιά μπύρα που θα πάμε να παίξουμε με τη Λίβερπουλ. Αρσάβιν τράβα να παίξεις μόνος σου. Εύκολο ματς είναι και εμείς θα σε περιμένουμε εδώ».

«Γιατί εγώ ρε παιδιά;» αντιδρά ο Αντρέι, γνωστή μπεκροκανάτα, όμως τον έφαγε η πλειοψηφία. Τι να κάνει, φεύγει σκυφτός για το γήπεδο, μουρμουρίζοντας ακαταλαβίστικες σιβηρικές εκφράσεις.

Στην παμπ μια ωραία ατμόσφαιρα. Μπύρες, γκόμενες και χαβαλές. Περνά η ώρα. Ο Ροζίτσκι θολωμένος από τα σκατς πλησιάζει κάποια στιγμή το παράθυρο. Καθαρίζει το τζάμι. Τίποτα. Πίσσα σκοτάδι έξω. «Αμάν! Ρε, μάγκες νύχτωσε. Ξεχάσαμε τον Αρσάβιν. Τι να έκανε; Ρε ψηλέ άνοιξε την τηλεόραση», λέει στον Βέλγο σέντερ μπακ.

Λίβερπουλ - Αρσεναλ 1-1 (14` Αρσάβιν και 94` Τόρες) προλαβαίνουν να δουν και ανοίγει η πόρτα της παμπ. Ο Αρσάβιν μπαίνει περίλυπος. «Συγνώμη παιδιά απέτυχα».

Οι άλλοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους. «Τι συγνώμη ρε παικταρά. Επαιξες μόνος σου με τη Λίβερπουλ και πήρες ισοπαλία». Κι ο Αρσάβιν απαντά: «Συγνώμη ρε παιδιά. Ημουν απαράδεκτος. Εβαλα γκολ στο 14` και αποβλήθηκα στο 15`»!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.

Θυμάσαι τι έκανες πριν από 24 χρόνια;

Η μεγάλη ώρα για την Λίβερπουλ πλησιάζει και πλέον οι «κόκκινοι»… αγγίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, έχοντας κάνει 11 διαδοχικές νίκες!

Οι συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων μπορεί να έχουν να κάνουν περισσότερο με τον υπερ-φορμαρισμένο Λουίς Σουάρες και τον αρχηγό, Στίβεν Τζέραρντ, αλλά εμείς αποφασίσαμε να το… πάμε λίγο ηλικιακά παρουσιάζοντας τον μικρότερο παίκτη της ομάδας, Ραχίμ Στέρλινγκ και τον προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ήταν 1990... Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είχε καν γεννηθεί, ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν 18 χρονών κι έπαιζε ως αμυντικός στην δεύτερη ομάδα της Ρέντινγκ και η Λίβερπουλ κατακτούσε για τελευταία χρονιά το πρωτάθλημα στην Αγγλία...

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, Ρότζερς και Στέρλινγκ είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ... Ένας προπονητής που αντιμετώπισε την ανεργία και ο μικρότερος παίκτης της ομάδας, που μεγάλωσε χωρίς πατέρα, με προβλήματα συμπεριφοράς και προσαρμογής.

Βλέποντας την Λίβερπουλ φέτος, είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι πριν μερικά χρόνια ο Μπρένταν Ρότζερς έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Κι όμως... Ο προπονητής που έχει κάνει τους «κόκκινους» να παίζουν με αυτόν τον «επιβλητικό» τρόπο, έστελνε βιογραφικά σε ομάδες και ποτέ δεν έπαιρνε απάντηση…

Με την Λίβερπουλ να είναι στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι φυσικό ότι θα τεθεί το ερώτημα το αν μπορεί ο Ρότζερς να αντέξει την πίεση, με τον ίδιο να δείχνει ότι μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά. Αυτό που ενδεχομένως να τον παρακινεί είναι όσα έγιναν τα Χριστούγεννα του 2009 και στις αρχές του 2010.

Τότε που ο Ρότζερς απολύθηκε από την Ρέντινγκ (Δεκέμβριο) αμέσως μετά έχασε τη μητέρα του (Φεβρουάριο) κι όπως ήταν φυσικά τα πράγματα μόνο εύκολα δεν ήταν καθώς, αν και έγραψε σε κάποιες ομάδες για να βρει δουλειά δεν πήρε καμία απάντηση.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν ποια είναι η επιτυχία σου; Η απάντηση μου είναι, η αποτυχία μου. Έτσι μπορείς να πετύχεις. Με οποίον τρόπο και να το έκανες, κάτι δεν δούλεψε. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα ότι θα αποτύγχανα στην Ρέντινγκ. Μάλλον διάβασα λάθος το «σενάριο», νόμιζα ότι είχα τρία χρόνια, αλλά είχα 20 παιχνίδια.

Οπότε είχα μια επιλογή. Ή θα εξαφανιζόμουν για να γίνω διευθυντής σε κάποια ακαδημία, όπου θα έμενα για 14 χρόνια ή θα έδειχνα χαρακτήρα, επιμονή και θα συνέχιζα. Ευτυχώς μπόρεσα να το κάνω... Ο φόβος της αποτυχίας είναι αυτό που με παρακινεί.

Η πρώτη μου σκέψη όταν απολύθηκα ήταν να τηλεφωνήσω στην οικογένεια μου, να βεβαιωθώ ότι το έμαθαν πρώτοι. Ο σκοπός ήταν μετά, επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν είχα δουλειά, να διασφαλίσω ότι δεν χάλασα τα Χριστούγεννα για την οικογένεια μου.

Μετά από αυτό πήγα στο Ντουμπάι, να σκεφτώ και άρχισα να γράφω στην λιακάδα για την εμπειρία μου, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τι θα μπορούσα να έχω βελτιώσει. Τι να κάνω στην επόμενη δουλειά μου. Μετά πέθανε η μητέρα μου. Είχα τα δυο μεγαλύτερα κενά στην ζωή μου, την απώλεια της μητέρας μου και του ποδοσφαίρου.

Ανάρρωνα πνευματικά και αποφάσισα να πάω γυμναστήριο, να είμαι σε φόρμα και μετά άρχισα να γράφω σε κάποιες ομάδες να δω αν μπορούσα να κλείσω κάποια δουλειά ή μια συνέντευξη. Δεν πήρα καμία απάντηση», είχε πει ο ίδιος για αυτή την περίοδο.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν μπορούσε να βρει ομάδα ο Ρότζερς αξιοποίησε τον χρόνο μακριά από τα γήπεδα και έκανε ταξίδια. Έχοντας θητεία και ως προπονητής της ομάδας Νέων της Τσέλσι, όπου τον είχε καλέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ιρλανδός ήταν κοντά στο να πάρει έναν ρόλο στο προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των «πολιτών».

Όμως, στις 16 Ιουλίου του 2010 έγινε ο προπονητής της Σουόνσι και την επόμενη σεζόν ανέβασε τους «κύκνους» από την Championship στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τότε ο Ρότζερς μιλούσε συχνά στον Τύπο για την φιλοσοφία του πάνω στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Τόνιζε ότι το καλύτερο για εκείνον ήταν να σχηματίζουν οι παίκτες πολλές γραμμές, μέσα από τις οποίες θα μπορούν να γίνονται διαγώνια περάσματα και κάθε φορά που ένας παίκτης θα παίρνει την μπάλα, θα μπορεί να την περάσει σε τουλάχιστον δυο συμπαίκτες του.

Αυτό σε συνδυασμό, με την αμυντική γραμμή να είναι ψηλά, τα φουλ μπακ να πιέζουν και με την άμυνα να «συνδυάζεται» με την επίθεση, έχει δημιουργήσει την σημερινή εικόνα της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο, τηρώντας παράλληλα το «πρότυπο» της Μπαρτσελόνα, να προσπαθούν να κερδίζουν ψηλά στο γήπεδο την μπάλα.

Βέβαια όλα αυτά, δεν ίσχυσαν στο πρώτο παιχνίδι του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Στις 18 Αυγούστου του 2012 η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-0 από την Γουέστ Μπρομ, η «βαρύτερη» ήττα για τους «κόκκινους» σε πρώτη αγωνιστική πρωταθλήματος από το 1937.

Η κατάληξη της πρώτης χρονιάς του Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ, έκλεισε με τον συνήθη τρόπο με την ομάδα να μένει εκτός FA Cup στον τέταρτο γύρο χάνοντας με 3-2 από την ομάδα της League One, Όλνταμ, και να τερματίζει έβδομη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό είχε προκαλέσει μια… μουρμούρα στο «Άνφιλντ» και υπήρχαν και εκείνοι που δεν πίστευαν 100% στο έργο του Ιρλανδού. Ακόμα και κάποιοι παίκτες του δεν τον είχαν δεχτεί πλήρως...

Κράτησε τον «φευγάτο» Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι, με τον Ουρουγουανό, ο οποίος… λύσσαγε για μια μεταγραφή, να υπογράφει νέο συμβόλαιο και να κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν του. Επίσης, έκανε μια ριζική αλλαγή, χρίζοντας τον Σίμον Μινιολέ βασικό τερματοφύλακα των «κόκκινων» και στέλνοντας τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος ήταν οχτώ χρόνια το νούμερο 1 της Λίβερπουλ, δανεικό στη Νάπολι.

Λίγους μήνες πριν τον Ιανουάριο πήρε τον Ντανιέλ Στάριτζ από την Τσέλσι, πίστεψε σε εκείνον και δικαιώνεται. Χωρίς μεγάλες και ακριβές μεταγραφές και επενδύοντας στους παίκτες που βρήκε στον σύλλογο...

Τον Φεβρουάριο του 2010 η Λίβερπουλ για πρώτη φορά έδωσε 600.000 λίρες στην ΚΠΡ για να πάρει ένα 15χρονο, αδύνατο αγόρι, μετά από απαίτηση του τότε προπονητή των «κόκκινων», Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος υποστήριζε ότι η μεταγραφή έπρεπε να γίνει άμεσα για να προλάβουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Τέσσερα χρόνια μετά ο Ραχίμ Στέρλινγκ στα 19 του είναι βασικό μέλος της πρώτης ομάδας, ονειρεύεται ότι θα κατακτήσει με την Λίβερπουλ το πρώτο του πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να πάει στην Βραζιλία με την Εθνική Αγγλίας στο Mundial.

Όλα αυτά όμως δεν έγιναν από την μια μέρα στην άλλη και δεν έγιναν ούτε εύκολα. Ο Ραχίμ Σακίλ Στέρλινγκ, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, πέρασε μια δύσκολη εφηβεία με προβλήματα συμπεριφοράς, πήγε σε ειδικό σχολείο και βρέθηκε δυο φορές να κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε κοπέλα. Ακόμα, πιστός στην… μόδα, που θέλει τους ποδοσφαιριστές να γίνονται γονείς σε μικρή ηλικία, ο Στέρλινγκ έχει ήδη μια κόρη και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 20!

Η ιστορία του Στέρλινγκ ξεκινά από την Τζαμάικα. Ο Στέρλινγκ κατάγεται από εκεί και έμεινε στην χώρα της Καραϊβικής μέχρι τα πέντε του, όπου τον μεγάλωνε η γιαγιά του. Στα πέντε του μαζί με την μητέρα του, την Ναντίνε, άφησε την Τζαμάικα, πέρασε τον Ατλαντικό και πήγε στο Λονδίνο.

Λόγω προβληματικής συμπεριφορές ο Στέρλινγκ δεν φοίτησε σε ένα κανονικό δημοτικό, αλλά στο σχολείο «Vernon House», το οποίο είναι ένα ειδικό σχολείο για παιδιά που έχουν τέτοια θέματα. Εκεί, όμως ένας δάσκαλος… προφήτης του είχε πει: «Αν συνεχίσεις έτσι, όπως πας στα 17 σου ή θα είσαι στην φυλακή ή θα παίζεις για την Εθνική Αγγλίας».

Το δεύτερο έγινε και ο Στέρλινγκ έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε όλες τις μικρές Εθνικές, φτάνοντας τώρα στην Ανδρών με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 14 Νοεμβρίου του 2012 στο φιλικό με την Σουηδία.

Με την μεταγραφή του στις ακαδημίες της Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ άφησε το σπίτι που έμενε με την μητέρα του στο Γουέμπλεϊ στην ηλικία των 15. Αυτό ήταν δύσκολο για εκείνον και πολλές φορές του έλειπε η μητέρα του τόσο πολύ, που ένας από τους υπεύθυνους της Λίβερπουλ, τον πήγαινε με το αμάξι μέχρι το Γουέμπλεϊ για να μείνει με την μητέρα του και τον πήγαινε πίσω για προπόνηση την επόμενη μέρα.

«Η μητέρα μου είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου. Θέλει να έχει τον πρώτο λόγο πολλές φορές, προσπαθώ να την ακούω, γιατί τα περισσότερα από όσα λέει είναι σωστά», είχε πει ο Στέρλινγκ για την μητέρα του, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της.

Η μητέρα του πάντως μόνο ευχαριστημένη δεν θα ήταν για τις δυο φορές που ο γιος της κατηγορήθηκε για επιθέσεις σε γυναίκες. Τον Νοέμβριο του 2012 κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε μια 27χρονη γυναίκα, αλλά τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν καθώς δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι αυτόπτες μάρτυρες. Τα έξοδα της υπόθεσης πληρώθηκαν από το κράτος αν και ο Στέρλινγκ, λαμβάνει περίπου 30.000 λίρες την εβδομάδα!

Πέρσι τον Αύγουστο ο Στέρλινγκ κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στην πρώην κοπέλα του και μοντέλο, Σάνα Αν Ρόουζ Χάλιντεϊ. Κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο μερικούς μήνες μετά. Εκτός από όλα αυτά ο Στέρλινγκ στα 17 του έγινε πατέρας και έχει μια κόρη δυο ετών, την Μέλοντι Ρόουζ.

Πλέον ο Στέρλινγκ έχει αφήσει τον… παλιό του εαυτό πίσω και σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και ο προπονητής του, ο Μπρένταν Ρότζερς, που έχει γίνει για αυτόν μια πατρική φιγούρα.

Γεννημένος στην Τζαμάικα, ο Στέρλινγκ δεν θα μπορούσε να μην είναι γρήγορος. Με ύψος 1,70 η εκρηκτικότητα του είναι ένα από τα κύρια μέσα, με το οποία νικά τους αντιπάλους του.

«Πάντα έπαιζα με αντιπάλους που είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Με είχαν κοροϊδέψει οι θεατές σε ένα παιχνίδι Νέων στην Γερμανία για το βάρος μου. Με αυτό το σώμα, έπρεπε να μάθω νέα κόλπα για να ξεγελώ τους αντιπάλους μου», είχε σχολιάσει ο ίδιος για το σώμα του.

Η δύναμη και η αντοχή του Στέρλινγκ είχαν εντυπωσιάσει εξ αρχής τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Σε έναν αγώνα για το Κύπελλο Νέων, ο οποίος είχε πάει στην παράταση, μέτρησαν ότι ο Στέρλινγκ έτρεχε με την ίδια ένταση στο 118΄ όσο και στο 3΄ και μάλιστα συγκρίνοντας αυτούς τους αριθμούς με εκείνους του τότε πρώτου επιθετικού της Λίβερπουλ, Φερνάντο Τόρες οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι ήταν… η μέρα με την νύχτα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλα Λιβερπούλ...............οι υπόλοιποι υποκλέινονται

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
δικο μας το πρωταθλημα.την κυριακη οριστικοποιειται..

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εντυπωσιακές εικόνες από το πως θα είναι το Άνφιλντ μετά την ανακατασκευή του έδωσε στη δημοσιότητα η Λίβερπουλ. Η έδρα των "κόκκινων" θα... υποστεί ριζικό λίφτινγκ. Πέραν το αισθητικού αποτελέσματος θα γίνει και αύξηση της χωρητικότητάς της από 45.000 σε 58.500. Το κόστος των έργων, που υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν το 2018, θα φτάσει τα 182 εκατ. ευρώ

Συνημμένα

• NEW ANFIELD 1.jpg
    NEW ANFIELD 1.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • NEW ANFIELD 2.jpg
    NEW ANFIELD 2.jpg
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 21

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πραγματικα εντυπωσιακες..
αλλα εγω θα προτιμουσα ενα νεο γηπεδο.
καπου 68-70.000 θεσεων.
και το παλιο να μεινει ως εχει.κατι σαν μουσειο...
ειναι μικρη η χωρητικοτητα για την λιβερπουλ!καθε χρονου υπαρχουν 25-30.000 περισσευουμενοι στην λιστα αναμονης για τα διαρκειας.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καί μερικές ακόμα  :rockon: :rockon: !

Συνημμένα

• NEW ANFIELD 3.jpg
    NEW ANFIELD 3.jpg